uwierz_w_to 12.12.12, 12:49 ja musiałem się dziś wyspać,co prawda energii mi nie brakuje ale trzeba było snu bo lipa już śmiałem się sam do sibie a żona twierdziła że nabijam się znowu z niej i tabsy mi do papy wciskała:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 12:51 i wiecznie to głupie pytanie czerwonego czy niebieskiego tabsa a ja do nie lekarz do ciebie dzwonił? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 12.12.12, 12:53 Bierz te leki Uwierz bo za dużo energii w Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 12.12.12, 12:54 Mnie to nie przeszkadza ale pewnie w chacie rozrabiasz jak pijany zając. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 12:56 ditta12 napisała: > Mnie to nie przeszkadza ale pewnie w chacie rozrabiasz jak pijany zając. rzadko piję nie rozrabiam w domu a czemu sądzisz tak? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 12:55 ditta12 napisała: > Bierz te leki Uwierz bo za dużo energii w Tobie. Biorę solianu 200 bo mi wciska i myśli że mi to pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 12:53 dobra kończe bujać w obłokach bo się ,,zdradzę' że znowu łapię psychozę. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:02 Ditta tak dziś kukałem na to forum i patrzę a ja tu już galopem pędze:) pełno chłamu syfu tylko za kopytami zostaje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 12.12.12, 13:06 <rzadko piję nie rozrabiam w domu a czemu sądzisz tak?> To nie jest o piciu tylko taka przenośnia :D > Ditta tak dziś kukałem na to forum i patrzę a ja tu już galopem pędze:) > Chodzi o ten galop.Ja tak mam w pełnej manii że piszę co mi ślina na język przynosi ,byle dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:08 ditta12 napisała: > <rzadko piję nie rozrabiam w domu a czemu sądzisz tak?> > > To nie jest o piciu tylko taka przenośnia :D przenośnia chyba z facooboka:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:18 ditta12 napisała: > Wolisz sam pisać czy ze mną? Ditta co ty się obrażasz? o co? obraziłaś się? bez jaj humor mam tylko no jasne że z tobą:) sam ze sobą piszę jak nie mam z kim. Bez jaj dittka nie chciałem ciebie urazić,walę rymowanki tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:21 zaraz skruchę jebnę królowo tylko pejcz znajdę,10 batów styka? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Ditta 12.12.12, 13:22 > Ditta co ty się obrażasz? o co? obraziłaś się? bez jaj humor mam tylko no jasne > że z tobą:) > sam ze sobą piszę jak nie mam z kim. > Bez jaj dittka nie chciałem ciebie urazić,walę rymowanki tylko.> Ja się obraziłam???!!! No coś Ty ja się nigdy nie obrażam,czasem tylko jestem bardzo smutna. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:27 ja mam sotatnio odchyły już na czat wlazłem z nudów bekę pokręcić:) i się udało,ale coś mało kto chciał ze mną rozmawiać ale ubawiłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:29 dziś też chyba pujdę ale nicka nie zdradzam:) bo w niku zawarte jest eliksirum:) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Ditta 12.12.12, 13:31 miałem nick durny na cholera ostatnio ,masakra myslałem że nikt się nie odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś