uwierz_w_to 17.01.13, 00:06 Podaj mi tytuły jego książek bo w tamtym wątku jest za duży bigos. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Varna 17.01.13, 00:14 jutro rentgena strzele w necie co jest dostepne Łyszczyńskiego w necie, może jakieś książki będą,polukam w biobliotekach uniwersyteckich też.No fajowo by się go czytało. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: Varna 17.01.13, 00:21 www.racjonalista.pl/kk.php/s,5202 O Łyszczyńskim można dowiedzieć się z książek Prof. Nowickiego o którym pisałam. Nie wiem czy biblioteki wypożyczają tak cenne książki. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Varna 17.01.13, 00:30 Dzięki coś poszukam może jakieś kserokopie gdzieś będą,jak nie to trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Varna 17.01.13, 17:26 Możesz pójść Uwierzu do biblioteki dzieł starych.Może gdzieś takie są> Biblioteka Narodowa na pewno ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Varna - weronika ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 22:08 też chce wiedzieć jak ma na imię Varna, kumpel mi opowiadał, że kiedys było spotkanie forumowiczów i varna była na nim, podobno fajna z niej laska, ładna i bardzo mila. nie jest pewien jak ma na imie ale cos mu sie wydaje ze weronika. Odpowiedz Link Zgłoś