uwierz_w_to
06.07.12, 04:43
Sam solian mi wystarczył żeby dojść do siebie, w ciagu 2 dni prania dawki 400 dziennie doszedłem do siebie,bez stabilizatorów jak depakine i tegretol.Gdybym mógł sobie pozwolić na dłuższe leczenie bez leków zapewne doszedł bym do siebie po kilku tygodniach.
Zostałem na dawce 400, później spadne na 200.
Skończyły się moje jazdy pijackie itd... czyli przestało mi odpbijać po alkoholu a sporo go ostatnio wypiłem.Centralnie spokojny bez jakich kolewiek problemów do ludzi i otoczenia.
Wszystko dosłownie zmieniło sie w moim życiu o 180 stopni.
Określił bym tą moją psychozę ostatnio z Oświeceniem umysłu jak i karą którą poniosłem za całe moje dotychczasowe życie.Ból który przeżywałem wewnętrznie porostu był gorszy od chyba najcięższego więzienia jakie by mogło go zastąpić.
Już nigdy więcej nie chcę przeżywać tak potężnego cierpienia i zarazem tak być uświadomiony ponieważ to jest nie do zniesienia, dużo nie brakowało w zasadzie żebym już nie był na tym świecie ponieważ myślałem że nie dam rady tego wytrzymać i kłębiły się myśli o samobujstwie. Ale dałem radę i wiem teraz że to też nie był przypadek bo tak musiało być.