migotka84 06.03.06, 21:42 Czy ktoras zna?Z gory thankss.. pozdrowka:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monza83 Re: Dobry ginekolog w rzeszowie?? 31.03.06, 21:11 witaj... nie udalo mi sie trafic na dobrego endo-gin w rzeszowie...z dwoch mi znanych zaden nie okazal sie byc wg.mnie kompetentny mimo pozorow... jesli chcialabyc skorzystac to w przemyslu prywatnie dr keska pozdrawiam Odpowiedz Link
magdusia35 Re: do monza83 05.04.06, 10:40 Monza a moglabys napisac kogo konkretnie masz na mysli? Chodzi mi o rzeszowskich lekarzy. I dlaczego jestes z nich niezadowolona. Pytam, bo wlasnie szukam endo-gina i wolalabym znalezc jakiegos w Rzeszowie. Jesli nie chcesz pisac publicznie to czy mozesz napisac do mnie na adres gazetowy? Bardzo dziekuje za informacje! Magda Odpowiedz Link
monza83 Re: do monza83 12.04.06, 00:02 witam... niebardzo chcialabym wymieniac nazwiska tych z ktorymi sie spotkalam...moze komus pomogli a jedynie ja nie mialam szczescia... jeden z nich przyjmuje na warzywnej a kolejny w przychodni femina - lokalizacja zalezy od dnia tyg... w razie szczegolow...moj mail luuissa@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
hewsonka Re: Dobry ginekolog w rzeszowie?? 21.04.06, 19:56 ja bylam u hydzika i janickiej jestem zadwowolnona, chociaz mogliby mi dac od razu skierowanie na cytologie np, a nie ze musialam prosic! oboje na warzywnej Odpowiedz Link