07.12.12, 19:00
zakładaj partię głosuje na ciebie, ty jesteś czysta reszta partii zbrukana, zdarzają się perły ale one sa do szlifowania albo pekną i w kocioł albo się dobrze oszlifują i można je bedzie opchnąć.
Obserwuj wątek
      • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 20:35
        Królowa milczy pewnie w nosie dłubie.:D
        • ditta12 Re: Królowo 07.12.12, 20:37
          Spałam, dopiero się przebudziłam.:)
          • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 21:20
            dobry film leci na TVN właśnie oglądam już 2 raz ale dobry teraz reklama.A to dzisiaj wyspana to posiedzisz,ja wieczór filmowy urządzam.
            • ditta12 Re: Królowo 07.12.12, 21:29
              Ja też mam troszkę do obejrzenia to na pewno pół nocy na tym spędzę.
            • czteryminusdwa Re: Królowo 07.12.12, 21:30
              haha ja tez dzis ogladam zakochana bez pamieci francuski z moja ulubiona aktorka juliette binoche ;)
              • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:08
                Ja zaraz zarzuce Battleship s.f ten nowy:) dobry filmik też 2 raz:)
                • ditta12 Re: Królowo 07.12.12, 22:16
                  No to i ja ściągam a Zakochana bez pamięci mam bez lektora,z napisami to obejrzę w dzień.
                  • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:41
                    Ja tak leniwy jestem że już musi byc cudo jak z napisami bo tak tylko lektor.
                    • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:43
                      Reklamę na fajkę sobie zrobiłem zaraz amigos nos w telewizoros.
                      • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:45
                        Jesteśmy z bogiem Bóg pomaga nam namierzać:):):) skąś to znam:)
                        • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:45
                          Tekst z filmu:)
                          • uwierz_w_to Re: Królowo 07.12.12, 22:47
                            Ktoś jest z Bogiem ktoś bez niego a ofiary to skutek uboczny.
                            • ditta12 Re: Królowo 08.12.12, 01:12
                              Obejrzyj sobie Zakręcony to się uśmiejesz mocno.
                              • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:32
                                ditta12 napisała:

> Obejrzyj sobie Zakręcony to się uśmiejesz mocno.

Nie zakręcony coś mi się przypomniało, a to był tekst przy jakiejś dźwigni reżyser dobrze czasem do takch szczegółów a przywiązuje wagę.
                                • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:34
                                  A ja samochchodem to jak bez Boga jeździłem:)
                                  • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:36
                                    Syrenę w radiu słyszałem nie w głowie.
                                    • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:38
                                      Dla jakiegoś powodu Bog czy bogowie czuwali na demną:)
                                      • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:41
                                        zdaję sobie sprawę z innych rzeczy które się dzieją.
                                        • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:50
                                          myślę ditta że już jestem w mocno zaawansowanej świadomości o naszym świecie i tym coś się czasem dzieje.Nie zrozumiesz tego ale ja doskonale wiem co mówię i o czym piszę, nieliczni posiadają zakres tej wiedzy.
                                          • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:54
                                            Obecnie w tej świadomości nie ogarniam nie pojmuję wielu spraw, jak w tej drugiej teraz to sa tylko skrawki.
                                            • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 02:59
                                              Ten Bóg który do mnie mówi lata nad naszymi głowami:)
                                              • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 03:04
                                                Ostatni będą pierwszymi, może w tych słowach jest jakis właśnie sens.
                                                • uwierz_w_to Re: Królowo 08.12.12, 07:11
                                                  Królowo ty śpisz a korona stygnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka