Dodaj do ulubionych

Neurolog Białystok

29.03.07, 09:56
Witam, jestem Ela, wpisuję się od razu do nowych nie w tym miejscu co trzeba,
lecz z pytaniem o neurologa godnego polecenia w Białymstoku, który nie oleje
migreny i ewentualnie gdzie można udać się na blokadę układu współczulnego,
akupunkurę. Pozdrawiam i zyczę miłego dnia bez bólu głowy Ela
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Neurolog Białystok 29.03.07, 22:15
      Witamy serdecznie. ja niestety nie znam nikogo ale ktos cos moze bedzie
      wiedzial.

Venus
      • Gość: kamila4321 Re: Neurolog Białystok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.02.14, 15:56
        hej, ponawiam temat. Szukam dobrego neurologa w Białymstoku, pomóżcie proszę.
        • Gość: ghjkl Re: Neurolog Białystok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.02.14, 05:20
          Sprawdź u nich: www.centrumvitamed.com/ Leczę się tu od dawna i z tego co wiem mają naprawdę dobrych specjalistów. Centrum to spoko opcja, w jednym miejscu możesz od razu załatwić wiele spraw, no i na NFZ.
          • Gość: karolina8888 Re: Neurolog Białystok IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.14, 19:09
            Mam do was pytanie. Szukam opieki do leżącej babci, jest po wylewie. Czy ktoś z was korzystał z ich usług opiekapielegniarskadomowa.pl/? Jesteście zadowoleni? Ja słyszałam o nich dużo pozytywnych opinii.
    • ninnka.n Re: Neurolog Białystok 04.11.14, 13:21
      Bardzo dobra jest dr Wołk. Byłam u niej z moją młodszą siostrą i pomogła rewelacyjnie. Tel znajdź, bo mi wcięło. Specjalizuje się w dzieciach i młodzieży, dlatego przyjmie cię, jeżeli masz nie więcej niż 19 lat. Dr Wołk jest super. Powodzenia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka