Dodaj do ulubionych

Religijny przekaz

21.07.12, 23:07
Spałem około 2 gdzin. i miałem przekaz chyba tak to nazwać mogę,znowu istota o oczach mozna tak nazwac gadzich do mnie mówiła i pytała, to chyba właściwie nawet nie był sen bo nie śniłem tylko rozmawiałem a ona mi przedstawiała światopogląd religijny.Kurde ale ja już do reszty ocipiałem albo coś się dzieje.
Mianowicie tłumaczyła mi o tym że religie są wymieszane że nie są prawdziwe ,że są twożone przez nas i przez nich.Tak napisałem w skrucie to o szczegółach nie będę pisał bo są szokujące nawet dla mnie.
Ale zapytałem ją "Dlaczego Ja" tak dokładnie moje pytanie brzmiało.
Odpowiedziała mi "że mnie wybrali bo rozumiem" nie wiem do końca co rozumiem i co i jak bo nie odpowiedziała mi na to pytanie.
Wiem tyle że to była kobieta urody bardzo ładnej i bląd tylko te oczy brzydkie:)
Ostatnimi czasy wstrzasneło mną ogromnie, po pokonaniu psychozy bez leków i tym całokształcie i naszym świecie wiem tyle że poprostu strach.
Aż dziw bierze jak widze ludzi pędzących do kościoła i innych wiar modlić się do Boga a właściwie do niczego.
Było jeszcze jedno pytanie z mojej strony które brzmiało "Czemu tak jest" też odpowiedź w zasadzie niezadawalająca bo mi odpowiedziała " żę zawsze tak było i musi być"
Być może nastepnymi razami jak będę miał takie przekazy a do tej pory miałem ich około czterech będę miał więcej odpowiedzi z pierwszej ręki niż tych wyuzdanych z internetu bo w zasadzie w necie nic specjalnego nie ma, przypuszczenia i domysły + trochę faktów i troszku nawet prawdy.
Jestem pewien że tak kobieta przekazuje mi prawdę.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 21.07.12, 23:13
      A tam w pierwszym pytaniu ktore brzmiało "dlaczego ja" miało być jeszcze bo rozumiem i nic mi nie będzie, przypomniałem sobie a poza tym nie rozumiem i tak:) o co im biega i czemu Ja.I dlaczego mi to tłumaczy.Być może to że zawsze chciałem poznać prawdę o tym świecie i wszechświatach i mnie wysłuchali:)
    • mskaiq Re: Religijny przekaz 22.07.12, 02:04
      Wielu schizofreników ma takie sny, czy pól sen pół jawę. Wielu z nich w wyniku
      takiegio snu staje sie wrogami religii albo fanatykami religijnymi, oddajacymi
      swoje zycie za ideę podpowiedzianą przez tajemniczą istotę.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 03:47
        I tu u mnie odwrotnie, nie jestem fanatykiem i nigdy nie byłem, przymuję tylko do wiadomości.
        Wrogiem Religi też nie jestem bo znam ich idee.Ida Religi jest dla ludzi nie ludzie dla niej.
        • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 03:58
          Zresztą przy poprzednim przekazie te istoty się pytały kim chcę zostać i co robić.
          • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 03:59
            Pisałem to już wcześniej w którymś poście, że mogę zostać kim chcę ale odpowiedź była jedno znaczna chce być tym kim jestem.
        • mskaiq Re: Religijny przekaz 22.07.12, 05:10
          Spotkania takimi niezwykłymi kontaktami sa przeżyciem, czesto schizofrenik
          w takiej sytuacji czuje sie wyróżniony, ze kontaktuje sie z nim Bóg albo
          przedstawiciel obcej cywilizacji pomagającej ludziom, albo jest to jakis
          niezwykły kontakt z innymi istotami.
          Takie kontakty potrafia sie pojawiać częściej a razem z nimi z początku
          niewinne prośby, a później juz okreslene polecenia, często skierowane
          przeciwko innym.
          Serdeczne pozdrowienia.
          • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 07:01
            Nie uważam się wyróżniony, i nie napisałem wam wiele o tych przekazach,kontaktują się ze mną od jakiegoś miesiąca, nie chcą na siłę mi nic wbijać porostu pomagają mi.I wiem to.
            Nic mi kazać nie będą.
            Nie mówią mi wszystkiego ,mówią to co chcą, na niektóre pytania sam musze sobie odpowiadać, nawet niewiem z kąd sa i kim są.
            Nie czuje potrzeby trabienia o tym nikomu pisze poprostu tutaj bo tu na forum siedzę.
            • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 07:03
              Oni mnie właściwie uczą!
              • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 07:05
                Zastanawiam się czy nie mam implanta,ale raczej chyba nie.
                • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 07:16
                  Pierwszym razem kiedy rozmawiałem z tymi istotami jedna mnie zabrała na jakąś autostradę czy obwodnice gdzie był most i jakis wypadek samochodowy, widziałem straż pożarną i jakichs ludzi ale ona nic mi nie powiedziała a ja wruciłem i się obudziłem.
                  To był chłopak w wieku ok 19 lat ten który mnie tam zabrał.
                  • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 07:41
                    Mask wiem jedno że jestem kimś kto poprostu wie więcej od reszty społeczeństwa.
                    Niewiem czemu ale niewierzę w jakiś tam konic czasów i świata ale nasówa mi sie jdno pytanie, ponieważ duzo można przeczytać i jest filmów o tym że przy końcu czasów będą się ludzie budzili itp... banialuków czyli jakaś tam kosmiczna świadomość itd...:) sporo tego w necie.Może faktycznie coś w tym jest bo jestem taka osobą.
                    • mskaiq Re: Religijny przekaz 22.07.12, 11:20
                      Tak uważa bardzo wielu, schizofreników. Jedni że sa Bogami bo im powiedziały to
                      głosy albo ktoś przezył sen na jawie gdzie zostało zdradzona jakaś tajemnica swiata,
                      albo że ma kontakt z innymi cywilizacjami.
                      Opis tych przypadków mozna znaleść w necie, jest ich bardzo wiele.
                      Serdeczne pozdrowienia.
                      • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 22.07.12, 12:10
                        Bogiem jest każdy, nawet ty Mask:)
                        • mskaiq Re: Religijny przekaz 22.07.12, 23:51
                          Zamiast słowa Bóg użyłbym słowa dusza, ale to trzeba zobaczyć.
                          Serdeczne pozdrowienia.
                          • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 23.07.12, 06:21
                            Mask stwożyła nas inna cywilizacja na swój wzór, nosimy ich DNA w sobie.Niby nic takiego ALE.... jest jedno wierzymy w Jezusa jako BOga a był zwykłym człowiekiem do tych faktów nikt nie przywiązuje wagi a dlatego że się o tym nie mówi Ci ludzie którzy twożyli religię doskonale o tym wiedzą więc skoro Jezus był człowiekiem a Jest teraz Bogiem to rozumiesz o czym mówie w najprostszy sposób Ci to tłumaczę.Duszę każdy z nas posiada i ją rozwija.Na nasza duszą jest cząstka Boską a zcząsteczki Boskiej narodził się prawdziwy Bóg ponad wszystko i wszystkimi.Nie myl tego pojęcia z Bogami.
                            • uwierz_w_to Re: Religijny przekaz 23.07.12, 06:22
                              Dodam Ci jeszcze bardzo ważną rzecz o której mało kto wie a ja wiem to w 100% Jezus miał schizofrenię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka