13.05.05, 22:41
Elo dziewczyny!
Dlaczego niektrzy mężczyźni mówią że owłosione kobiety im sie podobają i że
są sexy? czy oni kitują czy może są jakimiś dewiantami? np. jak dawno dawno
temu poszłam do ginekolog w tej sprawie to też powiedziała że owłosione
dziewczyny sa seksowne, mają seksapil- ludzie! Rozumiem osoba z nadmiernym
owłosieniem może sie komuś podobać no ze względu na wygląd, charakter ale nie
tylko ze względu na włochy! Czy oni wybierajac partnerkę kierują sie tym czy
ma zarost? nie rozumiem tego! a co do tego że dziewczyny z nadmiernym owł. są
gorące to potwierdzam ;)
Obserwuj wątek
    • malina1414 Re: sexy 14.05.05, 08:50
      hmmmm... mysle ze takie myslenie, iz kobiety mocniej owlosione sa bardziej sexy
      wynika z przekonania że ich włoski sa spowodowae podwyższeniem testosteronu, a
      przeciez wiadomo jak testosteron wpływ na ludzi, maja wiekszy popęd poprostu.i
      to zapewne podoba się płci przeciwnej. niewiem ile w tym prawdy=) być może
      jesteśmy bardziej "gorące" niz gładziutka blondynka. Pozdrowionka!
      • sussi Re: sexy 14.05.05, 22:33
        a ja sie nigdy nie spotkalam z okresleniem takich kobiet sexy. I jestem w szoku
        bo nie wiem czy chodzi Ci ze kobiety ktora maja nadmierne owlosienie sa sexy
        czy chodzi o kobiety ktora np. tam -> wiadomo w jakim miejscu wlosy sa sexy???
        • anullka1990 Re: sexy 15.05.05, 20:15
          bo mnie właśnie troche wkurza że ktoś mówi że owłosione babki są sexy. Nie wiem
          np. o co chodziło mojej ginekolog bo powiedziała mi że takie kobiety są sexy.
          czy ona chciała mnie pocieszyć? to głupie... powiedziała jeszcze że: takie
          kobiety bardziej podobają sie mężczyznom! Aż mnie wtedy szlak trafił. Sussi mi
          chodzi o nadmierne owłosienie a nie o włosy w miejscach intymnych (tam akurat
          jestem gładziutka;) bo sie depiluję. Znam np. taką dziewczynę (też chyba ma
          hirsutyzm) ma ona 17 lat, jest tak jakby moją znajomą. Ma dużo włosków, ale u
          niej nie wygląda to obleśnie. wąsik chyba sobie usuwa. I ona ma niesamowite
          powodzenie!!!
          Ma temperament, jest bardzo odważna, ładna i fajna... ja jestem nieśmiała... w
          ogóle tak sobie myśle że wszystko zależy od tego czy wierzymy w siebie, czy
          mamy poczucie własnej wartości... ja osobiście stwierdzam że ta moja znajoma
          naprawde jest sexy! więc kobieta z nadmiernym owłosieniem może być seksowna!
          narQa
    • portret.doriana.graya Re: sexy 20.05.05, 13:43
      To wszystko jest kwestia gustu. Niektórzy nie lubią gładko wydepilowanych
      dziewczyn bo im się to z dzieckeim kojarzy a w łóżku wolę mieć raczej kobietę
      niż dziecko. W końcu jakieś, niekiedy śladowe owłosienie na rękach i nogach ma
      każda dorosła kobieta, więc zupełny brak owołosienia jest charakterystyczny
      raczej dla dzieci. Ale widok gładko wydepilowanych modelek też działa na
      niektórych facetów, więc z tego co napisałam, nie wyciągałabym konkluzji że w
      gładko wydelpilowanych kobietach gustują tylko pedofile ;-)
      A co do urody nadmiernego owołosienia to też słyszałam, że podobno kobiety
      takim obdarzone są bardziej temperamentne (mój przykład zdaje sie tego nie
      potwierdzać ;-), więc pewnie to też mężczyzn podnieca.
      • on661 Re: sexy 14.10.05, 14:38
        Jestem facetem ..i potwierdzam że jesteście sexi...z tymi włoskami.
        sorry ze tu wlazłem wogóle.na kobiecą strone
        • muza111 Re: sexy 29.10.05, 20:21
          on 661.Dzięki,że tu jesteś i że tak mówisz.To przynajmniej mnie pomogło.
          • on661 Re: sexy 05.11.05, 08:52

• muza111 Re: sexy 05.11.05, 17:03
              A mnie to odpowiada,że tu jesteś.Nie obrażasz, nie żartujesz z naszych
              problemów więc dobrze, że jesteś.Pozdrawiam:-)
              • on661 Re: sexy 06.11.05, 19:21

• muza111 Re: sexy 11.11.05, 21:16
                  Dzięki on661.Mnie to pomaga a inne dziewczyny niech sobie myślą co chcą.Nigdy
                  jeszcze nie rozmawiałam z facetem na ten temat i cieszę sie,że sie tu znalazłam
                  bo przynajmniej wiem co np.Ty myslisz o tym.
                  Pozdrawiam:-)
                  • on661 Re: sexy 12.11.05, 10:08

-Muzo 111 dzięki że tak mówisz i ze moje słowa jakoś Ci pomagaja..racja sa
                    rożne dziewczyny i roznie to odbieraja..ja nie zamierzam być lekarzem ich
                    dusz...poprostu wyraziłem swój pogląd..ot tyle.

pozdrawiam
                    • totylkomina Re: sexy 13.02.06, 00:22
                      ja powiem tak..u mnie nie jest jeszcze najgorzej,ale ewidentnie jest, lecze sie wiec znaczy to,ze problem jest, ALE uwazam sie za naprawde atrakcyjna dziewczyne mimo tego,ze musze sie w wielu miejscach rozjasniac,ze nigdy nie mam gladkich nog i bikini,ze mam baczki i wasy, chociaz wielokrotnie slyszalam juz komentarze na ten temat, np: ale masz zajebiste pekaesy- co bylo impulsem do tego,zebym zaczela uzywac sally hansen nie tylko na brzuchu..od tych wakacji rozjasniem jeszcze twarz i miejsce miedzy piersiami a takze ledzwie, ale ostatnio zapytalam mojego chlopaka czy kochalby mnie gdybym miala takie wlosy na brzuchu jak on..odpowiedzial: nie. on nalezy do facetow, ktorzy sa owlosieni od stop do glow i tez ma troche na tym punkcie kompleks<moze to za duze slow> ale troche mnie tym zmartwil, nie powiem..w kazdym razie skoro wchodzi tu facet i mowi,ze mu sie to podoba to nalezy sie chyba ucieszyc..ja osobiscie spotkalam w swoim zyciu 2, ktorzy powiedzieli mi,ze to lubia, a jak bylam na oddziale w klinice endo to rozmawialam z dziewczyna i powiedziala mi,ze wlasnie jej chlopak to lubi..
                      pozdrawiam wszystki i Pana J. tez:)
                      • on661 Re: sexy 13.02.06, 15:01
                        Dzieki za pozdrowienia....szczególnie ze skierowane do mnie tez osobiście na
                        forum...
                        pozdrawiam ...Pan J....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka