Dodaj do ulubionych

Terapia na forumie

03.01.13, 10:20
Zakończona:) teraz terapia związkowa z żona się rozpoczeła parę dni temu. I zmiany sa widoczne gołym okiem:P dla tych niedowiarków.Na sugestie też nie reaguje więc dziękuje psychiatrom za popierduty:D
Obserwuj wątek
    • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 10:22
      Fajnie czuć się gwiazdą:) hahaha hehehe fajne uczucie:) jak się czuje czyjś wzrok na sobie szczególnie jak jest miły.
      • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 10:25
        www.youtube.com/watch?v=WvKzyuL7ubQ
        dobry kawałek:)
      • ditta12 Re: Terapia na forumie 03.01.13, 11:30
        <Fajnie czuć się gwiazdą:) hahaha hehehe fajne uczucie:) jak się czuje czyjś wzrok na sobie szczególnie jak jest miły. >

Co znaczy że czujesz się gwiazdą?Masz wrażenie że każdy zwraca na Ciebie uwagę?Że Ci się przyglądają?
        • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 11:44
          Ditta:) wiesz no jak Ci to powiedzieć, jestem gwiazdą:D hahaha
          • ditta12 Re: Terapia na forumie 03.01.13, 11:53
            Trochę niepokojące hmmmm.
            Nie bierz aby żadnych kredytów bez porozumienia z żoną Uwierzu.
            • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 12:11
              Kredytów nie mam zamiaru brać rzadnych, prędzej wrucę do spawania na wiosnę na działalności gospodarczej a rentę zawieszę.Do wiosny jeszcze daleko może plany się zmienią ale na razie to chyba zostanie taki plan na chwile obecną, w między czasie można myśleć, pieniędzy nie wysram.
              • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 12:14
                Jeszcze wszystko 10 razy może się pozmieniać do wiosny trochę czasu.
                • uwierz_w_to Re: Terapia na forumie 03.01.13, 12:32
                  Co do kredytów to nie ma mowy z obecnych się qwa wykaraskać nie mogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka