ltrzeciak 19.01.05, 10:47 Witajcie Dziś jest 16 d.c. boli mnie prawy jajnik. Czy może to oznaczać owulacje? Gin stwierdził, że w tym cyklu nie ma szans na zajście w ciążę. Co ten ból może oznaczać?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: ból jajników 19.01.05, 11:27 mój gin mówi,ze jajeczka chca sie przebić przez tę pogrubiona osłonkę jajnika i stąd możliwy ból Odpowiedz Link
aggulek Re: ból jajników 19.01.05, 12:57 A kiedy byłaś u gina i czemu stwierdził, że nie ma szans na owu? Odpowiedz Link
ltrzeciak Re: ból jajników 19.01.05, 13:36 U gina byłam w pierwszym tygodniu stycznia. Opowiedziałam mu swoją historię, zrobił USG, stwierdził PCO, cykle bezowulacyjne. Wystraszył mnie okrutnie tym, z tego względu, że w końcu po 4ech latach zdecydowaliśmy się na dzidzię. Badań na razie żadnych nie robiłam, bo nie mam kasy :(. A jakim sposobem stwierdził, że nie mam szans na owu, to tylko on wie. Zobaczymy jak to będzie. Odpowiedz Link
aggulek Re: ból jajników 19.01.05, 13:56 Nie smutkuj za bardzo :) Wiele dziewczyn z pcos zachodzi po leczeniu w ciążę - więc i Tobie na pewno się uda. Ważne jest byś zdecydowała się na ginekologa, który ma dobre pojęcie o tym jak Ci można pomóc. Niestey jakieś dodatkowe kwoty złotówek na to uciekają, więc szkoda je marnować u kogoś kto nie ma doswiadczenia :) Pozdrawiam gorąco i bedę trzymać kciuki -A. Odpowiedz Link