leonardzelig 19.03.09, 13:56 Czy ktoś tam się leczył? Może coś wie na ich temat? Podobno są tam specjaliści ze Szpitala Okulistycznego w Krakowie. W tym dr Wójcik. Jak jest z terminami na NFZ, długo trzeba czekać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandy5 Re: SCANMED- Kraków 19.03.09, 14:08 Mojego synka prowadzi dr Kaczmarek, która jest właśnie w SCANMEDZIE, W tej klinice nie byliśmy jeszcze, bo jeździmy do niej prywatnie, a zabieg mały miał robiony na NFZ jeszcze w starym szpitalu (Witkowice). Ponoć warunki w Scanmedzie są o niebo lepsze i nie czeka się na wizytę dość długo. Z tego co mi dr mówiła w tej klinice wychodzi się już w dniu zabiegu do domu.Poza tym lekarze z Witkowic przeszli właśnie do Scanmedu. Ja mogę Ci polecić właśnie dr Kaczmarek. Mam do tej lekarki pełne zaufanie. Od dwóch lat prowadzi mojego synka ( przed nami bardzo prawdopodobny jest drugi zabieg, choć ostatnie badania wyszły super i decyzja o zabiegu odeszła na bok, ale trzymamy rękę na pulsie ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link