uwierz_w_to
01.01.13, 10:46
To forum to jest właściwie moja autobiografia,to jak się zmieniałem w przeciagu tygodni, wcześniej nic nie rozumiejąc wciskałem na forum, szukałem jakieś drogi po omacku przez tyle lat,jakies teorie spiskowe i inne bzdury, aż trudno uwierzyć że w to wszystko wierzyłem i szukałem prawdy kiedy ona była w zasięgu reki, zrozumiałem że tak jak my ludzie stworzenia i zwierzeta też są ważne mają swoje uczucia i swój rozum,potrafia kochać bez granicznie pomimo tego że ludzie im krzywde wyrządzają.Mam czasem wzloty i upadki,czasem słysząc nagranie płakać mi się chce a czasem jak coś śmiesznego śmiać,nie potrafie być fałszywy, żona twierdzi że za szczery jestem, ale ja chce być taki bo z tym mi dobrze.Szkoda że ludzi tylko tak mało jest takich, może ja po prostu takich nie spotkałem.Ciężko mi czasem ukrywać emocje,nawet chore to trochę jest bo facet mojej postury i wyglądu sprawia wrażenie twardego, z zewnątrz jestem twardy ale we wnątrz zupełnie inny, zupełnie przeciwieństwo wyglądu, nie jeden o mnie by powiedział lub pomyslał no babsko jakieś, nie sztuka jest komuś natłuc bo to każdy by potrafił,sztuką jest mieć uczucia i je okazywać a nie wstydzić się tego,tak zostaliśmy stworzeni, jak kobiety i męszczyźni skoro mamy uczucia i emocje czyli nie zostały one nam dane po to rzeby je ukrywać,wiadomo ukrywam na ulicy przed światem bo wiadomo jak to jest,mozna być miłym ,pomagać,serce czasem mi sie kraje jak widze różne sytuacje w życiu,lub zdjęcia a najbardziej kocham zwierzeta,one są bezbronne i zdane często na nas samych,maja swoje uczucia i są wierne i kochające.