Dodaj do ulubionych

Prośba do admina

06.08.11, 10:24
W związku z tym ,że po forum porozsypywały się różne wątki podróżnicze , proponuję założyć jeden zbiorczy do którego byłyby wklejane poszczególne zamknięte w całość watki poszczególnych poróżniczek,i przyszpilenie ich na górze forum pod naszymi autoportretami.
Potem dalsze tylko byłyby doklejane.Uzbierało się ich w tym roku multum od Australii , po wyprawy po Polsce.Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • lablenka_x Re: Prośba do admina 06.08.11, 10:52
      Wiem,że zapadłas gdzies w lesie,że zapomniałaę sie z jakims grzybemwink,albo i z całą ich armiąwink, więc jeśli założysz wątek, mogę poszczególne podróże powklejaćsmile
      • 40plus Re: Prośba do admina 01.09.11, 09:32
        Lx, sorki że dopiero się odzywam, ale faktycznie jestem "zapadnięta" ale nie w lesie tylko w ciągłych podróżach między 2 chałupami w remoncie. W Wawie ocieplają a że mam zabudowany balkon to wszystko musiałam z niego wynieść i nie mam się gdzie podziać. Miało być zrobione w miesiąc a już 2 się przepraszam (pierdzielą). Na wsi tez jakoś pod górkę. Niby najwazniejsze porobione a teraz wychodza niedoróbki, np nie świecą się wszystkie zarówki, kran przecieka i takie tam duperelki. W międzyczasie tydzień wypadł na wesele i spotkanie z rodziną. Pozbieramy wszystko jesienią jak zacznę normalnie funkcjonować.
        Pozdrawiam wszystkich i spadam do polerowania podwórkowej ławy i siedzisk, bo jak zwykle chłopy machnęli po łebkach i zaciągnęłam sobie kieckę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka