loginek100300 29.01.05, 16:47 Witajcie:) Wczoraj w czasie rozmowy z Aneczką stwierdzilismy ze obecna nazwa naszego forum jest "przytłaczająca" :) Może zmienimy na jakąś fajniejszą? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
straba Re: Nazwa naszego forum 29.01.05, 20:29 Smutniutka wypowiedz się! Opatentowałaś nazwę a tu proszę mamy głosy za zmianą! Odpowiedz Link
smutniutka Re: Nazwa naszego forum 30.01.05, 00:20 Szczerze mowiac, ja nie jestem za zmiana nazwy. A to dlatego, ze forum funkcjonowalo pod ta nazwa przez 1,5 roku. A nazwa sama w sobie powstala wczesniej podczas moich rozmow ze Strabcią. Poza tym ja sie po prostu przywiazalam do tej niej :-))) I nie wyobrazam sobie innej nazwy. Poza tym cóż, nie ukrywajmy, że zez jest dla wiekszosci przytlaczajacy :-( Choc ja nigdy w ten sposob nie odbieralam tej nazwy wlasnie tak. Ale jesli pojawia sie jakies propozycje, ktore mi nam (mi i Strabci) się spodobaja, to moze sie zastanowie... Odpowiedz Link
straba Re: Nazwa naszego forum 30.01.05, 13:05 I ja mam podobne zdanie na temat zmiany nazwy. Owszem, nie brzmi pięknie, ale własnie po niej każdy może zorientować się czego dotyczy nasze forum, nawet bez klikania na wątki. A poniękąd o to chodzi.Kogo problem nie dotyczy nie puka do nas. Zuważcie że nie mamy ani jednego niepotrzebnego wpisu, którymi zaśmiecane są inne fora! Pozdrawiam niedzielnie Straba Odpowiedz Link
smutniutka Re: Nazwa naszego forum 30.01.05, 00:46 Acha, tak sobie jeszcze pomyslalam, ze moj nick, tez ani odrobine nie jest wesoly, tez, mam go zmienic? ;-) Bo smutniutka jestem wlasnie z powodu zeziska... Odpowiedz Link