marialudwika 14.10.03, 13:48 Jak ona sie objawia? Czy towarzyszy migrenie,czy jest "osobno"? Pozdrawiam zbolala tara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: MIGRENA BRZUSZNA????????????? 14.10.03, 18:12 Przy migrenie brzusznej po prostu nie boli glowa. Najczesciej maja ja dzieci, ale wystepuje tez u doroslych. wszystkie inne dolegliwosci, takie jak aura, ogolne oslabienie, ogolne zle samopoczucie, nudnosci lub wymioty, zimne poty, drzenie rak, i w ogole wszystko co moze towarzyszyc tak jak atakowi z bolem glowy jest migrena brzuszna. Moze wystapic takze bol brzucha ale niekoniecznie. Bol brzucha trwa zwykle do dwoch godzin, ale tez nie jest to regula - w migrenie wszystko jest mozliwe, i indywidualne. leki podane jak przy migrenie z bolem glowy sa wtedy skuteczne. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
marialudwika Re: MIGRENA BRZUSZNA????????????? 14.10.03, 18:15 Ojej,a ja zawsze biore TO za grype zoladkowa!!!!!Przetestuje nastepnym razem czy srodki migrenowe na TO mi pomoga.A nawiasem mowiac to przy migrenie ma rowniez dolegliwosci ze strony przewodu pokarmowgo.. tara Odpowiedz Link Zgłoś