Dodaj do ulubionych

Nasz album.Tom VI

17.07.04, 21:29
Witam w szostej edycji i obiecuje przywiezc fotki!
Obserwuj wątek
    • a.erie Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 01:27
      wlozylam kilka zwiastunow - fotek z moich wakacji smile
      • warum Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 07:34
        Obejrzalam zwiastun o Amishach - teraz mam nadzieje,ze napiszesz o nich
        powiesc, bo wygladaja jakby czas zatrzymal sie dla nich... A fotka
        z "parkingu " bryczek urzekajaca. No A.erie spij szybko i do roboty! My tu
        czeklamy na powiesc w odcinkach. O wszystkimsmile)))
    • ewelina10 A.erie ciekawi mnie ...... 18.07.04, 20:33
      ..... przedstawiony przez Ciebie Świat Amishów. Od zawsze intrygowała mnie ta
      społeczność, ich świadomy wybór stylu życia, dobrowolna izolacja od
      cywilizacji, brak elektryczności, czyli rezygnacja: z telewizji, radia, netu....
      Utrzymują się z ciężkiej pracy na farmie i uważają, że do szczęścia nie
      potrzebna jest im wyższa wiedza i pogoń za powiększaniem dóbr ponad te, które
      są im niezbędne do życia.
      Czy rzeczywiście ten model życia jest sposobem na szczęście, czy kolejnym
      fanatyzmem religijnym ? Ponoć nikt nie czuje się wśród nich opuszczony w swoim
      nieszczęściu ?
      • marialudwika Nie moge znalezc... 18.07.04, 20:34
        Mammajkowej rozy sad((((
        Piekna roze Lx znalazlam,cudo!
        ml
        • wedrowiec2 Oto róża 18.07.04, 20:58
          groups.msn.com/albumczterdziesteki/idzielato.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1317
    • edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:25
      A.Erie, świetne zdjęcia.
      Świat Amiszów zszokował mnie, aż nie chce się wierzyć, że to są współczesne
      zdjęcia. Niedawno oglądałam film rozgrywający się w środowisku Amiszów, ale to
      był film, a to jest życie.
      • edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:26
        Wędrowcze, wspaniały hipcio.
        Czy to jest jeden egzemplarz, czy zbierasz ich figurki?
        • wedrowiec2 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:32
          Mam jeszcze malutką hipopotamią figurynkę z malachitu (ok. 1,5 cm długości).
          Zdjęcie dużego hipcia zrobiła wczoraj Bepeef. Zwierz jeździ ze mną wszędzie.
          Mam go od ćwierć wieku. Można przywiązać sięsmile
          • marialudwika Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 22:44
            Wedrowcze,dzieki za roze MM,teraz bede poszukiwac hipka!!!
            ml
            • edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 23:19
              Hipek Wędrowca:
              groups.msn.com/albumczterdziesteki/ciekawostki.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1334
              • marialudwika Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 23:21
                Dziekuje Dziewczyny!!!! smile))))))
                Hipek bardzo przystojny!
                I mlodo wyglada,jak na swoj wiek i staz!!!
                ml
                • bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 03.09.04, 19:38
                  Cześć albumowicze! Rada Nadzorcza albumu w prawie pełnym składzie, wobec
                  wyraźnej nieśmiałości nowych kandydatów na członków (bez obrazy) postanowiła
                  sama zaprosić do albumu i tych zasłużonych i obiecujących i po prostu chętnych
                  do tej zabawy kandydatów. Nie będę wymieniał wszystkich o ktorych myślę ale
                  wiem, że np: emerytus już dawno chciał, włodekbar jako fachowiec też powinien
                  dołączyć. A wszystkich proszę o zadeklarowanie się. Przypominam, że obowiązuje
                  zamieszczenie swojej fotki oraz aktywny udział.
                  • instant Re: Nasz album.Tom VI 03.09.04, 19:59
                    Howgh! smile)
                  • wedrowiec2 Re: Nasz album.Tom VI 03.09.04, 20:05
                    Tako rzecze Bodzio49!
                    • bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 03.09.04, 20:12
                      Rzekłem!!!
                      • verbena1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 14:35
                        Nasz album rozrasta sie jak w piorunujacym tempie. Slysze ,ze nowi uczestnicy
                        maja problem ze znalezieniem np.naszych postaci, ktore zakopane sa na samym
                        spodzie albumu. Ja sama przegapiam wiele ciekawych zdjec.

Przyszedl mi do glowy pomysl sciagniety od Jutki. Wkleila ona wszystkie swoje
                        zdjecia na jedna strone i to wydaje sie bardziej czytelne.

Gdyby tak zrobic, kazdy mialby stronke ze swoim nickiem i tam umieszczal
                        wszystkie swoje fotki, czyli siebie, swoich najblizszych ,widoczki,
                        kwiatki ,zwierzaczki itp. Latwiej byloby likwidowac stare zdjecia i wkladac
                        nowe.
                        Jak Wam sie to podoba?
                        • wedrowiec2 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 14:40
                          Zawsze ktoś będzie na albumowym dniesmile
                          • jutka1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 14:43
                            to teraz wiem gdzie Was szukac!! od konca, czy tez od poczatku, zalezy jak sie
                            patrzy.. smile))

czesc Werbeno, krajanko smile
                          • jutka1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 15:05
                            Poszlam, dotarlam i poogladalam. Ciagle jeszcze sie usmiecham - to tak milo
                            "domalowac" w myslach twarz do nicka. smile)))
                            fajni jestescie.

J. smile
                            • bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 20.09.04, 20:13
                              I znowu niespodzianka w albumie. Czy jowoj2 to nasz jowoj tak sympatycznie
                              gaworzący z Jutką? Czy może jakiś podglądacz od tyłu do albumu się dostał?
                              • jowoj Re: Nasz album.Tom VI 20.09.04, 20:31
                                Jam ci Jowoj2. wink
                                • bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 20.09.04, 20:34
                                  Znaczy sie po znajomości?
                                  • bodzio49 Do Felinki 21.09.04, 19:06
                                    W związku z ostatnim zamieszaniem z pacynkami bardzo Cię proszę, słoneczko ty
                                    moje o informowanie na forum kogo masz zamiar wpuszczać do albumu. Nie mam
                                    oczywiście nic przeciwko jowojowi i nie o ochronę mojej podobizny mi chodzi,
                                    tylko wyobraziłem sobie jakie zamieszanie by powstało. Pewnie chciałaś dobrze i
                                    sprawdziłaś kogo wpuszczasz ale wolelibyśmy też wiedzieć a przypominam, że już
                                    w albumie znalazły się na chwilę nieznane osoby. Pozdrawiam.
                                    • jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:20
                                      W jakim kontekscie pojawił się mój nick w Twoim liscie? (oczywiście nic
                                      przeciwko jowojowi)
                                      Nie zamierzam niczego tam umieszczać. Czegoś jednak nie rozumiem. Jestem godny
                                      być członkiem tego forum, a już wejście na strony "albumu" to kolejny stopień
                                      wtajemniczenia, którego nie jestem godny. Chyba przestaję się
                                      dziwić "telenoweli" dotyczącej podrabiania nicków.
                                      Kto ma sprawdzać, w jaki sposób. Czy aż tak bardzo sobie nie ufacie?
                                      To są tylko pytania. I liczę na odpowiedź. dixi
                                      • jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:22
                                        p.s. Admina proszę o zablokowanie mojego wejścia do "albumu"
                                        • no_no Re: Do Felinki 21.09.04, 19:26
                                          Mnie też proszę zablokowaćsmile

No - mało fotogeniczny
                                        • mammaja Re: Do Felinki 21.09.04, 19:27
                                          Jowoj - nie obrazaj sie - ale ustalilismy pewna procedure "wpuszczania " do
                                          albumu - zeby wszyscy czuli sie bezpieczni.Rowniez nalezy umiescic tam swoja
                                          fotke. Na zasadzie rewanzu. Osobiscie bede czekac niecierpliwie na pojawienie
                                          sie nowej twarzy!
                                          • jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:35
                                            Przykro mi tylko. Nie obraziłem sięwink) Bezpieczeństwo jest sprawą iluzoryczną.
                                            Po prostu nie istnieje w internecie. Nie zmieniam również decyzji raz
                                            podjętych, przykro mi
                                      • bodzio49 Re: Do Felinki 21.09.04, 19:26
                                        W takim kontekście, że nie mam za złe Feline, że Ciebie wpuściła ponieważ też
                                        nie posądzam Cię o nic złego. Jednak ustaliliśmy wcześniej, że do albumu
                                        wpuszczamy tylko tych co też swoje podobizny umieszczą. Jeśli nie zamierzasz
                                        nic umieszczać to po co prosiłeś? Pooglądać chciałeś?.
                                        • bodzio49 Re: Do jowoja było 21.09.04, 19:27
                                        • jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:29
                                          Teraz nie zamierzam. Nie w momencie ubiegania się o akcesję. Dziękuję również,
                                          że mnie nie posądzasz. Odetchnąłem z ulgą. Sądzę, że wyczerpaliśmy temat. Ja do
                                          niego już nie będę powracał
                                          • bodzio49 Re: album 21.09.04, 19:32
                                            Niezupełnie wyczerpaliśmy. Nie zamierzasz wchodzić do albumu czy oglądać nas?
                                          • szara_ges Do jowoja 21.09.04, 19:32
                                            jowoj napisał:

> Teraz nie zamierzam. Nie w momencie ubiegania się o akcesję. Dziękuję
                                            również,
                                            > że mnie nie posądzasz. Odetchnąłem z ulgą. Sądzę, że wyczerpaliśmy temat. Ja
                                            do
                                            >
                                            > niego już nie będę powracał

wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem
                                            • bodzio49 Re: Do jowoja 21.09.04, 19:40
                                              czyżby nie przelogowało się?
                                              • lablafox Re: Do jowoja 21.09.04, 19:42
                                                Qurcze to chyba podzwonne tego trzęsienia ziemi - niewidoczne , powietrzna fala
                                                tsunami tak wpływa na zachowania i myśli .Nasze.
                                                • bodzio49 Re: Album 21.09.04, 19:45
                                                  Dla mnie to też koniec tematu.
                                              • jutka1 Re: Do jowoja 21.09.04, 21:04
                                                szara ges znowu maci.

czytam gaske, czytam. i konotuje.
                                                • jowoj Re: Do jowoja 21.09.04, 21:06
                                                  A gdzie Ty Jutka jesteś? Wpadniesz na swój wątek?
                                                  • felinecaline Re: Do jowoja 21.09.04, 21:14
                                                    przepraszam, a od kiedy to zostalam "zdjeta z funkcji admina"? Moze niezbyt
                                                    czesto zajmuje sie albumem, jednak wciaz od czasu do czasu zdarza mi sie do
                                                    niego zagladac i zauwazywszy kolejke oczekujacych wsrod ktorych ewidentnie i
                                                    pozytywnie znajomym byl mi Jowoj wpuscilam go i ot co! Jowoj, przepraszam cie
                                                    za nadgorliwosc i pozostalych rowniez.
                                                  • skynews Re: Do jowoja 21.09.04, 21:21

Zamiast sie klocic lepiej by moze jakies nowe zdjecia umiescic bo tylko moje
                                                    zdominowayly strone tytulowa albumu.
                                                  • jowoj Re: Do jowoja 21.09.04, 21:24
                                                    felinecaline napisała:
                                                    smile
                                                    ================================
                                                    > przepraszam, a od kiedy to zostalam "zdjeta z funkcji admina"? Moze niezbyt
                                                    > czesto zajmuje sie albumem, jednak wciaz od czasu do czasu zdarza mi sie do
                                                    > niego zagladac i zauwazywszy kolejke oczekujacych wsrod ktorych ewidentnie i
                                                    > pozytywnie znajomym byl mi Jowoj wpuscilam go i ot co! Jowoj, przepraszam cie
                                                    > za nadgorliwosc i pozostalych rowniez.
                                                  • skynews Album 21.09.04, 21:46

Wedrowiec wlasnie umiescila ladne zdjecie.
                                                    Teraz inni - bardzo prosze.
                                                  • verbena1 Re: Album 22.09.04, 22:21
                                                    Bodzio jest zbyt skromny aby sie chwalic ,wiec ja zrobie reklame.
                                                    Bodzio juz zalozyl swoj prywatny album, piekne zdjecia, wszystko w jednym
                                                    miejscu.
                                                    Ja nie chwalac sie podazylam jego sladem i po paru godzinach ciezkiej pracy
                                                    zalozylam swoja strone w albumie.
                                                    Teraz zapraszam wszystkich do ogladania.
                                                  • bodzio49 Re: Album 22.09.04, 22:30
                                                    Spłoniłem się po tych pochwałach. Ale i Ty masz czym się pochwalić Verbeno.
                                                    Trochę tych dyń mi szkoda. Takie aktualne tematy np: pory roku to zostawmy
                                                    wspólne - proszę. Oczywiście jak się już trochę poluzuje.
                                                  • marialudwika Re: Album 22.09.04, 22:40
                                                    Dolaczam sie do pochwal!Naleza sie Wam obojgu!Kapelutek z glowy smile)
                                                    Zostawiam moje skromne fotki ,tak jak sa.Jak sie wszyscy poprzenosza do albumow
                                                    osobistych to samo sie ulozy.Ale niektore albumy powinny zostac ,jak sa.Te
                                                    tematyczne.Co Wy na to?
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: Album c.d. 22.09.04, 22:41
                                                    Jak kominek,kwiaty etc,....
                                                    ml
                                                  • mammaja Re: Album c.d. 22.09.04, 22:52
                                                    Calkowicie cie popieram, ML!
                                                  • verbena1 Re: Album c.d. 22.09.04, 23:07
                                                    Jesli ktos nie chce ,zostaje przy poprzednim pomysle. Kazdy robi co chce i tak
                                                    jest najlepiej. Lubie tak jak Bodzio bawic sie zdjeciami i dlatego zrobilam
                                                    osobny album, zostawilam jeszcze troche kb i moge w kazdej chwili dolaczyc sie
                                                    do innych tematow.
                                                    Ml, to wcale nie nie jest trudne, nie przerazaj sie ,pomoglaby cie ,ale to jest
                                                    technicznie chyba niemozliwe,prawda Bodziu?
                                                  • marialudwika Re: Album c.d. 22.09.04, 23:18
                                                    To stwierdzenie Verbeno odpowiada mi najbardziej!!Co demokracja to demokracja!!
                                                    Kazdy robi JAK CHCE!!I to wlasnie podoba mi sie w naszym albumie!!!
                                                    ml
                                                  • marialudwika Re: Album c.d. 22.09.04, 23:16
                                                    Milo mi,ze ktos sie ze mna zgadza!!A szczegolnie milo,jakto jestes Ty!!
                                                    ml
    • a.erie pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 15:17
      wlozylam kilka zdjec swojej facjaty i fizjonomii :
      • wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 15:58
        A ja Tobie pozazdrościłam bo umiałas to zrobic wink))
        Ja ni czytaty ni pisaty po innemu i mogę tylko ogladać smile)
        Nadajesz się na indiankęwink)
        Ale najpiekniej prezentują się trapery na ławeczce smile)))))))
        • a.erie do Wywrot 24.09.04, 19:35
          najlepiej przygotuj sobie zdjęcia najlepiej na pulpicie (desktop)

1.Po lewej stronie klikasz „ pictures”

2. otwiera ci się strona, klikasz na gorze nad zdjęciami „Create a new album „

3. Name of album – wpisujesz nazwe albumu

4.Album description – napisz o czym jest album, itp.

5.Who may add, delete, or edit photos in this album?
          (kto moze dodawac , wyrzucac lub edytowac ten album.)

*Members may add and delete any photo in this album. Czlonkowie moga dodawac i
          wyrzucac kazde zdjecie z albumu
          *Members may add, edit, and delete their own photos. – czlonkowie moga
          dodawac, edytowac i wyrzucac swoje wlasne zdjecia
          *Only the album creator and managers may add and delete photos. – tylko ty
          jako kreator albumu oraz manager mozecie dodawac i wyrzucac fotki
          ZAZNACZASZ JEDNA Z OPCJI
          6. klikasz CREATE ALBUM

7.kliknij ADD photos
          8. Otworzy ci się strona. Po lewej stronie kliknij w desktop
          9. zaczna ci się ściągać zdjęcia te co masz na pulpicie.
          10.zaznacz fajeczka wszystkie krateczki w lewym gornym rogu każdego zdjęcia,
          które chcesz włożyć
          11. po prawej stronie na gorze jest napis upload now – kliknij w to i po
          kłopocie
          • wywrot53 Re: do Wywrot 25.09.04, 00:21
            Dzięki, dzięki, dzięki smile)))
            PO takim instruktażu az ochota wzbiera, zeby wypróbowacwink))
            Tylko jeszcze nie bardzo wiem jakich rozmiarów fotki się wkłada smile))
      • marialudwika Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 22:15
        Myslalm,ze album sie "popsul" widzac puste okienka i jakies dziwne litery!
        Ale na szczescie nie!
        ml
        • mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 22:22
          A mnie pokazalo,ze albumy aerie sa puste...Co to znaczy?
          • ada296 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 00:24
            kurcze
            znowu sobie nie radzę

pokazuje mi się

Create Your Own Group

Group Name
            Choose a name for your group

tu co wpisuję ?
            album czterdziestek i +
            czy
            albumczterdziesteki@groups.msn.com

Examples: The Smith Family, Barb and Bill Brady

Describe your group
            co tutaj wpisać ?

a potem pokazuje mi się takie cudo:

Create Your Own Group

Rate Your Group
            We want to make the Web a safe place for people of all ages, so please rate
            your group appropriately. Warning: Improperly rated content will be removed
            without notice. General Appropriate for all ages
            Mature May not be suitable for all audiences
            Adult Explicit or graphic content

Your Membership Policy
            Public
            Anyone may view and become a member of this group without the permission of a
            manager.
            Public Restricted
            Anyone may view this group but needs to be approved by the manager to join.
            Private
            No one can view this group without first applying and being approved for
            membership by the manager.

Automatic File Deletion Setting
            None
            A member's message board posts, photos and files will not be deleted if the
            membership is cancelled or if the member is banned.
            Automatically Delete Photos, Files and Message Board Posts
            Delete all message board posts as well as photos and files uploaded by a member
            if the membership is cancelled or if the member is banned. Note: Any message
            board discussions started by the member will be completely deleted.

Group Moderation Unmoderated
            Messages are automatically posted and sent.
            Moderated
            You or another manager must accept all messages before they are posted and
            sent.

Directory Listing Listed
            The group will appear in the group directory and search engine, unless you
            choose Private above. Private groups will not appear in the search engine.
            Unlisted
            The group will not appear in the group directory or the search engine.

Preferred Language

no nie radzę sobie
            kto pomoże ?

pozdrawiam smile

• skynews Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 01:50

MM,
              >" A mnie pokazalo,ze albumy aerie sa puste...Co to znaczy?"<

To znaczy ze a.erie nie wstawila tam jeszcze zadnych zdjec.

Ada,
              zakladasz wlasna grupe w msn?
              Jezeli tak to w "Describe your group" - opisz swoja grupe.
              "Create your own group" - kreuj,stworz,uformuj swoja wlasna grupe.

Pozniej jest bla,bla... o nieodpowiednich tresciach i zdjeciach,aby mogly to
              ogladac osoby w roznym wieku itp. , oraz o sprawach organizacyjnych.

Nie ma to nic wspolnego z logowaniem.
              • mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:40
                No ale ktos inny pisal chyba,ze widzial!
                • mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:53
                  Dzisiaj juz znalazlam i piekne zdjecia skynewsa tez!
                • wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:53
                  Ja oglądałamsmile))
                  Wszystko było OK smile))
                  • wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:58
                    W tej chwili 2 albumy a_erie są puste a trzeci, ten który ogladałam 2 dni temu
                    sie otwiera.
                    • skynews Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 23:18

Dolkadnie.
                      A_eire ma dwa albumy,mmmmmmmmbn i ddd,ktore nie nic zawieraja.

Dzieki za pozytywna ocene zdjec.
                      • ada296 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 23:21
                        no to jak mam sama samusienka wkleić swoje fotki do albumu
                        Sky - nie ccę stworzyć innego albumu
                        proszę tak krok po kroku smile
                      • dado11 do a.erie... 25.09.04, 23:25
                        czy w takim razie (albumy sa puste), mozna miec prosbe do wlascicielki,
                        zeby je zapelnila lub usunela, bo w tym stanie niczemu nie sluza
                        i kiepsko sie prezentuja???
                        Pozdr. D
                        • marialudwika Re: do a.erie... 25.09.04, 23:40
                          smile Pewnie sobie zarezerwowala "kolejke",zgadzam sie z Toba Dado!!
                          ml
                        • instant Re: do a.erie... 25.09.04, 23:48
                          Sprobuje to zrobic. Albo mam inny pomysl : moze przemianowac te albumy na "Ada"
                          i "Wywrot" i tam Szan. Panie beda umiezczac swoje fotki?
                          • ada296 Instant 25.09.04, 23:49
                            widzę światełko nadziei w Twoim poście
                            pomóż smile
                            • instant Re: Instant 25.09.04, 23:55
                              OK, Ado, skasowalam 2 puste albumy Erie na razie i zaraz zaloze dla Ciebie
                              album "Ada". A pote biedzemy do niego wrzucac slicznosci smile
                              • marialudwika Re: Instant 25.09.04, 23:57
                                A beda fotki z Paryza?
                                ml
                              • ada296 Re: Instant 25.09.04, 23:57
                                kiedy będziemy wrzucać i jak ???
                                • skynews Re: Instant 25.09.04, 23:59

Ada,
                                  nie za bardzo rozumie?

Mozesz sie zalogowac ponizej?:
                                  groups.msn.com/home
                                  To pierwszy krok.
                                  • ada296 Sky 26.09.04, 00:05
                                    fajowo
                                    ale trzeba znać nick i hasło
                                    ja nie pamiętam sad
                                • instant Re: Instant 26.09.04, 00:02
                                  Najlepiej chodz na gg - 608158, bo tu sie zaslimaczymy do imenta smile
                                  • instant Re: Instant 26.09.04, 00:05
                                    Zalozylam Ci juz Twoj album. Teraz tylko wrzucac fotki.
                                    • skynews Ada 26.09.04, 00:13

>"ja nie pamiętam"<

masz dwa nick'i:
                                      beata_ada - ...@hotmail.com
                                      Beata_ada2 - ...@poczta.gazeta.pl

Nie wiem czy jest taka mozliwosc,ale byc moze Instant moze odczytac Twoje hasla?
                                      • marialudwika Re: Ada 26.09.04, 00:15
                                        To hasla mozna odczytac?
                                        ml
                                        • skynews Re: Ada 26.09.04, 00:20

W tym konkretnym przypadku,byc moze,"Manager" lub "Asst-manager" - tak,ale to
                                          ich trzeba zapytac.
                                          • instant Re: sky 26.09.04, 00:46
                                            No co Ty, sky, przeciez to zwykle sa tez hasla na poczte Hotmailsmile)
                                            Ani manager, ani assistant nie maja dostepu do zadnych hasel, poza wlasnymi. I
                                            niech mnie reka boska broni, zebym miala smile)
                                            • instant Re: sky 26.09.04, 00:49
                                              Probowalysmy z Ada wrzucic fotki do jej albumu, ale ma ona problem z instalacja
                                              tego narzedzia do wrzucania "install tool". Mozesz cos pomoc?
                                            • ada296 Re: sky 26.09.04, 00:51
                                              a ja pewnie mam na pocztę gazetową
                                              nie będę opowiadać jak powstało to drugie konto
                                              tylko piotr pewien wie smile
                                              ale przed nim udało mi się wejśc do albumu
                                              a hasło ...
                                              mam cztery patenty
                                              i zawsze próbuję jeden po drugim aż do czwartego
                                              pewnie gdzieś mam zapisane ale nie mam siły ani ochoty szukać
                                              umrę jako głupek
                                              i już
                                              • ada296 Instant 26.09.04, 01:02
                                                wiem, że pójdziesz do nieba smile
                                                mnie tam nie będzie ale życzę Ci wszystkiego naj w niebie smile
                                                i już smile
                                                • instant Re: Instant 26.09.04, 01:20
                                                  A ja wcale nie chce do nieba buuuuuu wink
                                                  (na szczescie wcale nie jestem grzeczna dziewczynka, wiec jest szansa, ze
                                                  gdzies tam sie spotkamy) smile)
                                                  • skynews Re: Instant 26.09.04, 04:13

"install tool" - co za "narzedzie" próbowalyscie instalowac?
                                                    Odpisalem Adzie,powinno sie udac po warunkiem ze sie zaloguje.
                                                  • instant Re: Sky 26.09.04, 10:12
                                                    Ada chyba sie loguje, skoro moze ogladac album. A to narzedzie, to jest
                                                    takie "cuś", co MSN sam instaluje za pierwszym razem, kiedy chcesz zrobic
                                                    upload jakichs fotek. Potem juz siedzi ono sobie gdzies w systemie i uruchamia
                                                    sie, ilekroc chcesz cos tam wrzucic.
                                                    I tego wlasnie nie chcialo Jej zainstalowac.
                                                  • wedrowiec2 Re: Sky 26.09.04, 10:29
                                                    Narzędzie do wklejania zdjęć muszę instalować za każdym razem, gdy dołączam
                                                    zdjęcia. Mimo że nie robię tego często, to przyzwyczaiłam się.
                                                    Mam pytanie do adminów albumowych. Czy muszę wydłubać swoje zdjęcia i przenieść
                                                    je do mojego, jeszcze hipotetycznego, albumu?
                                                  • instant Re: Sky 26.09.04, 10:51
                                                    Pewnie, ze nie musisz, ale milo by bylo smile)
                                                    Celem calej operacji jest ograniczenie do minimum ilosci albumow, aby latwiej
                                                    je bylo przegladac i zeby od razu bylo widac kto cos nowego dorzucil, gdyz
                                                    ostatnio zapanowal tam spory balagan i trudno juz sie bylo po nich poruszac.
                                                  • marialudwika pytanko 26.09.04, 17:45
                                                    Jak mozna polaczyc dwa wlasne albumy w jeden?By zmniejszyc ilosc albumow?
                                                    Latwiej mi tak zrobic,pozatym te fotki mi chyba zaginely jak mialam awarie sad
                                                    ml
                                                  • wedrowiec2 Re: pytanko 26.09.04, 17:52
                                                    Swoje zdjęcia ściągnęłam na dysk komputera. Załozyłam nowy folder w "Moich
                                                    Obrazach", zapisałam w nim wszystkie zdjęcia z albumu, a następnie te same
                                                    zdjęcia wkleiłam do swojej przegródki w albumie. Pewnie jest bardziej prosty
                                                    sposób, ale to wyższa szkoła jazdysad
                                                  • marialudwika Re: pytanko 26.09.04, 18:49
                                                    Bardzo skomplikowane dla takich niekumatych,jak ja.Moze po siescie uda mi sie
                                                    pojac? Tym niemniej dziekuje!
                                                    ml
                                                    P.S. Najchetniej widzialabym opcje taka:Instant polaczy mi oba albumy w
                                                    jeden smile)
                                                    Natomiast kwiaty zostawiam w albumie kwiatowym,siebie w albumie My i nasi
                                                    bliscy etc.Szkole w szkole ..i t.d.
                                                  • marialudwika Re: pytanko 26.09.04, 19:34
                                                    smile Jak narazie to tkwie jeszce w Kwiatach i w
                                                    Amsterdamie,Starociach,Wspomnieniach Szkolnych.Najchetniej bym to tak
                                                    zostawilla,jak jest bo sa to albumy tematyczne i mile do ogladania calosciowo.
                                                    Ale dostosuje sie do innych.Jesli bedzie MUS.Ale niechetnie.
                                                    Po wytlumaczeniu Wedrowca pojelam migiem,mam nadzieje,ze nie zapomne smile))
                                                    Bo pamiec mam dobra ,ale krotka!
                                                    ml
                                                  • ada296 Instant i Sky 26.09.04, 22:57
                                                    niniejszym składam podziękowania za trud włożony w moje wykształcenie smile)
                                                    faktycznie - musiałam coś zainstalować
                                                    ale trud Wasz i mój został nagrodzony smile

pozdrawiam smile

ps. na pewno się spotkamy Instant smile
                                                  • instant Re: Instant i Sky 26.09.04, 23:07
                                                    No przeciez wiedzialam od poczatku, ze dasz rade ! smile)

P.S. A pewnie, ze sie spotkamy smile)
                                        • no_no Re: Ada 26.09.04, 20:34
                                          marialudwika napisała:

> To hasla mozna odczytac?
                                          > ml
                                          =====
                                          Można, i to bardzo łatwo. Wystarczy poznać numer IP twojego komputera, by wejść
                                          z buciorami do twego domu, i twoich tajemnic...Można wszystko zrobić z twoim
                                          komputerem (i moim teżsmilez dowolnego miejsca na kuli ziemskiej. Wystarczy
                                          kilkanaście minut. Można czytać, co piszesz, przeglądać twoją pocztę,
                                          zdjęcia...jednym słowem - wejść w twój intymny mały świat.

Internet, to wspaniały wynalazek dla normalnych ludzi.
                                          Ale kto powiedział, że wszyscy muszą być normalni?smile
                                          Zawsze znajdą się tacy, którzy zechcą zajrzeć ci do łóżka i podsmile,
                                          poznać twoje myśli, dowiedzieć się, kto, z kim, dlaczego, etc.

Gdy pisałem ten post, dwukrotnie widziałem na swoim kompie,
                                          jak jakiś chory osobnik, usiłuje dostać się do moich "tajemnic"smile)
                                          Może to ktoś z forum 40+?
                                          Jeśli tak, to pozdrawiam i polecam zajrzenie w swoje cztery litery.

No
                                          • jowoj Re: Ada 26.09.04, 23:26
                                            Nie wiem, czy masz zainstalowany program
                                            www.idg.pl/ftp/pc_4130/Ad.Aware.SE.Personal.1.03.html
                                            Warto go mieć. On Ci dopiero pokaże, ile programów instaluje się podczas sesji
                                            w sieci bez naszej wiedzy. smile
                                            • instant Re: Ada 26.09.04, 23:31
                                              Jowojtku, Ada instalowala celowo. Taka "wrzutnie" fotek do Albumu smile)
                                              A Ad Aware faktycznie warto miec. A jeszcze lepiej Pest Partol wink
                                              • ada296 Re: Ada 26.09.04, 23:33
                                                Ad Aware mam i często korzystam z niego smile
                                                nawet umiem pobrać aktualizacje smile
                                                • jowoj Re: Ada 26.09.04, 23:39
                                                  To co ja się tutaj produkujęwink)
                                                • marialudwika Re: Ada 26.09.04, 23:43
                                                  A jak sie TOTO instaluje,moze ktos mnie uswiadomi laskawie?
                                                  ml
                                                  • instant Re: ML 26.09.04, 23:55
                                                    Nie wiem, o co pytasz, bo gadamy o trzech roznych rzeczach: "wrzutni" fotek do
                                                    albumu, ktora juz masz, skoro wrzucasz tam fotki, Ad Aware, czyli programie
                                                    antyszpiegowskim, do ktorego linka podal Jowoj i firewallu, ktorych istnieje
                                                    cala masa roznych smile)
                                                  • ada296 Instant ML 26.09.04, 23:58
                                                    skoro już tak mądrze piszesz
                                                    co to firewall ?
                                                    ale tak jak głupiemu odpowiedz smile
                                              • jowoj Re: Ada 26.09.04, 23:40
                                                Patrolwink)
                                          • marialudwika Re: Ada 26.09.04, 23:37
                                            Jak to mozliwe,ze widziales?Pewnie nas straszysz!!!
                                            ml
                                            • instant Re: Ada 26.09.04, 23:41
                                              Pewnie w firewallu widzial i straszy smile)
                                              • marialudwika Re: Ada 27.09.04, 00:00
                                                Idzie mi o Ad ware!!
                                                Nie wiem jak to sie instaluje sad
                                                ml
                                                • instant Re: Ada 27.09.04, 00:09
                                                  Przeszlam do tomu VII smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka