13.02.12, 16:56
Ide do szpitala i znow mi przypiernicza jakis tercjan by mnie spacyfikowac a tercian powoduje powazne tycie ( juz 7 kilo do przodu). Znacie cos na spanie co przymula, jakis neuroleptyk zebym sie mogla zapytac lub "omotac prawde" iz taki lek juz bralam. bede w szpitalu na kontroli. Chodzi mi o lek ktory usypia, nie tluczy bo wyjde z tego szpitala jak transformers :D
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Nasenne 13.02.12, 18:57
      Może powiedz lekarzowi prowadzącemu ze utyłaś ileś tam od leków i dalej tyjesz a nie chcesz tyć,to normalne chyba.
      Chociaż lekarze w szpitalu to mają w tyle co kto do nich mówi.My tylko pacjentami jesteśmy.Walą prochy powodujące tycie chociaż pacjent waży 160kg.Co ich to obchodzi :(
      • monte_we_mgle Re: Nasenne 13.02.12, 20:02
        Tisercin działa mocno nasennie i stabilizująco. Antypsychotycznie słabo. Z nasennych neurolepów jest jeszcze olanzapina, ale po niej się tyje i kwetiapina, ale tu opinie są podzielone. Nie wszyscy po tym śpią. Ze słabszych chloprothixen i tu podobnie. Ja łykałem garściami bez żadnego efektu.
        • niewiempo_co Re: Nasenne 13.02.12, 23:00
          stilnox jest dość mocnym neuroleptykiem nasennym, jak pierwszy raz go wzięłam to nie zdążyłam dojść do łazienki żeby się umyć przed położeniem się spać - nie dokończyłam mycia zębów bo zasnęłam na zlewie. Nie tyje się po nim, ale się uzależnia...Wiem coś o tym - brałam rok i nie przytyłam ale wyjść z niego nie mogłam (podobał mi się ten wieczorny odlot, cały dzień czekałam na to aby wieczorem film mi się urywał, to było przyjemne, to jedyna namacalna przyjemność od zaraz! bez wyczekiwania i starań i tak zwykle kończących się fiaskiem. A dormicium to już wogóle odlot na całego.
          • ditta12 Re: Nasenne 13.02.12, 23:05
            Najlepiej to się zasypia w ramionach mężczyzny :)
            • uwierz_w_to Re: Nasenne 14.02.12, 05:41
              Ło ludzie ja jak do szpitala trafiałem wcześniej to robiłem za królika doświadczalnego jakies świństwa we mnie pchali że zamiast po ziemi na stołówke to pomiędzy lapami sufitem się ciskałem.Od jakiegoś czasu nie zmieniaja mi ale dorzucają trilafon a po nim jak ten tuptus kilometry trzepie w szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka