16.06.07, 10:20
czy ktoś z was uzywał tego leku przeciwbolowego? z jakim efektem?
to jakas pochodna aspiryny zs srodkiem przeciw nudnosciom.. jeszcze nie
sprobowalam bo aspiryna nigdy mi nie pomogla wiec jakos tak nie bralam..ale
wczoraj mialam ostry atak.. i po paracetamolu nudnosci i wymioty przez pol
nocy...
Obserwuj wątek
    • 12mysia Re: Mig priv 16.06.07, 21:07
      Próbowałam Mig privem uśmierzać ból migrenowy ale na nic to, u mnie przeciw-
      bólowo nie zadziałał mimo, że lekarz zalecił połaczyć to z ampułką pyralginy i
      zapewniał, że pomoże(myslałam że się przekręcę tak mi się kręciło w głowie od
      tej mieszanki).Mig priv pomógł mi jedynie na nudności.Uznałam, że w moim
      wypadku szkoda kasy na ten lek, bo saszetki wcale nie są tanie, sięgam wiec po
      Sumigrę i mam spokój na kilkanaście godzin.
    • dororka Re: Mig priv 19.06.07, 00:39
      Ja biorę. Ale nie sam. Ból łagodzę pyralginą. Ale Migpriv wyeliminował wymioty,
      ostatnie ataki obyły się bez nich. Trochę muliło ale zero rzyganka. Dla mnie to
      baaardzo duuużo. Moja migrena skojarzona (taką mi wpisali w kartę ze szpitala)
      podobno nie pozwala na stosowanie tych magicznych nowoczesnych środków. Cóż
      lepszy rydz niz nic.
      Pozdrawiam
      • niutaki Re: Mig priv 20.06.07, 20:51
        mig priv działa na mnie bardzo dobrze, eliminuje wymioty, a to bardzo dużo, po mig priv jestem w stanie wytrzymać kilka godzin w pracy przy małym ruchu (jestem barmanką)
    • dzwony1 Re: Mig priv 21.06.07, 00:21
      kurcze kazdy ma inaczej, ja przy atakach tez wymiotuje, a raczej mna rzuca, bo
      nie ma czym wymiotowac po pierwszych dwoch godz., tyle ze u mnie po kazdym
      wyniotowaniu / rzucaniu mna po lazience na kilka minut bol slabnie, takze
      przeciw wymiotom nie biore nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka