mha1 16.08.05, 16:58 byłaś w płocku? bo to chyba Ty się udzielasz na forum FeMEV? ja byłam w Gdyni w tym czasie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kohol Re: hej kohol 16.08.05, 17:09 Hej :D Byłam bylam. I jak w Gdyni? Bo w Płocku to tak jak pisałam :D Odpowiedz Link
mha1 Re: hej kohol 16.08.05, 21:20 a możesz powtórzyć specjalnie dla mnie? :D nie czytałam wszystkiego ;) w Gdyni było spoko. ludzi chyba nie było tyle ile w Płocku, ale faktycznie sporo barachła odpadło za bramkami. muzyka była świetna, wizualizacje super (aż szczęka opadała ;)), ludzie kulturalni. pogoda kiepska, bo było zimno. ale najważniejsze że w nocy nie padało i wystarczyło odrobinę się pobujać, żeby się rozgrzać. ba! w piątek pot się lał ze mnie strumieniami ;) ogólnie: za rok na pewno astigmatic, nie żadem femev :) Odpowiedz Link
kohol Re: hej kohol 17.08.05, 13:34 Więc tak: Muzycznie wolałabym więcej alternatywy, mniej muzyki tanecznej, ale było bardzo, bardzo fajnie, zwłaszcza tak między 18.00 a 21.00 i potem na afterparty :D Scena bębniarzy (warsztaty były!) mało wyeksponowana, więc tłumów tam nie było. Miałam większy apetyt na różnorodne wizualizacje, tu trochę się rozczarowałam. Nie wolno było wnosić na teren absolutnie nic :D do picia tylko zakmnięte fabrycznie bezalkoholowe picia w butelkach nie większych niż 0,5l itd. To było upierdliwe, bo jak się wchodziło, to za kazym razem stało się w kolejce do przeszukania. Kemping miał być strzeżony (za 20 zł), ale i tak KTOŚ nam przestawił i przemeblował namiot i ukradł butelke fajnego alkoholu - prezentu dla siostry, ależ się wściekłam! Było sporo barachła :( Nawet jakieś zadymy były, ale nic nie widziałam, buuu :D Ale pogoda była niezła. No i Płock doskonały jest jako miejsce, można sobie połazić i tanio jest. Prawde mówiąc, Płock żył cały czas w przekonaniu, że jest mało ludzi, bo pojechali na Astigmatic :D Odpowiedz Link