Dodaj do ulubionych

Czy zamiana

27.01.13, 16:26
Książek na kosmetyki to jest forma łapówki?
Madau mi przysłała kosmetyki a ja jej książki.Tak się wymieniłyśmy bo ona nie ma polskich książek a ja nie miałam kosmetyków.
Ja wcale nie wiem o co chodzi w tym wszystkim.
Mam kosmetyki piękne a Madau poczyta sobie po polsku.
Czy my z Madau jesteśmy nienormalne?

Obserwuj wątek
    • madau Re: Czy zamiana 27.01.13, 16:40
      Wiesz Ditto, my chyba jeden blad popelnilysmy
      ze pisalysmy to tutaj na forum i trole sie zbiegly.
      Dla mnie byla to normalna sprawa
      Mialam w domu kosmetyki prawie nieuzywane
      staly tylko na polce i zabieraly miejsce
      A ty nie mialas wiec to byl chyba normalny odruch
      ze napisalam iz Ci je przesle. A ty sama
      z czystego serducha wyslalas mi ksiazki
      nawet przed tym jak ja paczke do Ciebie wyslalam.
      Nie ma w tym nic dziwnego
      to zaden handel
      Co, prezentow sobie robic nie mozna?
      Szkoda tylko ze nie zrobilysmy tego na privie
      ale skad moglysmy wiedziec ze kogos to "razi".
      Nikomu nic do naszych prezentow i kropka.
      A Ty sie Dittus nie martw tak bardzo,
      powiedz, jak sie czujesz bo sie martwie...
      • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 16:44
        Jest ok.
        Ja przeczytała te książki to Ci je wysłałam i jeszcze Ci wyślę więcej jak przeczytam,
        Cieszę się że możesz sobie wziąć polską książkę do łóżka we Francji będąc.
        Wiem co to jest nostalgia:
        Litwo,ojczyzno moja
        Ty jesteś jak zdrowie
        Ile Cię trzeba cenić
        Ten tylko się dowie
        Kto Cię stracił itd.
        A.Mickiewicz
        • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 16:48
          Mój dziadek był małym chłopcem gdy z rodzicami przebywał we Francji i wiesz co Madau?
          On bardzo tęsknił za Francją bo miał tam kolegów,koleżanki(miał 4 lata gdy wyjechali tam.
          Jak wyślę Ci książki następnym razem to napiszę jakie mam drugie imię bo tu może nie wolno-informacja tajna,cholera :D
    • Gość: znany wam ktoś Re: Czy zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 16:51
      A czy ktoś się czepia tej zamiany i że pisałyście o tym na forum? To dotyczyło was dwóch, a nie osób trzecich i chociaż nie wiem, dlaczego musiałyście o tym gadać na forum, a nie gdzieś na priv w sumie nikomu tym krzywdy nie robicie. No może poza lady marmoladą, która obeszła się smakiem, ale chyba liczyłyście się z tym, że upubliczniając całą wymianę narażacie się na takie propozycje od krążących po sieci sępów. A może właśnie o to chodziło? ;)
      • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 16:54
        <dlaczego musiałyście o tym gadać na forum, a nie gdzieś na priv w sumie nikomu tym krzywdy nie robicie. No może poza lady marmoladą, która obeszła się smakiem, ale chyba liczyłyście się z tym, że upubliczniając całą wymianę narażacie się na takie propozycje od krążących po sieci sępów. A może właśnie o to chodziło? ;) >

No my takie niepoprawne już jesteśmy z Madau.
        A kto to jet Lady marmolada bo w gąszczu nicków jakoś nie zdołałam tego uchwycić,uffffff.
        • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 17:01
          Śliczna piosenka i vide clip :)
          www.youtube.com/watch?v=w4DRzwIYcW8
        • Gość: znany wam ktoś Re: Czy zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 17:07
          ditta12 napisała:
          > A kto to jet Lady marmolada bo w gąszczu nicków jakoś nie zdołałam tego uchwyci
          > ć,uffffff.

Nie martw się Ditta, Madau uchwyciła i mimo bardzo złego samopoczucia i wysokiej gorączki grzecznie się tej pani wytłumaczyła, dlaczego nie wyśle jej kosmetyków z Francji. :)

"Z Francji"?! Jezu, czy ja przypadkiem nie ujawniam czyichś danych osobowych? A nie, tu już chyba ktoś kiedyś pisał, jak łatwo was namierzyć po tym, co piszecie o sobie na forum.
          • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 17:11

> "Z Francji"?! Jezu, czy ja przypadkiem nie ujawniam czyichś danych osobowych? A
            > nie, tu już chyba ktoś kiedyś pisał, jak łatwo was namierzyć po tym, co piszec
            > ie o sobie na forum. >

A czy ktoś ma zamiar do nas strzelać może?
            • Gość: gość Re: Czy zamiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.13, 17:17
              Zaraz strzelać (nie zabijajcie nas, chlip, chlip) ale pośmiać się można. Zabrakło wrogów zewnętrznych to przekupy zaczęły atakować się nawzajem.

hi hi
          • madau Re: Czy zamiana 27.01.13, 17:23
            > Nie martw się Ditta, Madau uchwyciła i mimo bardzo złego samopoczucia i wysokie
            > j gorączki grzecznie się tej pani wytłumaczyła, dlaczego nie wyśle jej kosmetyk
            > ów z Francji. :)

Bo ja zwyczajowo niemal zawsze pisze grzecznie. tak mnie rodzice wychowali.
            • ditta12 Re: Czy zamiana 27.01.13, 17:25
              Madau,ten pan albo pani gość to chyba robi za pajaca,jak myślisz??:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka