ditta12 21.01.13, 12:20 na cholesterol są podobno bardzo dobre i na odblokowanie pamięci czyli na SKLEROZE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madau Re: Jabłuszka 21.01.13, 12:25 Ja uwielbiam jabluszka a jak w dodatku sa na cholesterol dobre to super, bede wcinala. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Jabłuszka 21.01.13, 13:42 Nie mam jabluszek :( Nie moglam pojsc po zakupy i tylko jeden banan mi sie ostal. Moze cudem B wroci wczesniej z pracy to mi zrobi zakupy... Jogurty, platki, owoce, warzywa... Jak sie idzie od niego do mnie na piechote to po drodze jest sklep otwarty do 19:30. Poprosze go. Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Jabłuszka 21.01.13, 17:06 o jabluszkach nic nie mowil ale naa pewno banany mi przyniesie bo maja potas :) Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Jabłuszka 21.01.13, 17:20 No, ja juz chyba wiem czym sie przytrulam. Kupilam sobie kilka dni temu wslepie BIO zupki chinskie w takich okraglych pojemniczkach do zalewania woda. I chyba to swinstwo mi na zoladek padlo bo przeciez oprocz tego jadlam tylko platki, owoce i warzywa, no i ten stek sojowy, ale sprawdzalam, nie byl przeterminowany. Wiec to chyba te cholerne zupki:( Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Jabłuszka 21.01.13, 19:47 Oj chyba B. nie przyjdzie bo dzwonil ze ma konferencje a sklepy juz pozamykane. Trudno, wytrzymam do bananow i jabluszek do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Jabłuszka 21.01.13, 19:55 Wytrzymasz Madau,co to jeden dzień bez jedzenia bananów i jabłuszek :) Odpowiedz Link Zgłoś