Dodaj do ulubionych

Cisza na naszym forum

18.09.03, 09:46
Chyba to oznacza,ze nikogo glowa nie boli!!!!
U mnie tez ciut lepiej,pare dni bez panadol plus-piekna ustabilizowana
pogoda.
Pewnie i u Was tak samo.
Pozdrawiam i zycze 0 bolu
tara
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 06:07
      Przysieglabym ze juz na ten watek raz odpowiedzialam.. czy wam sie zdarza ze
      nacisniecie "wyslij" i.. nic?
      Sama juz nie wiem czy to ja czy forum..
      A tak w ogole to mialam wczoraj taki bardziej bolesny atak, ale po dwoch
      Zomigach i 8 tylenolach z kodeina poprawilo sie..
      dzisiaj jest lepiej, ale mogloby byc jeszcze lepiej.
      venus
      • depresyjka Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 09:31
        Od 2 dni jest calkeim OK :-)
        Ale przydarzyla mi sie rzecz niesamowita. Gotowalam obiad i jak zwykle od
        pieprzu zaczelam kichac. Niestety ten zapach tak ostro mnie podraznil, ze
        dotalam w ciagu 1 minuty takiego nolu, ze myslalam ze zemdleje.
        Pierwszy raz cos takiego mi sie przydarzylo.
        Czy Wy tez tak reagujecie na pieprz?

zycze samych zer
        depresyjka
        • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 10:26
          Ja nie,ale unikam zbyt ostrych przypraw-boje sie ze wywolaja migrene i jakos
          nie mam na nie ochoty tez,odrzucaja mnie tez zbyt ostre zapachy..smaki.
          Pozdrawiam Was
          tara=ml
          • ypsilon Cisza na naszym forum 19.09.03, 17:02
            Zaglądam dopiero dzisiaj, bo wczesniej nie nadawałam sie do zycia. Potworny
            ból, do tego ZOMIG nie chciał zadziałac, a ja bylam w pracy i jak na złość cały
            czas przychodzili wykładowcy ustalać lektoraty, co oznacza porównywanie godzin
            zajęć grup, slipienie po małych cyferkach. Mi głowa pęka, nudności, raz duszno,
            raz dreszcze, a oni wybrzydzają: może ta, może inna grupa. I od początku.
            Myslałam, że padne. A potem jeszcze musze dojechać do domu - godzina
            samochodem. Jechałam i zasłaniałam ręką jedno oko, bo tak mnie bolało, poza tym
            z tej strony świciło słońce. Dopiero dzisiaj podniosłam sie z tego.
            Tak na codzień to sie nikomu nie wyżalm, ale tu jest miejsce, gdzie mozna
            znaleźć zrozumienie.
            pozdrawiam i 0 bólu.
            • venus22 Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 17:57
              Ja jestem taka wrazliwa na zapachy.
              Dlatego jak kogos zapraszam to prosze aby nie uzywali perfum.
              pachnace swieczki, odswiezacze do powietrza, papierosy, cebula, kminek, i w
              ogole ostre zapachy, brzydkie lub ladne, mnie szybko klada do lozka z
              szalejaca migrena.
              Venus
              • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 23:10
                I ja podobnie reaguje i na ostre zapachy i na ostre smaki.I dostaje od nich
                mdlosci.
                ml
            • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 19.09.03, 23:07
              I dobrze robisz,ze tu sie wyzalasz bo tutaj sami swoi i nikogo nic nie dziwi!
              Mnie tez uzalania ulge przynosza-wiem,ze nieraz przesdadzam ale Wy zrozumiecie
              a ci,ktorzy nie maja migreny nie zrozumieja tych,co ja maja.Chocby nie wiem,jak
              chcieli.Pozdrawiam
              ml
              • ypsilon Cisza na naszym forum 02.10.03, 10:02
                Pewnie wszyscy w dobrej formie, a u mnie nieustający "tupot białych mew....
                Boli mnie wszystko i ciągle-głowa, zęby, oczy. Chyba przyczynia sie do tego
                przeziębienie z katarem, i full pracy (rozpoczęcie roku akademickiego i
                związane z tym perypetie organizacyjne). A ja siedzę albo przy komputerze, albo
                wysłuchuję studentów i wykładowców, albo jadę samochodem, a w domu wysłuchuję
                dzieci i męża, którzy ciągle coś chcą ode mnie. A ja chcę mieć święty spokój.
                Wczoraj zastosowałam po raz pierwszy inny środek-wzięłam poł tabletki nasennej
                i poszłam spać. Po raz pierwszy od dawna przespałam całą noc, nie śniła mi się
                praca i nie obudził mni w środku nocy ból głowy. Ale za to rano byłam bardzo
                uspokojona, a przed sobą miałam 50 km do przejechania. Drugi raz chyba tego
                nie zastosuję. Teraz sięgnę po jakieś piguły przeciwbólowe i do pracy:))
                • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 03.10.03, 00:13
                  Zaziebiona jestem i ja!!!Bolo mnie glowa "zatokowo"!!!!Wiec znow panadol plus
                  w uzyciu.Przy migrenie biore czasem oxazepam i jakos usypiam i udaje mi sie
                  przespac bol,ale i Imigran biore tez.Pozdrawiam i trzymja sie!!!!
                  ml
                  • fox.ca Re: Cisza na naszym forum 05.10.03, 15:59
                    marialudwika napisała:

> Zaziebiona jestem i ja!!!Bolo mnie glowa "zatokowo"!!!!Pozdrawiam i trzymja
                    sie!!!!> ml

Czy to Ty z 40+ ?

Coscie zrobili z tamtym forum Marka. Pytalem go o to samo ale on powiedzial, ze
                    to ne on zdjal i tez go nie powiadomili kto to zrobbil. Pewnie przekroczylo
                    limit "bito" na takie forum i zdejmuja automatycznie.

Trzym sie bezmigrnowo.
                    • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 05.10.03, 16:27
                      Tak,ja jestem z 40+!!!. Jak to? Co zdjeli?
                      Niedawno "zagladalam".Pozdrawiam
                      ml
                      • hr.marica Re: Cisza na naszym forum 06.10.03, 13:11
                        witajcie, marioludwiko, fox! mnie tez booooli:( juz od kilku dni prawie bez
                        przerwy. nie wiedzialam, ze jest takie forum.zalezy chyba od zmian pogody, tak
                        przynajmniej zauwazylam
                        a co do 40+, to mnie tez zniknelo! od piatku po poludniu nie moglam do niego
                        trafic, wreszcie dzisiaj otwarlam www.40plus.ca i oto znowu jest. ciesze sie,
                        bo polubilam was.
                        pozdrawiam-hr.m.
                        • marialudwika Re: Cisza na naszym forum-do hr Maricy 06.10.03, 14:18
                          Witaj!!!!! Ciesze sie,ze sie odezwalas poniewaz myslalam,ze po
                          ostatnich "nieporozumieniach' nastawilas na "ignor"!!!!
                          Mimo to nie cieszy mnie,ze boli Ciebie glowa!!!
                          Moja tez "peka" solidarnie.Pozdrawiam Ciebie cieplutko z zimnego A.
                          ml
                          • hr.marica Re: Cisza na naszym forum-do hr Maricy 06.10.03, 16:25
                            witaj, marioludwiko,
                            tesknilam za wami w week-end:) nie za czesto sie odzywam, ale bardzo czesto
                            poczytuje was sobie:).teraz juz sie zegnam - ide do domu. u nas slonce i wiatr.
                            po srodku przeciwbólowym jestem troche "otumaniona".
                            do jutra
                            hr.m.
                        • foxal Re: Cisza na naszym forum 06.10.03, 15:42
                          a co do 40+, to mnie tez zniknelo! od piatku po poludniu nie moglam do niego
                          > trafic, wreszcie dzisiaj otwarlam www.40plus.ca i oto znowu jest. ciesze sie,
                          > bo polubilam was.
                          > pozdrawiam-hr.m.

Czy mozesz powiedziec, gdzie Ty to znalazlas? Ja przed chwila szukalem i nic
                          nie znalazlem - byc moze zle szukalem. Czy to jest na forum w gazecie.pl?

Trzym sie dobrze,
                          • hr.marica Re: Cisza na naszym forum 06.10.03, 16:21
                            nie, to zn. tak.to www otwarte przez marka w kanadzie. szukaj tak:
                            www.40plus.ca.
                            dziwne, ale tylko tam mozna znalezc to forum.
                            milego popoludnia.
                            • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 16.11.03, 13:43
                              Nikt sie nie odzywa!!! Czy nie bola Was ostatnio glowy??Podobno brak wiadomosci
                              oznacza dobre wiadomosci!!!!!
                              U mnie migrena "milczy" na szczescie.Glowa pobolewa,ale ostatnio tez jakos
                              mniej.Ciekawe jak dlugo to potrwa? Czy to aby nie jest "cisza przed burza"..
                              Pozdrawiam Was zyczac tego,co zawsze!
                              ml
                              • venus22 Re: Cisza na naszym forum 16.11.03, 23:27
                                Ja mialam 4 dni kolezanke z wizyta.. bylam raczej zajeta.
                                Glowa boli mnie codziennie tak ze znowu biore zomig codziennie.. co nie jest
                                zbyt dobrze.
                                No ale wole zyc bez bolu zmarnowana niz z zmarnowana z bolem..
                                Venus
                                • ypsilon Re: Cisza na naszym forum 17.11.03, 08:46
                                  A ja pisze dopiero teraz, bo mialam weekend z potwornym bólem. Nie takim jak
                                  zwykle, ale wyjatkowo upiornym. Obudziłam sie w sobotę nad ranem z bólem,
                                  wzięłam od razu ZOMIG i nic. Myślałam, że oszaleję. Ok. 8.00 mąż podał mi drugi
                                  Zomig, ale nie zauważył, że to jest duża dawka, tak więc miałam potworny ból i
                                  wszystkie dolegliwości związane z migrena, ponadto czułam sie potwornie źle po
                                  Zomigu, bo wszystkie działania uboczne sie skumulowały, ponadto leczę krtań i
                                  biorę różne leki - może one tez miały wpływ na przebieg tego ataku. Jak już mi
                                  przeszło, to byłam słaba jak kot, trzęsły mi sie ręce i ogólnie czułam się,
                                  jakby mnie ktos kijem obił. I znowu w niedzielę nad ranem obudził mnie ból,
                                  wzięłam Zomig itd. Tym razem przeszło trochę szybciej. Dzisiaj jestem trochę
                                  rozbita, no ale nie boli, więc jest ok.
                                  Czego wszystkim życzę
                              • kena1 Re: Cisza na naszym forum 18.11.03, 07:28
                                Miałam weekendowe przeżycia podobne do ypsilon, ale skończyły sie dopiero w
                                poniedziałek i znowu jestem na nogach!
    • lastka Re: Cisza na naszym forum 17.11.03, 12:17
      marialudwika napisała:

> Chyba to oznacza,ze nikogo glowa nie boli!!!!
      > U mnie tez ciut lepiej,pare dni bez panadol plus-piekna ustabilizowana
      > pogoda.
      > Pewnie i u Was tak samo.
      > Pozdrawiam i zycze 0 bolu
      > tara

No własnie nie boli i aż boję się o tym głośno mówić, bo od dwóch tygodni nie
      mam bóli. Codziennie rano budzę się i czekam myślę i na rzaie jest ok, ale tfuj
      tfuj tfuj wypluć, odpukać puk puk i niech dalej nic nie boli czego życzę Wam
      wszystkim.
      • marialudwika Re: Cisza na naszym forum 23.11.03, 11:11
        Chyba glowki nikogo nie bola??Mnie /prawie/ nie ale jak dlugo to potrwa..nie
        wiem bo pogoda "paskudnieje",grrrrrr!!!!!
        Pozdro
        tara
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka