07.01.13, 22:45
"W świecie w którym najbardziej cenny jest dostęp do informacji oni dzielą się nią radośnie, zamiast na niej zarabiac? A może zapędza się baranki pod golarkę?"

Czy ktoś coś nowego wymysli? już nie, nie w europie.Teraz wszystko skoncentrowało się na wschodzie i południu,tu zostały niedobitki na straży pokoju.
Obserwuj wątek
    • ja-xxx Re: trybuna 07.01.13, 22:51
      Tu już tylko propagandę oglądamy,wyczesując prawdę.
      • ja-xxx Re: trybuna 07.01.13, 22:52
        lub prawde wyczesując propagandę, oby dwie odpowiedzi są prawidłowe,zależy od podejścia.
        • ja-xxx Re: trybuna 07.01.13, 23:01
          Czy zdziwiło by mnie gdybym zobaczył Komorowskiego,Obamę i Putina w Pubie dobrze bawiących sie przy heinekenie? nie ale pewnie chciał bym sobie strzelić fotkę pamiątkową.
          • ditta12 Re: trybuna 07.01.13, 23:02
            Zarabiać na informacji??????
            • ditta12 Re: trybuna 07.01.13, 23:12
              siłaczki?
              • ja-xxx Re: trybuna 07.01.13, 23:25
                ditta12 napisała:

> siłaczki?

lata 90 mu zatrybiły tak mi się wydaje.
                • ditta12 Re: trybuna 07.01.13, 23:51
                  Nie znam się na giełdzie ale za to podoba mi się sama nazwa Eurogeddon-to jak Armagedon.
                  A teraz czekamy na Godota.Miał przyjść i nie przychodzi.Kosmos.
                  • ja-xxx Re: trybuna 07.01.13, 23:54
                    Ja też nie znam się na giełdzie, a polityka jest zbyt skomplikowana,może mózg się zagotować.
                    • ditta12 Re: trybuna 08.01.13, 00:05
                      No to ja już wyszłam z Matrixu a teraz kontempluję
                      www.superpani.pl/kobiety/plotki/mona-lisa-gioconda-by-leonardo-da-vinci1.jpg
                      jej portret który z daleka i bez okularów wygląda podobnie jak
                      powiedzmy
                      img.sadistic.pl/pics/9b0c004ba511.jpg
                      • ja-xxx Re: trybuna 08.01.13, 00:12
                        Ditta nie znam się na sztuce, nie kończyłem Akademii sztuki, czy malarstwa.
                        • ditta12 Re: trybuna 08.01.13, 00:17
                          Nie chodzi mi o to czy jesteś mistrzem pędzla tylko o to żebyś przymrużył oczy i przyjrzał się Mona Lizie z daleka i czy jej wygląd nie był wzorem dla habitu zakonnego.Nie wiem co było wcześniej habit taki czy portret.
                          No bo co ja mam rozważać jeśli nie to np.?
                          • ja-xxx Re: trybuna 08.01.13, 00:19
                            Ditta nie znam się.
                            • ditta12 Re: trybuna 08.01.13, 01:42
                              https://top-people.starmedia.com/tmp/swotti/cacheZMVYBMFUZG8GYM90ZXJVUGVVCGXLLVBLB3BSZQ==/imgFernando%20Botero1.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka