ada296 07.03.04, 01:06 a dlaczego w kalendarzu przy dacie 8 marca nie ma nic o Dniu Kobiet ? mam znajomych, którzy nie uznają tego dnia bo niby komunistyczne bo goździk dla pań i pijani (szczęściem ?) mężczyźni na ulicach ...lubię ósmego marca... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
em_em Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 01:08 ada296 napisała: > a dlaczego w kalendarzu przy dacie 8 marca nie ma nic o Dniu Kobiet ? > mam znajomych, którzy nie uznają tego dnia > bo niby komunistyczne > bo goździk dla pań i pijani (szczęściem ?) mężczyźni na ulicach > ...lubię ósmego marca... komentarza nie ma właśnie dlatego, że jest "kontrowersyjne" - ale kwiatków jest sporo - żeby starczyło dla wszystkich Odpowiedz Link
witekjs Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 09:13 Na szczęście nie mam ideoologicznego nastawienia do Waszego Święta i nigdy nie przeszkadzała mi jego nieciekawa proweniencja, w oferowaniu niektórym Paniom kwiatów. Jutro od rana do wieczora nie będzie mnie w domu. W zwiażku z czym, już dzisiaj przesyłam Paniom życzenia pomyślności i oczywiście pięknej miłości / bez niej i pomyślność nie cieszy... /. Witek }:-})= Laurka www.imaginationatwork.com/Imagine?_nolivecache&aDrawingID=20040307_025752633_1029038321&_lscid=73636210 Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 11:47 Raczej kwiaciarka W takim razie, czy to Twoje dzieło? Odpowiedz Link
witekjs Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 11:58 Tak, to nie jest trudne. Możesz pograć sobie ten program i spróbować. Fajna zabawa, od czasu do czasu bardzo użyteczna, jak widać. Pozdrawiam. Witek }:-})= Odpowiedz Link
edeka5 Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 12:03 Tak, na pewno. Jest tylko jeden problem - trzeba umieć rysować. Moje zdolności rysunkowe zakończyły się na słoniu tyłem. Ale przegram, może młodzież lepiej go wykorzysta. Odpowiedz Link
witekjs Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 12:08 Cieszę sie, że Ci sie podoba program. To taki 8 - marcowy prezencik. Witek Odpowiedz Link
warum Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 12:23 Najpierw myslalam,ze to bedzie Pilsudski, potem,ze to autoportret Witka, a potem jak sie podlaczylam do flamastra to mi sie zaczelao BAARDZO podobac dziekuje za laurke. Hmm... od dziel to mamy juz kilka zdolnych forumowiczek, a to zabawka dla poczatkujacych artystowA wiec do dziela. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 22:05 Ale piekne bukiety dostalysmy od Bodzia!!!!)))))))) Pozdawiam ml Odpowiedz Link
dado11 Re: Dzień Kobiet 07.03.04, 22:37 Moja przyjaciolka zazadala od meza gozdzika i talonu na rajstopy (jej maz mial dzis wyjechac), i okazalo sie, ze gozdzikow juz nie ma (najwyzej do wiencow), a talon - wiadomo- nie ta epoka. Dostala bukiet tulipanow, ale to juz nie to samo... Odpowiedz Link
jej_maz Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 00:20 Wszystkiego dobrego wszystkim paniom. Kontrowersyjne swieto czy nie ale mile Odpowiedz Link
ada296 Jej_maz 08.03.04, 00:39 miłe i już dziękuję w imieniu swoim i wszystkich spiacych pan ) Odpowiedz Link
foxal Re: Jej_maz 08.03.04, 02:53 Milego dnia oraz wiazanke kwiatow wedle upodoban, zycze wszystkim Paniom z urodzenia lub z wyboru. Kiedys mowilo sie ze to jest miedzynarodowy dzien kobiet. Czyzby teraz ktos to kwestionowal? Foxal Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Jej_maz 08.03.04, 03:06 Dziękuję naszym Panom za pamięć )) foxal napisał: > Kiedys mowilo sie ze to jest miedzynarodowy dzien kobiet. Czyzby teraz ktos to > kwestionowal? Nigdy nie miałam watpliwosci ) Tylko jak przekonać innych ??? Odpowiedz Link
ewelina10 Dziekuję naszym kolegom z forum za ....... 08.03.04, 08:21 foxal napisał: > (.....) zycze wszystkim Paniom z urodzenia lub z wyboru. ..... życzenia z okazji dnia, o którym ktoś i kiedyś pomyślał, że ma być naszym. PS' "z wyboru" fajnie, podoba mi się Odpowiedz Link
lablafox Równiez dziękuję 08.03.04, 09:15 Dzień kontrowersyjnym stał się dzięki sposobowi obchodzenia go. W czasach gdy kobieta na traktorze jedzie i orze i dziewczyna nie ludzie , było to podkreślenie ,że choć w tm dniu zauważa się tę kobiecos w babochłopach.Jeśli nie "naocznie" hahaha to przymusowo. Dziś kobietą być.......... Dziękuję Wszystkim Panom za życzenia i prezenty. Lx Odpowiedz Link
jutta Re: Równiez dziękuję 08.03.04, 10:18 Nasi panowie w pracy chodza dzis z nareczami kwiatów (giełda blisko) i całują wszystkie panie wręczając tulipany w róznych kolorach i czekoladki zawsze smiejemy się, że to jedna z wielu okazcji by przy calowaniu wszystkich, pocałować ta, która najbardziej się podoba a my czestujemy chlopakow ciasteczkami i wesolo jest wszystkim najlepsze zyczenia kobietki ! Odpowiedz Link
oqo Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 14:28 Autentycznie szczere życzenia spełnienia marzeń oraz nieustającego vigoru w bronieniu swego zdania dla wszystkich naszych miłych Pań oraz Pań z zaprzyjażnionych forów ) życzy oqo. Odpowiedz Link
oqo Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 14:31 Autentycznie szczere życzenia spełnienia marzeń oraz nieustającego vigoru w bronieniu swego zdania dla wszystkich naszych miłych Pań oraz miłych Pań z zaprzyjażnionych forów ) życzy oqo. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 16:15 Może nie jestem zbyt rozgarnięta, ale nie róbcie ze mnie wariata. Mój poprzedni wpis stał się idiotyczny. Oqo DWA razy złozył zyczenie, tym samym tekstem, ale w odstępie kilku minut (pewnie komputer dwa razy wysłał - bywa...). Dlatego podziękowałam DWA razy. Teraz patrzę, że Oqo skondensował się do jednego wpisu, a ja wychodzę na głupola(( Odpowiedz Link
em_em Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 16:33 wedrowiec2 napisała: > Może nie jestem zbyt rozgarnięta, ale nie róbcie ze mnie wariata. Mój poprzedni > > wpis stał się idiotyczny. Oqo DWA razy złozył zyczenie, tym samym tekstem, ale > w odstępie kilku minut (pewnie komputer dwa razy wysłał - bywa...). Dlatego > podziękowałam DWA razy. Teraz patrzę, że Oqo skondensował się do jednego wpisu, > > a ja wychodzę na głupola(( nie zwróciłam uwagi - nie było to zamierzone, ale proszę na przyszłość pamiętać, że zawsze usuwam duble (kiedy są identyczne) Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 16:40 em_em napisała: > nie zwróciłam uwagi - nie było to zamierzone, ale proszę na przyszłość > pamiętać, że zawsze usuwam duble (kiedy są identyczne) Tak jest! Przyjęłam do stosowania w przyszłości To może usuń teraz jedno oqo i dwa wedrowce - za moją zgodą. Odpowiedz Link
em_em Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 16:52 wedrowiec2 napisała: > Tak jest! Przyjęłam do stosowania w przyszłości hihi - to mi się podoba )))) żeby to wszyscy byli tacy grzeczni i mnie słuchali Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 15:33 Szczególne podziękowanie nie tylko za życzenia ale i za odwagę dla Męża Lx )) Mam nadzieję, że jak już raz pokonałeś barierę, to się zalogujesz i częściej odezwiesz się samodzielnie )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 16:59 I ja podziwiam odwage meza Lx!!!!Pozdro ml Odpowiedz Link
lablafox Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 17:47 hahaha , odważył się , wyszło wg niego głupawo , wypłoszył się i stwierdził ,że starczy tego wygłupiania. Mąż często uczestniczy w naszym forum , a to pytając z czego się smieję , albo czym się denerwuję , albo z kim rozmawiam . Mniej więcej rozpoznaje Was. Stanowczo stwierdził ,że "głosu już więcej nie da". Pozdrawiam w jego imieniu. Lx Odpowiedz Link
oqo Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 19:49 przepraszam ale moje wpisy nie są identyczne.... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wszystkim Paniom 08.03.04, 19:54 W czasie szybkiego czytania obniża się rozumienie tekstu nawet do 70% Miłe Panie z innych for pewnie są zadowolone z drugiego wpisu Odpowiedz Link