sylwiag_77 07.02.07, 09:08 Znalazłam ostatnio w aptece plastry przeciwbólowe Migren Patch. Czy ktoś z was je stosował? Jeżeli tak, to napiszcie coś o ich skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natkaa66 Re: Migren Patch 07.02.07, 12:01 Ja pytałam znajomą aptekarkę o te plastry,stwierdziła ,że szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Migren Patch 08.02.07, 03:45 mysle ze moze byc rownie skuteczny jak worki z lodem - dla tych co potrzebuja zimno dla zlagodzenia bolu. moze byc wygodne bo to chyba sie przykleja w razie kiedy "nie starcza reki" do trzymania worka, ale nic poza tym. mam nadzieje ze poniewaz to ma jakies ziolka, zapach nie przeszkadza. www.apteka-barbara.pl/images/migren-patch.JPG Venus Odpowiedz Link Zgłoś
dzwony1 Re: Migren Patch 08.02.07, 13:37 Czy to te po dwa pakowane w niebieskawym pudelku i drogie? Jezeli tak to mnie nie pomogly. Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 plasterki nie pomagają mi na migrenki;-( 08.02.07, 14:15 kilka lat temu kiedy pojawiły sie plasterki...\ wypróbowałam....i.... i po o,5 h z plasterkiem na czole....(jest za mały aby przykryc całą powierzchnię bólu) i w ogóle jest za słaby( jakieś ziołowe wyciagi)a w ogóle to głowa boli mnie tez tam gdzie mam włosy na głowie...jak ja mam to na włosy nalepić ?!;-) i wziełam tabletkę... Odpowiedz Link Zgłoś
wolnaa1 Re: Migren Patch 08.02.07, 18:38 Absolutnie wcale mi nie pomogły! Tylko mi z lekka wydepilowały skroń, co tez było bolesne i niepotrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
olka.l Re: Migren Patch 19.02.07, 20:35 kompletnie nic nie pomagają. Ostatni gdzieś się u mnie poniewiera po szufladach. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Migren Patch 19.02.07, 21:53 ..czyli kolejna porazka pewnej "nieszkodliwej" metody. nie zebym krytykowala. po prostu wypowiedzi mowia same za siebie. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
sirionna A ja polecam!!!! 20.02.07, 17:18 Sprawdzily mi sie te 'naklejki' szczegolnie w pracy. Skonczyly sie wreszcie pytania: co ty taka blada? co ci jest? itp. Wiadomo - plaster = migrena = nie zblizac sie. Poza tym skonczyly sie rady wez to, wez tamto, bo mojej sasiadce pomaga. Boli jak bolalo, ale przynajmniej jest spokoj. Naprawde polecam. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: A ja polecam!!!! 21.02.07, 01:17 Witam !! No prosze do czegos jednak sie przydaja :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Migren Patch 21.02.07, 08:01 Rzeczywiście do tego mogą być bardzo przydatne. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Migren Patch 21.02.07, 21:40 Ja też tego próbowałam, ale nie pomagało. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś