Dodaj do ulubionych

Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D

19.01.07, 00:17
Z przymrużeniem oka... :)

Ostatnio podczas migren ulgę przynosi mi... elektryczny bambosz. Rozgrzewa
mocno stopy i dzięki temu chyba zmniejsza ilość krwi dudniącej w głowie. Kto
ma bambosz, niech spróbuje - a nuż przyniesie choć trochę ulgi.

Przepraszam, że tak żartobliwie, ale te węgorki w mózgu mnie nastroiły do
wygłupów :I
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 19.01.07, 00:43
      Alez no co ty Nessie jak mozesz zarty stroic
      przeciez to powazna sprawa. A przy tym wlasnie niechcacy udowodnilas
      bamboszami ze te wegorki powodujace migrene tak naprawde zyja w stopach.
      I mam pytanie, czy twoje elektryczne bambosze lecza tez depresje i padaczke?

;) Venus
      • nessie-jp Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 19.01.07, 01:18
        Hm, depresje na pewno, bo od razu się człowiek lepiej czuje, jak mu milutko
        ciepło w stopy! A padaczki nie mam, to nie wiem, ale tak sobie myślę, że trudno
        padać, siedząc ze stopami w bamboszu! ;)
        • anthonka Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 19.01.07, 10:29
          A swoją drogą Nessie, czy myślałaś o tym aby to opatentować? ;))
          Jak się Twój wynalazek upubliczni to i może jakiś Nobel się trafi...
    • anna.2007 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 19.01.07, 07:10
      Koniecznie muszę mieć bambosza. A tak nawiasem mówiąc to czasami tak robiłam
      lód na głowę, ciepła woda na stopy.
    • anthonka Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 19.01.07, 10:28
      Ciepło przynosi mi ulgę w migrenie, więc też chętnie spróbuję. Wprawdzie
      bambosza niet, ale na początek zrobię eksperyment z termoforem.
    • dzwony1 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 20.01.07, 21:17
      Ja tez pozartuje, a moze by tak bambosza na glowe ? Mhh, tyle gdzie ja
      znajde numer na moj leb :( A na serio, to ja czasem wlaczam suszarke i tak
      nagrzewam sobie szyje, lub klatke piersiowa coby mi sie bardziej blogo zrobilo
      i pomoglo choc na chwile usnac.
      • anthonka Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 21.01.07, 08:40
        Bambosz na głowę byłby doskonałym pomysłem :). Ja na razie zamiast bambosza w
        momentach krytycznych przykładam sobie do głowy gorącą sól. Suszarki nie mogę,
        bo jej szum budzi węgorki i zachęca je do działania :(((
    • dzwony1 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 21.01.07, 14:36
      Buuu, wczoraj smialam sie z robakow, a dzis daja czadu, tabletka nie pomogla,
      buuu, oby do wieczora dzieci sie poloza to itroche spokojniej bede cierpiec
      • nessie-jp Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 21.01.07, 15:49
        A ja właśnie dziś odżyłam! Pierwszy dzień od czasu rozpoczęcia się tych wiatrów.

Dziwne, swoją drogą, że migrenicy reagują tak różnie - raz jedni, raz drudzy. W
        sumie 'powinniśmy' wszyscy mieć objawy chorobowe w tych samych sytuachach... A
        tu figa - nigdy nie wiadomo, kiedy kogo trafi. :/
        • marynia37 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 21.01.07, 23:25
          Moj znajomy kilkanascie lat temu w Piotrkowie Trybunalskim mial
          padaczke."Kopnal go podczas proby naprawy telewizor ,a konkretnie wysokie
          napiecie.Od tego czasu przestal miec padaczke,Nikt nie rozumial
          dlaczego.Dopiero teraz wiem ze niechcacy prad elektryczny zabil wegorki.Troche
          wesole,ale prawdziwe.
          • nessie-jp Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 22.01.07, 03:10
            Ah, to już rozumiem, dlaczego dzisiaj czuję się lepiej! Głaskałam kota
            naelektryzowanego i iskry we mnie strzelały z sierści. Węgorki zdechły!

Przeciw migrenie polecam kota.
            • marynia37 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 22.01.07, 08:14
              Tamze napisano:Jak slepy proeadzi slepego to obaj w dol wpadna.A obecnie
              medycyna {W tym lekarzami i badaniami} steruja koncerny farmaceutyczne.Sa
              zaslepione wzrostem zyskow
              • venus22 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 22.01.07, 08:33
                taaaaaak? a wy tacy szlachetmi za darmo nam rozdajecie swoje produkty? ile
                kosztuje zaper i te wszystkie ziolka, ha? a ile kosztuje wizyta u
                takiego "specjalisty"???

taaa wy to nie robicie na tym kasy, o nie..

Venus
                • venus22 Ale tanio... 22.01.07, 09:03
                  Prosze bardzo ile zyczy sobie pani Clark za dwa tygodnie pobytu w jej "klinice"
                  w Tijuana, Mexico.

a wiecie dlaczego Tijuana, Mexico? bo tam jest bezpieczna przed
                  odpowiedzialnoscia sadowa a w USA i Kanadzie nie.

oto ceny:

TERAPIA PANI CLARK JEST OSIAGALNA W KLINICE CENTURY NUTRTION W TIJUANA. MEXICO:
                  Clark's treatment is available at Century Nutrition, a clinic in Tijuana,
                  Mexico, where the basic fee for two weeks of "treatment" :

PODSTAWOWE OPLATY ZA DWA TYGODNIE: is $4,500 (plus 10% tax). PLUS 10% PODATEK

This figure does not include the cost of a motel room
                  CENA TA NIE OBEJMUJE OPLATY ZA POKOJ W MOTELU, OKOLO: (approximately $210/
                  week) ZA TYDZIEN;

za POSILKI -meals ($250/ week) CEZNA ZA TYDZIEN;

BADANIA KRWI: blood tests ($70 each) 70$ ZA KAZDY TEST;

STANDARTOWE TESTY DIAGNOSTYCZNE TROJWYMIAROWE (NP rezonans) standard diagnostic
                  imaging tests OD -DO ($40 to $400);

DENTYSTYCZNY RENTGEN dental x-rays (at least $200); CO NAJMNIEJ

"INDYWIDUALNIE DOPASOWANE" SUPLEMENTY "individually tailored" supplements OD-DO
                  ($400 to $1,500 for a month's supply) ZA MIESIAC ZAPASOW;

PRZYRZADY equipment (about $350);

WYRYWANIE ZEBOW tooth extractions ($80 each) ZA KAZDY ZAB;

PELNE LUB CZESCIOWE SZTUCZNE ZEBY and partial or full dentures ($450).

Bo pani Clark uwaza ze musimy powyrywac zepsute, bo bron boze wypleniac je -
                  to bardzo szkodzi.

findarticles.com/p/articles/mi_m0GCU/is_1_17/ai_59318831
                  RAZEM, nie liczac badan krwi i wyrwanych zebow- 8770 za dwa tygodnie tej
                  przyjemnosci.

ale taaaaaniooooo.. biedna ta pani Clark na pewno nie ma kasy. a juz na pewno
                  nie ci sprzedaja suplementy za 1500$ na miesiac.
                  a reszta to wolontariusze, oni tak sie udzielaja z dobroci serca.

Venus

• venus22 Jeszcze drobna uwaga... 22.01.07, 09:30
                    ""Jak slepy proeadzi slepego to obaj w dol wpadna""

Tu masz zupelna racje Maryniu ale pamietaj, jak sie bedziesz wygrzebywac z
                    tego dolu to pretensje mozesz miec tylko do siebie samej.

Venus
    • anna.2007 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 22.01.07, 20:01
      Oj marynia nie jest sama i do żadnego doła nie wpadnie. Prawdopodobnie pod
      swojskim budzącym zaufanie nickiem marynia kryje się cały team młody, zdrowy i
      szukający naiwnych. Jak sprzedadzą te prostowniki do prądu i zapas książek będą
      oferować np. cudowne wkładki odchudzające lub lekarstwo na raka. Irytuje mnie,
      że niektórzy, zwłaszcza seniorzy dają się na to nabrać.
      • marynia37 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 23.01.07, 12:30
        Zamiast jechac do Clark wy6bierzcie sie na tydzien do "Arkadii Polania".Tam
        dziala dr Wrobel,ktory w Polsce jest chyba najlepszym znawca metody Clark.Ale
        tam umieja zabijac pasozyty rowniez innymi sposobami.Przyjmuje on rowniez w
        Opolu.Ale nr telefonu nie podam,bo zarzucicie mi znowu reklamowanie.
        • avoid Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 23.01.07, 13:31
          tak swoja droga to trzeba przyznac, ze niezly eugeniusz z tej dr Clark.
          W tak krotkim czasie przebadac tyle chorob?
          I od razu miec przyczyne....

To mi zaczyna przypominac metode Hellingera (kojarzy mi sie to z wizyta u
          wrozki jak bedziesz wierzyc to sie spelni po pol roku).

A czy ona z takim wyksztalceniem nie przeprowadzala czasem badan na zwierzetach
          zakazonych pasozytami?
          Czy masz potwierdzenia naukowe, ze to byli ludzie?
        • venus22 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 24.01.07, 03:30
          A czy to jest ZA DARMO? bo na pewno nie jest to nastawione na zyski, he?

Venus
          • marynia37 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 24.01.07, 09:45
            Jak na wczasy lecznicze ceny sa chyba umiarkowane.Nie bylem osobiscie tam
            nigdy. W Kanadzie jest chyba najsilniejszy osrodek biologiczny na swiecie.Bo to
            wlasnie tam rozpracowano wirusa "SARS".Prawie na pewno przeprowadzala badania
            na zwierzetach jak prowadzila badania dla rzadu. Jej najwiekszym odkryciem
            jest wynalezienie aparatury testujacej do wykrywania pasozytow.Ta sama
            aparatura wykrywa pasozyty zarowno u ludzi jak i u zwierzat. Potem poznanie
            przyczyn chorob to juz bylo "male piwo".Bo u kazdego czlowieka wykrywala
            wszystko co w nim zyje.Jak przebadala 10 czy 100 migrenowcow to dowiedziala sie
            co w nich zyje i powoduje chorobe.W ksiazce opisuje jak wyleczyla prawie z
            kazdej choroby po kilku pacjentow zrelacjonowala. Zeby bylo ciekawiej to zapper
            zabija rowniez wirusa HIV,(bo zabija wszystko).A jeszcze ciekasze ze pierwsza
            wykryla ze wirus HIV wcale nie jest przyczyna AIDS {Na ten temat jest w
            ksiegarniach ksiazka "A jesli to wszystko co wiesz o AIDS to nieprawda?"0.To
            wyjasnia dlaczego w Afryce wiekszosc ma HIV-a a nie choruja na AIDS. Clark
            wykryla ze przyczyna AIDS "jest zasmiecenie" organizmu benzenem.Jej aparatura
            wykrywa rowniez zanieczyszczenia chemiczne.
            • anthonka Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 24.01.07, 14:23
              marynia37 napisała:

> Jak na wczasy lecznicze ceny sa chyba umiarkowane.Nie bylem osobiscie tam
              > nigdy.

Maryniu, a Ty to jesteś facet czy kobieta, bo widzę, że jakoś trudno Ci się
              określić...
              • marynia37 Re: Nowa zdobycz w walce z migreną! ;D 24.01.07, 15:30
                To niech Ci bedzie ze jestesmy wspolpracujacym malzenstwem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka