raszefka Re: Cześć! 17.07.03, 10:00 Cześć! :) Nie znamy się jeszcze, nie? Raszefka jestem :))) Odpowiedz Link
magda.no Re: Cześć! 17.07.03, 10:11 A ja jestem Magda.No i siedzę sobie właśnie przy komputerze w moim mieszkaniu w Lublinie. Odpowiedz Link
anahella Re: Cześć! 17.07.03, 11:44 A ja jestem anahella, a jak przyjmuje tu nowych uczestnikow i nie chce mi sie przelogowac to pisze jako dekameron. Widze, ze pojawiaja sie tu osoby, ktore pisza malo na FK lub w ogole, fajnie, ze tworzy sie nowe forum towarzyskie:) Odpowiedz Link
soczewica Re: Cześć! 17.07.03, 21:01 anahella napisała: > Widze, ze pojawiaja sie tu osoby, ktore pisza malo na FK > lub w ogole, fajnie, ze tworzy sie nowe forum > towarzyskie:) no a kto wymyślił nazwę? (zapytała soczewica skromnie spuszczając oczęta i dłubiąc bucikiem w ziemi) :)))))))))) Odpowiedz Link
moniorek1 Re: Cześć! 17.07.03, 21:04 anahella napisała: > > Widze, ze pojawiaja sie tu osoby, ktore pisza malo na FK > lub w ogole, fajnie, ze tworzy sie nowe forum > towarzyskie:) > Moze uda sie tu sciagnac wiekszosc normalnych ludzi z FK i stworzymy nowe forum na wyzszym poziomie :) Tak jak udalo sie to olivvce. Odpowiedz Link