05.12.12, 19:48
Wiecie upiłem się tak się wkurzyłem ale już wytrzeźwiałem, i jest doibrze tylko kacam mam.
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 19:54
      No a mówią że alkohol jest niedobry, a czasem dobry:) mi pomógł.
      • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:16
        ale czuję się masakra, siedzę i dupa.
        • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 20:21
          Bo alkohol powoduje kaca.
          Cały dzień siedzisz na necie? Nie byłeś w mieście, na spacerze?
          • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:26
            Monte wyjdę z psem córa pójdszie do szkoły troche ogarnę w domu i nie mam co roboić, na forum chociaż sprzdaje swoje myśli ,sam ze soba piszę ale wiem że zawsze ktoś czyta i to mi wystarcza.
            • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 20:31
              A zajęcia w klubie pacjenta czy coś takiego? Nie myślałeś o tym?
              • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:33
                Coś ty nie jestem na etapie nie radzenia sobie w życiu z tego co wiem to tam chodzą osoby które faktycznie sobie nie radzą.
                • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:36
                  jedyny poważny kryzys to miałem p,o tych atakach no i pruba samobujcza, przwiązali mnie w pasy bo byłem chyba zły że mnie odratowali i wariowałem,nie pamietam to było w niedziele jak odzyskałem świadomość, w poniedziałek już było OK dobrze że się nie wykrędciłem,żona powiedział że by mi tego nigdy nie wybaczyła.
                  • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:38
                    W piatek był telefon na mój numer z Policji żona zaskoczona pytała skąd wiedzą ,warszawa dzwoniła pewnie marratowa zgłosiła, gliniarze standardowe pytania jej zadawali,czy zdrada,kłutnia i takie tam, ona forum nie czytała to nie wiedziała dopiero później zaczeła,kobita przez dwa dni nie wiedziała co ma z soba zrobić, wyobrażam sobie az zwolenienie lekarskie wzieła.
                    • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 20:43
                      To było dopiero co. Może ktoś powinien pomóc Ci się z tym uporać? Fachowiec.
                      Zapisz się na wizytę do swojego lekarza, coś wymyśli.
                    • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:45
                      Monte gdybym nie zdzwonił do żony i sie nie pożegał bym nie żył na 100% bo wziełem dawkę 1000 i doprawiłem ambilify a śmiertelna była 450miligram przytomność straciłem jak już pogotowie było u mnie a i tak dwa dni nie przytomny byłem a lekarz żone pocieszył że jak noc przezyję to będzie najgorsze za mną.pomimo płukania odzyskałem świadomośc w nocy z soboty na niedzielę i zaczełem wariować.Płukanie rzęłądka miałem ponoć,lerzałem na intensywnej terap za szybą na golasa z cwewnikiem, do tej pory jeszcze mam problemy z lekkimi dolegliwościami niżej.
                      • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 20:48
                        Wiem, dlatego myślę, że powinieneś porozmawiać z kimś, kto pomoże Ci to wszystko poukładać.
                        • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:49
                          monte_we_mgle napisał:

> Wiem, dlatego myślę, że powinieneś porozmawiać z kimś, kto pomoże Ci to wszystk
                          > o poukładać.

No monte powiedz może i masz rację?
                      • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:48
                        ale ogólnie już jest dobrze ze ,mną teraz i tak takie dni depresyjne że każdy jest przygnebiony z deczko.
                        • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 20:52
                          Fakt, ale do lekarza się zapisz. Powinien wiedzieć o tej próbie. Coś wymyśli, zobaczysz.
                          • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:55
                            monte_we_mgle napisał:

> Fakt, ale do lekarza się zapisz. Powinien wiedzieć o tej próbie. Coś wymyśli, z
                            > obaczysz.

monte już jestem zapisany bo chodze cały czas,ale dopiero w lutym wizyta takie kolejki, w tych czasach już wszyscy się leczą chyba.
                        • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 20:53
                          Było już dobrze ta znowu mnie dobiła dzisiaj,jeszcze tak do końca się nie pozbierałem a już cios w plecy, kiepskie wspomnienia mam co niej to też swoje robi.
                          • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 21:00
                            Nie jest wcale dobrze, jeśli tak reagujesz na forumowy wpis.
                            Powinieneś nauczyć się to ignorować. Ktoś powinien Ci pomóc.
                            Ja bym zadzwonił i powiedział, że pilna sprawa, jaka sytuacja. Albo poszedł prywatnie.
                            • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:03
                              monte_we_mgle napisał:

> Nie jest wcale dobrze, jeśli tak reagujesz na forumowy wpis.
                              > Powinieneś nauczyć się to ignorować. Ktoś powinien Ci pomóc.
                              > Ja bym zadzwonił i powiedział, że pilna sprawa, jaka sytuacja. Albo poszedł pry
                              > watnie.

Co powiem że tak reaguję to lekarz mi powie po co pan czyta czy na forum siedzi,myslę żeby prozak brać ale cholernie drogi chyba jest nawet na receptę,słyszałem że dobry jest.
                              • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:06
                                Nie jest jeszcze ze mną suoper dobrze ale szpital odpada nie pomogą mi tam.
                              • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 21:07
                                Oryginalnego prozacu od dawna nie ma na rynku, a zamienniki nie są drogie. Ja płaciłem za fluoxetin ok. 20 zł/miesiąc. Dla mnie jest dobry, ale to też musi zapisać lekarz.
                                • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:10
                                  monte_we_mgle napisał:

> Oryginalnego prozacu od dawna nie ma na rynku, a zamienniki nie są drogie. Ja p
                                  > łaciłem za fluoxetin ok. 20 zł/miesiąc. Dla mnie jest dobry, ale to też musi za
                                  > pisać lekarz.

jak się po tym czujesz ogólnie?
                                  • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:11
                                    Jutro chyba podjadę do swojej psychiztry zadzwonię i powiem że nagłu przypadek bo nie jest ze mną za dobrze.
                                    • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:15
                                      muszę chyba antydepresanta włączyć
                                      • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 21:27
                                        Ja się dobrze po tym czułem, nastrój ok, ale bez farejwerków.
                                        Nie wiem czy sam antydepresant załatwi sprawę. Powiedz lekarzowi, co się stało, ale też, że pisanie na forum jest dla Ciebie ważne, a nie zawsze umiesz ignorować zaczepki. Może da Ci skierowanie na terapię. Nie mówię o takiej, gdzie będą Cię zamęczać wypytywaniem o dzieciństwo, traumatyczne przeżycia itp., tylko o treningu, który pomoże Ci zrozumieć dlaczego nie panujesz nad gniewem, nauczy olewać. Zastanów się nad czymś takim.
                                        • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:33
                                          monte_we_mgle napisał:

> Ja się dobrze po tym czułem, nastrój ok, ale bez farejwerków.
                                          > Nie wiem czy sam antydepresant załatwi sprawę. Powiedz lekarzowi, co się stało,
                                          > ale też, że pisanie na forum jest dla Ciebie ważne, a nie zawsze umiesz ignoro
                                          > wać zaczepki. Może da Ci skierowanie na terapię. Nie mówię o takiej, gdzie będą
                                          > Cię zamęczać wypytywaniem o dzieciństwo, traumatyczne przeżycia itp., tylko o
                                          > treningu, który pomoże Ci zrozumieć dlaczego nie panujesz nad gniewem, nauczy o
                                          > lewać. Zastanów się nad czymś takim.

chyba będzie ciężko bo zawsze brałem wszystko do serca i do sibie ale jutro bedę dzwonił.Porozmawiam z lekarz telefonicznie.
                                      • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:30
                                        Rozmawiałem z żoną ona też zauważyła że nie jest ze mna całkiem dobrze jutro będę dzwonił do lekarz,włącze antydepresanta, u mnie ciężko coś stwierdzić bo nawet jak jest ze mną źle to potrafie się śmiać i żartować.Taki już czubek ze mnie.
                                        • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 21:34
                                          Zadzwoń koniecznie, a na wizycie opowiedz wszystko szczerze i dokładnie. Lekarze potrafią pomóc, trzeba tylko dać im szansę.
                                          • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:37
                                            monte_we_mgle napisał:

> Zadzwoń koniecznie, a na wizycie opowiedz wszystko szczerze i dokładnie. Lekarz
                                            > e potrafią pomóc, trzeba tylko dać im szansę.

Moja lekarz jest świtna lecze sie u niej od początku,zawsze jej wszystko mówię.
                                        • uwierz_w_to Re: uwierz 05.12.12, 21:36
                                          Żona ogólnie jest twarda kobietą, nie łamie sie tak łatwo i jest 100 kroć wytrzymalsza psychicznie o demnie z nią nie ma rozmowy zbytniej ,mam brać leki i tyle.No fakt że nie mam z kim czasem porozmawiac ani się zwierzyć,jak zaczynam to jestem zbywany.
                                          Mam twardą dupe i miękie serce jakoś się h...owo to sparowało.
                                          • monte_we_mgle Re: uwierz 05.12.12, 21:46
                                            Twoja żona ma rację, ale czasem trzeba też pogadać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka