verbena1 30.05.12, 13:34 Wprawdzie wczoraj byly Twoje Imieniny ale chyba wybaczysz spoznienie. Zycze Tobie mniej obowiazkow, chwil tylko dla siebie no i zrealizowania wreszcie marzen o Paryzu (w drodze przez Holandie oczywiscie). Sciskamy Cie mocno razem z Rieksem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutka1 Re: Lablenko - Magdalenko 30.05.12, 14:37 Ojej, umknęło mi. Wszystkiego najlepszego, Lablenko! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Lablenko - Magdalenko 30.05.12, 16:43 I ja sie dolaczam najserdeczniej !!! Odpowiedz Link
malpa-w-czerwonym1 Re: Lablenko - Magdalenko 30.05.12, 20:21 Kurcze, ja też zapomniałam!!! Wprawdzie z poślizgiem, ale za to z przytupem: sto lat Magdo-Lablo!!!!! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Lablenko - Magdalenko 30.05.12, 21:32 Bardzo Wam dziekuję za pamięć i życzenia. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Lablenko - Magdalenko 30.05.12, 21:36 Przyjmij i moje - niech Cie nie opuszcza sila woli, humor, poczucie piekna i serdecznosc dla bliznich. Odpowiedz Link
en.ej Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 09:14 Nic mnie nie usprawiedliwia, dlatego tylko mogę prosić o wybaczenie tego poślizgu. Wiesz, że uwielbiam Twój całokształt i życzę wszystkiego co się szczęściem zwie. NO i oczywiście ZDROWIA !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
monia.i Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 09:52 I mnóstwa powodów do codziennego uśmiechu Ucałowania od Moni Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 10:58 Lablenko wszystkiego najlepszego i zdrowia dla mamy Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 11:10 I ja też życzę zdrowia i worka cierpliwości. A na okrasę spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
mammaja Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 12:53 Wcozraj mnie tu nie było - dzisiaj najserdeczniejsze życzenia - dużo sił do wszystkiego co robisz dla innych, a dla ciebie gwiazdkę z nieba Odpowiedz Link
joujou Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 14:24 Ja też ze sporym poślizgiem,ale życzę Ci Magdaleno przede wszystkim zdrowia i byś nareszcie zaczęła mieć trochę z górki(w sensie obowiązków). Wymarzonych podróży również Ci życzę no i niech Cię mżonek nadal we wszystkim wspiera,jak do tej pory. Na najbliższe dni życzę Ci udanego zakupów ' okołoweselnych' i cudownej zabawy! Odpowiedz Link
bbetka Re: Lablenko - Magdalenko 31.05.12, 23:40 Lablenko jeszcze ja!!! Do wszystkich pięknych życzeń dołączę jeszcze trochę kwiatków Radości i kolorów w życiu tyle co na zdjęciu! Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: Lablenko - Magdalenko 01.06.12, 09:00 Chyba powinnam zapaść sie pod ziemię ze wstydu za takie spóźnienie w życzeniach Toteż z 10 metrów poniżej poziomu Żuław życzę Ci wszystkiego czego tylko Magdy maja prawo sobie życzyć!!!!!!! Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Lablenko - Magdalenko 01.06.12, 11:06 Jeszcze raz serdecznie dziekuję Wszystkim.jest mi bardzo miło. Nie ma czegos takiego jak"za późno", jest oktawa czy jej już nie ma?? Odpowiedz Link