Dodaj do ulubionych

tomografia

27.02.10, 22:48
Czy wiecie ile kosztuje tomografia komputerowa głowy muszę przebadać sie
prywatnie ,na skierowanie nie ma co liczyć ,tak długo już choruje a nie miałam
żadnych badań, dziękuję za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • annthonka Re: tomografia 28.02.10, 12:20
      A nie lepiej od razu zrobić rezonans? Jest dokładniejszy.
      Google zeznaje, że koszt to 400- 700 zł.
      • Gość: mag Re: tomografia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 19:38
        U mnie w mieście(podkarpacie) rezonans z kontrastem 650zł, bez
        kontrastu 450zł.
    • Gość: ClarissaEstes Re: tomografia IP: 212.244.185.* 19.04.13, 09:50
      Tomografia głowy czy rezonans w korzystnej cenie (a jak uda Ci się zdobyć skierowanie, to refundacja NFZ) najlepiej w którymś ośrodku Helimed - Katowice, Opole, Sosnowiec, Kędzierzyn-Koźle a niebawem i Żory. Wspaniali specjaliści i dobry sprzęt diagnostyczny i tego samego dnia odbierasz wyniki. Zdrówka!
      • annthonka Re: tomografia 19.04.13, 11:40
        Ty naprawdę myślisz, że dziewczyna przez trzy lata jeszcze tej tomografii nie zrobiła?

A kysz spamerze.
        • Gość: werazera Re: tomografia IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 22:27
          podbijam temat

na rezonans mozna isc bez skierowania a na TK juz nie... kto robił prywatnie i ile płacił? wiem, sa googole ale one mi nie powiedza czy warto zaplacic czy jednak czekac dłuuuugo
          • Gość: anastaza Re: tomografia IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 23:07
            no wiesz jak CIe stac to wiadomo ze lepiej zrobic jak najszybciej, ja mogłam sobie na to pozwolic i nie żałuje zostawionej kasy w starmedica bo okazała sie to byc dobra przychodnia, wszytko zrobione wzorowo i szybko dzieki czemu mogłam szybciej rozpoczac prawidłowe leczenie
    • sana01 Re: tomografia 04.11.15, 09:29
      Firma Sana na zlecenie firmy będącej właścicielem sieci prywatnych placówek medycznych poszukuje osób do wykonania badania tajemniczego pacjenta w placówkach diagnostyki obrazowej. Stawka za audyt wynosi 120 zł netto. Należy wykonać mammografię, tomografię komputerową lub rezonans magnetyczny. Na mammografię i rezonans magnetyczny można iść bez żadnego skierowania, natomiast na tomografię audytor musi posiadać prawdziwe skierowanie od własnego lekarza. Mammografię mogą wykonać kobiety w wieku 50-69 lat. Jeżeli ktoś z Państwa rodziny lub znajomych faktycznie potrzebuje wykonania mammografii, tomografii lub rezonansu mogą Państwo pójść z taką osobą na audyt. Wtedy Państwa osoba towarzysząca ma za darmo wykonane badanie (którego koszt wynosi ok. 700zł), a Państwo oceniacie jakość obsługi Pacjenta, wypełniacie ankietę i otrzymujecie 120 zł. Rezonans magnetyczny może zrobić każdy z Państwa bez żadnych wskazań i skierowań, gdyż to badanie nie jest w żaden sposób inwazyjne.

Lokalizacje:
      Warszawa - Tomografia Komputerowa 2 audyty
      Wołomin - tomografia komputerowa 1 audyt
      Bielsk Podlaski - tomografia komputerowa 1 audyt
      Częstochowa - tomografia komputerowa 1 audyt
      Kłobuck - tomografia komputerowa 1 audyt
      Lubliniec - tomografia komputerowa 1 audyt
      Pajęczno - tomografia komputerowa 1 audyt
      Poznań - mammografia 1 audyt
      Gdańsk - mammografia 1 audyt
      Gdańsk - tomografia komputerowa 1 audyt
      Mielec - rezonans magnetyczny 1 audyt