antifog 03.11.04, 09:30 Jak w temacie.Byc moze byl juz taki watek,ale ja tez swoje dodam:) Polecm goroco,do 30 min ustaja mdlosci,a do 1h bole glowy. Bardzo dobry srodek,tylko ze bardzo drogi w polsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingaolsz Re: Imigran 07.11.04, 19:28 W Polsce jest on tez bardzo znany i stosowany , no i drogi ;) Niestety u mnie nie zadzialal, dopiero jak wszedl na rynek Zomig to pomoglo, potem Maxalt, teraz Almatroptan.... ciekawe co bedzie dalej ;) Imigran jest chyba jednym z najstarszych triptanow, niestety niezawsze skutecznym :( Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: Imigran 07.11.04, 21:36 Na mnie dzial,jesli go weme w pore,natychmiast jak zaczne atak.Czesto w polaczeniu z panadolem biore. ml PS Maxalt ma takie paskudne dzialanie uboczne/sciskanie w klatce piersiowej!!/,ze go nie chce brac! Odpowiedz Link Zgłoś
kingaolsz Re: Imigran 08.11.04, 21:03 To ja mam szczescie z Maxaltem, bo naprawde na mnie dobrze dziala. No i jesli zadziala to jak bol minie to mam tak zastrzyk energii, ze nie wiem o z nia zrobic. Ale jak juz wiemy , kazdy z nas inaczej ;) Kinga Odpowiedz Link Zgłoś