smutniutka 17.07.03, 20:05 Hej, a oto link do wątku już wspomnianego we wstępie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=5783845 Pozdrawiamy. Smutniutka i Straba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ata12 Re: link do watku na forum zdrowie 22.09.03, 14:31 Przeczytałam wszystkie listy w tym linku i zauważyłam, że kilka osób jest nie zadowolonych z efektu operacji, albo boi się jej z powodu braku efektów. Dlaczego efekty są jakie są napisała Straba, bo nie mamy obuocznego widzenia, ale do szczęścia nie jest ono potrzebne. Jesteśmy ludźmi, nie maszynami i efekt jest zawsze niewiadomą, ale na szczęście są to operacje,które można powtarzać do skutku. Czasem jest super efekt po zabiegu, a po latach znów oko zezuje i znów można operować. Nie ma nic gorszego niż kompleksy, więc róbmy coś z naszymi zezami. Uszy do góry! Odpowiedz Link
smutniutka Re: link do watku na forum zdrowie 22.09.03, 22:43 Ata12! :-) Dzięki za zainteresowanie i słowa pocieszenia, myślę. Brawo. Myślę, że wielu osobom takie słowa mogą pomoc. Nie wolno się poddawać i trzeba walczyć z zeziskiem!!! Sle cieplusienkie pozdrowionka ;-) Smutniutka Odpowiedz Link