16.08.05, 16:58
byłaś w płocku? bo to chyba Ty się udzielasz na forum FeMEV? ja byłam w Gdyni
w tym czasie.
Obserwuj wątek
    • kohol Re: hej kohol 16.08.05, 17:09
      Hej :D
      Byłam bylam.
      I jak w Gdyni?
      Bo w Płocku to tak jak pisałam :D
      • mha1 Re: hej kohol 16.08.05, 21:20
        a możesz powtórzyć specjalnie dla mnie? :D nie czytałam wszystkiego ;)

w Gdyni było spoko. ludzi chyba nie było tyle ile w Płocku, ale faktycznie
        sporo barachła odpadło za bramkami. muzyka była świetna, wizualizacje super (aż
        szczęka opadała ;)), ludzie kulturalni. pogoda kiepska, bo było zimno. ale
        najważniejsze że w nocy nie padało i wystarczyło odrobinę się pobujać, żeby się
        rozgrzać. ba! w piątek pot się lał ze mnie strumieniami ;)

ogólnie: za rok na pewno astigmatic, nie żadem femev :)
        • kohol Re: hej kohol 17.08.05, 13:34
          Więc tak:
          Muzycznie wolałabym więcej alternatywy, mniej muzyki tanecznej, ale było
          bardzo, bardzo fajnie, zwłaszcza tak między 18.00 a 21.00 i potem na
          afterparty :D Scena bębniarzy (warsztaty były!) mało wyeksponowana, więc tłumów
          tam nie było. Miałam większy apetyt na różnorodne wizualizacje, tu trochę się
          rozczarowałam.
          Nie wolno było wnosić na teren absolutnie nic :D do picia tylko zakmnięte
          fabrycznie bezalkoholowe picia w butelkach nie większych niż 0,5l itd. To było
          upierdliwe, bo jak się wchodziło, to za kazym razem stało się w kolejce do
          przeszukania.
          Kemping miał być strzeżony (za 20 zł), ale i tak KTOŚ nam przestawił i
          przemeblował namiot i ukradł butelke fajnego alkoholu - prezentu dla siostry,
          ależ się wściekłam!
          Było sporo barachła :( Nawet jakieś zadymy były, ale nic nie widziałam, buuu :D
          Ale pogoda była niezła. No i Płock doskonały jest jako miejsce, można sobie
          połazić i tanio jest.
          Prawde mówiąc, Płock żył cały czas w przekonaniu, że jest mało ludzi, bo
          pojechali na Astigmatic :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka