Gość: gość IP: *.zabrze.net.pl 21.08.07, 10:42 Czy ktoś się orientuje czy pizzeria Alibaba ma dostępne swoje menu na internecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syla Re: Alibaba pizzeria IP: *.stk.vectranet.pl 21.08.07, 11:00 A nie prościej wejść na ich stronę? Pomyśl zanim zadasz pytanie, które nie ma najmniejszego sensu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Alibaba pizzeria IP: *.zabrze.net.pl 21.08.07, 11:03 To prosze podaj mi ta stronę bo własnie mam z tym problem, że nie moge znaleźc jej na internecie i stąd moje pytanie. Trochę logiki zanim zacznie się kogoś krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
erasherheader0 Re: Alibaba pizzeria 21.08.07, 17:49 mają naprawde duży wybór, ceny bardzo przystępne tylko ten.................... Ketchup!!!!!! boszzzzzzzzz psuje smak pizzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
binia19 Re: Alibaba pizzeria 22.08.07, 11:11 kiedyś mieli swoją stronę w necie, ale ostatnio faktycznie nie można jej znaleźć. Jednak polecam bo robią tam najlepszą pizze w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Alibaba pizzeria IP: *.zabrze.net.pl 22.08.07, 15:03 nie zgadzam się - pizza na grubym cieście pachnącym drożdżami i i do tego spływająca tłuszczem (może źle trafiłem, ale była do połowy nasiąknięta olejem od spodu, a na wierzchu były kałuże tłuszczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Alibaba pizzeria IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 19:00 Niestety chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś