mammaja 17.07.04, 21:29 Witam w szostej edycji i obiecuje przywiezc fotki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.erie Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 01:27 wlozylam kilka zwiastunow - fotek z moich wakacji Odpowiedz Link
warum Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 07:34 Obejrzalam zwiastun o Amishach - teraz mam nadzieje,ze napiszesz o nich powiesc, bo wygladaja jakby czas zatrzymal sie dla nich... A fotka z "parkingu " bryczek urzekajaca. No A.erie spij szybko i do roboty! My tu czeklamy na powiesc w odcinkach. O wszystkim))) Odpowiedz Link
ewelina10 A.erie ciekawi mnie ...... 18.07.04, 20:33 ..... przedstawiony przez Ciebie Świat Amishów. Od zawsze intrygowała mnie ta społeczność, ich świadomy wybór stylu życia, dobrowolna izolacja od cywilizacji, brak elektryczności, czyli rezygnacja: z telewizji, radia, netu.... Utrzymują się z ciężkiej pracy na farmie i uważają, że do szczęścia nie potrzebna jest im wyższa wiedza i pogoń za powiększaniem dóbr ponad te, które są im niezbędne do życia. Czy rzeczywiście ten model życia jest sposobem na szczęście, czy kolejnym fanatyzmem religijnym ? Ponoć nikt nie czuje się wśród nich opuszczony w swoim nieszczęściu ? Odpowiedz Link
marialudwika Nie moge znalezc... 18.07.04, 20:34 Mammajkowej rozy (((( Piekna roze Lx znalazlam,cudo! ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Oto róża 18.07.04, 20:58 groups.msn.com/albumczterdziesteki/idzielato.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1317 Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:25 A.Erie, świetne zdjęcia. Świat Amiszów zszokował mnie, aż nie chce się wierzyć, że to są współczesne zdjęcia. Niedawno oglądałam film rozgrywający się w środowisku Amiszów, ale to był film, a to jest życie. Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:26 Wędrowcze, wspaniały hipcio. Czy to jest jeden egzemplarz, czy zbierasz ich figurki? Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 21:32 Mam jeszcze malutką hipopotamią figurynkę z malachitu (ok. 1,5 cm długości). Zdjęcie dużego hipcia zrobiła wczoraj Bepeef. Zwierz jeździ ze mną wszędzie. Mam go od ćwierć wieku. Można przywiązać się Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 22:44 Wedrowcze,dzieki za roze MM,teraz bede poszukiwac hipka!!! ml Odpowiedz Link
edeka5 Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 23:19 Hipek Wędrowca: groups.msn.com/albumczterdziesteki/ciekawostki.msnw?action=ShowPhoto&PhotoID=1334 Odpowiedz Link
marialudwika Re: Nasz album.Tom VI 18.07.04, 23:21 Dziekuje Dziewczyny!!!! )))))) Hipek bardzo przystojny! I mlodo wyglada,jak na swoj wiek i staz!!! ml Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 03.09.04, 19:38 Cześć albumowicze! Rada Nadzorcza albumu w prawie pełnym składzie, wobec wyraźnej nieśmiałości nowych kandydatów na członków (bez obrazy) postanowiła sama zaprosić do albumu i tych zasłużonych i obiecujących i po prostu chętnych do tej zabawy kandydatów. Nie będę wymieniał wszystkich o ktorych myślę ale wiem, że np: emerytus już dawno chciał, włodekbar jako fachowiec też powinien dołączyć. A wszystkich proszę o zadeklarowanie się. Przypominam, że obowiązuje zamieszczenie swojej fotki oraz aktywny udział. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 14:35 Nasz album rozrasta sie jak w piorunujacym tempie. Slysze ,ze nowi uczestnicy maja problem ze znalezieniem np.naszych postaci, ktore zakopane sa na samym spodzie albumu. Ja sama przegapiam wiele ciekawych zdjec. Przyszedl mi do glowy pomysl sciagniety od Jutki. Wkleila ona wszystkie swoje zdjecia na jedna strone i to wydaje sie bardziej czytelne. Gdyby tak zrobic, kazdy mialby stronke ze swoim nickiem i tam umieszczal wszystkie swoje fotki, czyli siebie, swoich najblizszych ,widoczki, kwiatki ,zwierzaczki itp. Latwiej byloby likwidowac stare zdjecia i wkladac nowe. Jak Wam sie to podoba? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 14:43 to teraz wiem gdzie Was szukac!! od konca, czy tez od poczatku, zalezy jak sie patrzy.. )) czesc Werbeno, krajanko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Nasz album.Tom VI 19.09.04, 15:05 Poszlam, dotarlam i poogladalam. Ciagle jeszcze sie usmiecham - to tak milo "domalowac" w myslach twarz do nicka. ))) fajni jestescie. J. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Nasz album.Tom VI 20.09.04, 20:13 I znowu niespodzianka w albumie. Czy jowoj2 to nasz jowoj tak sympatycznie gaworzący z Jutką? Czy może jakiś podglądacz od tyłu do albumu się dostał? Odpowiedz Link
bodzio49 Do Felinki 21.09.04, 19:06 W związku z ostatnim zamieszaniem z pacynkami bardzo Cię proszę, słoneczko ty moje o informowanie na forum kogo masz zamiar wpuszczać do albumu. Nie mam oczywiście nic przeciwko jowojowi i nie o ochronę mojej podobizny mi chodzi, tylko wyobraziłem sobie jakie zamieszanie by powstało. Pewnie chciałaś dobrze i sprawdziłaś kogo wpuszczasz ale wolelibyśmy też wiedzieć a przypominam, że już w albumie znalazły się na chwilę nieznane osoby. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:20 W jakim kontekscie pojawił się mój nick w Twoim liscie? (oczywiście nic przeciwko jowojowi) Nie zamierzam niczego tam umieszczać. Czegoś jednak nie rozumiem. Jestem godny być członkiem tego forum, a już wejście na strony "albumu" to kolejny stopień wtajemniczenia, którego nie jestem godny. Chyba przestaję się dziwić "telenoweli" dotyczącej podrabiania nicków. Kto ma sprawdzać, w jaki sposób. Czy aż tak bardzo sobie nie ufacie? To są tylko pytania. I liczę na odpowiedź. dixi Odpowiedz Link
jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:22 p.s. Admina proszę o zablokowanie mojego wejścia do "albumu" Odpowiedz Link
no_no Re: Do Felinki 21.09.04, 19:26 Mnie też proszę zablokować No - mało fotogeniczny Odpowiedz Link
mammaja Re: Do Felinki 21.09.04, 19:27 Jowoj - nie obrazaj sie - ale ustalilismy pewna procedure "wpuszczania " do albumu - zeby wszyscy czuli sie bezpieczni.Rowniez nalezy umiescic tam swoja fotke. Na zasadzie rewanzu. Osobiscie bede czekac niecierpliwie na pojawienie sie nowej twarzy! Odpowiedz Link
jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:35 Przykro mi tylko. Nie obraziłem się) Bezpieczeństwo jest sprawą iluzoryczną. Po prostu nie istnieje w internecie. Nie zmieniam również decyzji raz podjętych, przykro mi Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Do Felinki 21.09.04, 19:26 W takim kontekście, że nie mam za złe Feline, że Ciebie wpuściła ponieważ też nie posądzam Cię o nic złego. Jednak ustaliliśmy wcześniej, że do albumu wpuszczamy tylko tych co też swoje podobizny umieszczą. Jeśli nie zamierzasz nic umieszczać to po co prosiłeś? Pooglądać chciałeś?. Odpowiedz Link
jowoj Re: Do Felinki 21.09.04, 19:29 Teraz nie zamierzam. Nie w momencie ubiegania się o akcesję. Dziękuję również, że mnie nie posądzasz. Odetchnąłem z ulgą. Sądzę, że wyczerpaliśmy temat. Ja do niego już nie będę powracał Odpowiedz Link
bodzio49 Re: album 21.09.04, 19:32 Niezupełnie wyczerpaliśmy. Nie zamierzasz wchodzić do albumu czy oglądać nas? Odpowiedz Link
szara_ges Do jowoja 21.09.04, 19:32 jowoj napisał: > Teraz nie zamierzam. Nie w momencie ubiegania się o akcesję. Dziękuję również, > że mnie nie posądzasz. Odetchnąłem z ulgą. Sądzę, że wyczerpaliśmy temat. Ja do > > niego już nie będę powracał wszedłem, zobaczyłem, wyszedłem Odpowiedz Link
lablafox Re: Do jowoja 21.09.04, 19:42 Qurcze to chyba podzwonne tego trzęsienia ziemi - niewidoczne , powietrzna fala tsunami tak wpływa na zachowania i myśli .Nasze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Do jowoja 21.09.04, 21:04 szara ges znowu maci. czytam gaske, czytam. i konotuje. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Do jowoja 21.09.04, 21:14 przepraszam, a od kiedy to zostalam "zdjeta z funkcji admina"? Moze niezbyt czesto zajmuje sie albumem, jednak wciaz od czasu do czasu zdarza mi sie do niego zagladac i zauwazywszy kolejke oczekujacych wsrod ktorych ewidentnie i pozytywnie znajomym byl mi Jowoj wpuscilam go i ot co! Jowoj, przepraszam cie za nadgorliwosc i pozostalych rowniez. Odpowiedz Link
skynews Re: Do jowoja 21.09.04, 21:21 Zamiast sie klocic lepiej by moze jakies nowe zdjecia umiescic bo tylko moje zdominowayly strone tytulowa albumu. Odpowiedz Link
jowoj Re: Do jowoja 21.09.04, 21:24 felinecaline napisała: ================================ > przepraszam, a od kiedy to zostalam "zdjeta z funkcji admina"? Moze niezbyt > czesto zajmuje sie albumem, jednak wciaz od czasu do czasu zdarza mi sie do > niego zagladac i zauwazywszy kolejke oczekujacych wsrod ktorych ewidentnie i > pozytywnie znajomym byl mi Jowoj wpuscilam go i ot co! Jowoj, przepraszam cie > za nadgorliwosc i pozostalych rowniez. Odpowiedz Link
skynews Album 21.09.04, 21:46 Wedrowiec wlasnie umiescila ladne zdjecie. Teraz inni - bardzo prosze. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album 22.09.04, 22:21 Bodzio jest zbyt skromny aby sie chwalic ,wiec ja zrobie reklame. Bodzio juz zalozyl swoj prywatny album, piekne zdjecia, wszystko w jednym miejscu. Ja nie chwalac sie podazylam jego sladem i po paru godzinach ciezkiej pracy zalozylam swoja strone w albumie. Teraz zapraszam wszystkich do ogladania. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Album 22.09.04, 22:30 Spłoniłem się po tych pochwałach. Ale i Ty masz czym się pochwalić Verbeno. Trochę tych dyń mi szkoda. Takie aktualne tematy np: pory roku to zostawmy wspólne - proszę. Oczywiście jak się już trochę poluzuje. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Album 22.09.04, 22:40 Dolaczam sie do pochwal!Naleza sie Wam obojgu!Kapelutek z glowy ) Zostawiam moje skromne fotki ,tak jak sa.Jak sie wszyscy poprzenosza do albumow osobistych to samo sie ulozy.Ale niektore albumy powinny zostac ,jak sa.Te tematyczne.Co Wy na to? ml Odpowiedz Link
verbena1 Re: Album c.d. 22.09.04, 23:07 Jesli ktos nie chce ,zostaje przy poprzednim pomysle. Kazdy robi co chce i tak jest najlepiej. Lubie tak jak Bodzio bawic sie zdjeciami i dlatego zrobilam osobny album, zostawilam jeszcze troche kb i moge w kazdej chwili dolaczyc sie do innych tematow. Ml, to wcale nie nie jest trudne, nie przerazaj sie ,pomoglaby cie ,ale to jest technicznie chyba niemozliwe,prawda Bodziu? Odpowiedz Link
marialudwika Re: Album c.d. 22.09.04, 23:18 To stwierdzenie Verbeno odpowiada mi najbardziej!!Co demokracja to demokracja!! Kazdy robi JAK CHCE!!I to wlasnie podoba mi sie w naszym albumie!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Album c.d. 22.09.04, 23:16 Milo mi,ze ktos sie ze mna zgadza!!A szczegolnie milo,jakto jestes Ty!! ml Odpowiedz Link
a.erie pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 15:17 wlozylam kilka zdjec swojej facjaty i fizjonomii : Odpowiedz Link
wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 15:58 A ja Tobie pozazdrościłam bo umiałas to zrobic )) Ja ni czytaty ni pisaty po innemu i mogę tylko ogladać ) Nadajesz się na indiankę) Ale najpiekniej prezentują się trapery na ławeczce ))))))) Odpowiedz Link
a.erie do Wywrot 24.09.04, 19:35 najlepiej przygotuj sobie zdjęcia najlepiej na pulpicie (desktop) 1.Po lewej stronie klikasz „ pictures” 2. otwiera ci się strona, klikasz na gorze nad zdjęciami „Create a new album „ 3. Name of album – wpisujesz nazwe albumu 4.Album description – napisz o czym jest album, itp. 5.Who may add, delete, or edit photos in this album? (kto moze dodawac , wyrzucac lub edytowac ten album.) *Members may add and delete any photo in this album. Czlonkowie moga dodawac i wyrzucac kazde zdjecie z albumu *Members may add, edit, and delete their own photos. – czlonkowie moga dodawac, edytowac i wyrzucac swoje wlasne zdjecia *Only the album creator and managers may add and delete photos. – tylko ty jako kreator albumu oraz manager mozecie dodawac i wyrzucac fotki ZAZNACZASZ JEDNA Z OPCJI 6. klikasz CREATE ALBUM 7.kliknij ADD photos 8. Otworzy ci się strona. Po lewej stronie kliknij w desktop 9. zaczna ci się ściągać zdjęcia te co masz na pulpicie. 10.zaznacz fajeczka wszystkie krateczki w lewym gornym rogu każdego zdjęcia, które chcesz włożyć 11. po prawej stronie na gorze jest napis upload now – kliknij w to i po kłopocie Odpowiedz Link
wywrot53 Re: do Wywrot 25.09.04, 00:21 Dzięki, dzięki, dzięki ))) PO takim instruktażu az ochota wzbiera, zeby wypróbowac)) Tylko jeszcze nie bardzo wiem jakich rozmiarów fotki się wkłada )) Odpowiedz Link
marialudwika Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 22:15 Myslalm,ze album sie "popsul" widzac puste okienka i jakies dziwne litery! Ale na szczescie nie! ml Odpowiedz Link
mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 24.09.04, 22:22 A mnie pokazalo,ze albumy aerie sa puste...Co to znaczy? Odpowiedz Link
ada296 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 00:24 kurcze znowu sobie nie radzę pokazuje mi się Create Your Own Group Group Name Choose a name for your group tu co wpisuję ? album czterdziestek i + czy albumczterdziesteki@groups.msn.com Examples: The Smith Family, Barb and Bill Brady Describe your group co tutaj wpisać ? a potem pokazuje mi się takie cudo: Create Your Own Group Rate Your Group We want to make the Web a safe place for people of all ages, so please rate your group appropriately. Warning: Improperly rated content will be removed without notice. General Appropriate for all ages Mature May not be suitable for all audiences Adult Explicit or graphic content Your Membership Policy Public Anyone may view and become a member of this group without the permission of a manager. Public Restricted Anyone may view this group but needs to be approved by the manager to join. Private No one can view this group without first applying and being approved for membership by the manager. Automatic File Deletion Setting None A member's message board posts, photos and files will not be deleted if the membership is cancelled or if the member is banned. Automatically Delete Photos, Files and Message Board Posts Delete all message board posts as well as photos and files uploaded by a member if the membership is cancelled or if the member is banned. Note: Any message board discussions started by the member will be completely deleted. Group Moderation Unmoderated Messages are automatically posted and sent. Moderated You or another manager must accept all messages before they are posted and sent. Directory Listing Listed The group will appear in the group directory and search engine, unless you choose Private above. Private groups will not appear in the search engine. Unlisted The group will not appear in the group directory or the search engine. Preferred Language no nie radzę sobie kto pomoże ? pozdrawiam Odpowiedz Link
skynews Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 01:50 MM, >" A mnie pokazalo,ze albumy aerie sa puste...Co to znaczy?"< To znaczy ze a.erie nie wstawila tam jeszcze zadnych zdjec. Ada, zakladasz wlasna grupe w msn? Jezeli tak to w "Describe your group" - opisz swoja grupe. "Create your own group" - kreuj,stworz,uformuj swoja wlasna grupe. Pozniej jest bla,bla... o nieodpowiednich tresciach i zdjeciach,aby mogly to ogladac osoby w roznym wieku itp. , oraz o sprawach organizacyjnych. Nie ma to nic wspolnego z logowaniem. Odpowiedz Link
mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:40 No ale ktos inny pisal chyba,ze widzial! Odpowiedz Link
mammaja Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:53 Dzisiaj juz znalazlam i piekne zdjecia skynewsa tez! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:53 Ja oglądałam)) Wszystko było OK )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 22:58 W tej chwili 2 albumy a_erie są puste a trzeci, ten który ogladałam 2 dni temu sie otwiera. Odpowiedz Link
skynews Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 23:18 Dolkadnie. A_eire ma dwa albumy,mmmmmmmmbn i ddd,ktore nie nic zawieraja. Dzieki za pozytywna ocene zdjec. Odpowiedz Link
ada296 Re: pozazzzzzdroscilam i ... 25.09.04, 23:21 no to jak mam sama samusienka wkleić swoje fotki do albumu Sky - nie ccę stworzyć innego albumu proszę tak krok po kroku Odpowiedz Link
dado11 do a.erie... 25.09.04, 23:25 czy w takim razie (albumy sa puste), mozna miec prosbe do wlascicielki, zeby je zapelnila lub usunela, bo w tym stanie niczemu nie sluza i kiepsko sie prezentuja??? Pozdr. D Odpowiedz Link
marialudwika Re: do a.erie... 25.09.04, 23:40 Pewnie sobie zarezerwowala "kolejke",zgadzam sie z Toba Dado!! ml Odpowiedz Link
instant Re: do a.erie... 25.09.04, 23:48 Sprobuje to zrobic. Albo mam inny pomysl : moze przemianowac te albumy na "Ada" i "Wywrot" i tam Szan. Panie beda umiezczac swoje fotki? Odpowiedz Link
instant Re: Instant 25.09.04, 23:55 OK, Ado, skasowalam 2 puste albumy Erie na razie i zaraz zaloze dla Ciebie album "Ada". A pote biedzemy do niego wrzucac slicznosci Odpowiedz Link
skynews Re: Instant 25.09.04, 23:59 Ada, nie za bardzo rozumie? Mozesz sie zalogowac ponizej?: groups.msn.com/home To pierwszy krok. Odpowiedz Link
instant Re: Instant 26.09.04, 00:02 Najlepiej chodz na gg - 608158, bo tu sie zaslimaczymy do imenta Odpowiedz Link
instant Re: Instant 26.09.04, 00:05 Zalozylam Ci juz Twoj album. Teraz tylko wrzucac fotki. Odpowiedz Link
skynews Ada 26.09.04, 00:13 >"ja nie pamiętam"< masz dwa nick'i: beata_ada - ...@hotmail.com Beata_ada2 - ...@poczta.gazeta.pl Nie wiem czy jest taka mozliwosc,ale byc moze Instant moze odczytac Twoje hasla? Odpowiedz Link
skynews Re: Ada 26.09.04, 00:20 W tym konkretnym przypadku,byc moze,"Manager" lub "Asst-manager" - tak,ale to ich trzeba zapytac. Odpowiedz Link
instant Re: sky 26.09.04, 00:46 No co Ty, sky, przeciez to zwykle sa tez hasla na poczte Hotmail) Ani manager, ani assistant nie maja dostepu do zadnych hasel, poza wlasnymi. I niech mnie reka boska broni, zebym miala ) Odpowiedz Link
instant Re: sky 26.09.04, 00:49 Probowalysmy z Ada wrzucic fotki do jej albumu, ale ma ona problem z instalacja tego narzedzia do wrzucania "install tool". Mozesz cos pomoc? Odpowiedz Link
ada296 Re: sky 26.09.04, 00:51 a ja pewnie mam na pocztę gazetową nie będę opowiadać jak powstało to drugie konto tylko piotr pewien wie ale przed nim udało mi się wejśc do albumu a hasło ... mam cztery patenty i zawsze próbuję jeden po drugim aż do czwartego pewnie gdzieś mam zapisane ale nie mam siły ani ochoty szukać umrę jako głupek i już Odpowiedz Link
ada296 Instant 26.09.04, 01:02 wiem, że pójdziesz do nieba mnie tam nie będzie ale życzę Ci wszystkiego naj w niebie i już Odpowiedz Link
instant Re: Instant 26.09.04, 01:20 A ja wcale nie chce do nieba buuuuuu (na szczescie wcale nie jestem grzeczna dziewczynka, wiec jest szansa, ze gdzies tam sie spotkamy) ) Odpowiedz Link
skynews Re: Instant 26.09.04, 04:13 "install tool" - co za "narzedzie" próbowalyscie instalowac? Odpisalem Adzie,powinno sie udac po warunkiem ze sie zaloguje. Odpowiedz Link
instant Re: Sky 26.09.04, 10:12 Ada chyba sie loguje, skoro moze ogladac album. A to narzedzie, to jest takie "cuś", co MSN sam instaluje za pierwszym razem, kiedy chcesz zrobic upload jakichs fotek. Potem juz siedzi ono sobie gdzies w systemie i uruchamia sie, ilekroc chcesz cos tam wrzucic. I tego wlasnie nie chcialo Jej zainstalowac. Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Sky 26.09.04, 10:29 Narzędzie do wklejania zdjęć muszę instalować za każdym razem, gdy dołączam zdjęcia. Mimo że nie robię tego często, to przyzwyczaiłam się. Mam pytanie do adminów albumowych. Czy muszę wydłubać swoje zdjęcia i przenieść je do mojego, jeszcze hipotetycznego, albumu? Odpowiedz Link
instant Re: Sky 26.09.04, 10:51 Pewnie, ze nie musisz, ale milo by bylo ) Celem calej operacji jest ograniczenie do minimum ilosci albumow, aby latwiej je bylo przegladac i zeby od razu bylo widac kto cos nowego dorzucil, gdyz ostatnio zapanowal tam spory balagan i trudno juz sie bylo po nich poruszac. Odpowiedz Link
marialudwika pytanko 26.09.04, 17:45 Jak mozna polaczyc dwa wlasne albumy w jeden?By zmniejszyc ilosc albumow? Latwiej mi tak zrobic,pozatym te fotki mi chyba zaginely jak mialam awarie ml Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: pytanko 26.09.04, 17:52 Swoje zdjęcia ściągnęłam na dysk komputera. Załozyłam nowy folder w "Moich Obrazach", zapisałam w nim wszystkie zdjęcia z albumu, a następnie te same zdjęcia wkleiłam do swojej przegródki w albumie. Pewnie jest bardziej prosty sposób, ale to wyższa szkoła jazdy Odpowiedz Link
marialudwika Re: pytanko 26.09.04, 18:49 Bardzo skomplikowane dla takich niekumatych,jak ja.Moze po siescie uda mi sie pojac? Tym niemniej dziekuje! ml P.S. Najchetniej widzialabym opcje taka:Instant polaczy mi oba albumy w jeden ) Natomiast kwiaty zostawiam w albumie kwiatowym,siebie w albumie My i nasi bliscy etc.Szkole w szkole ..i t.d. Odpowiedz Link
marialudwika Re: pytanko 26.09.04, 19:34 Jak narazie to tkwie jeszce w Kwiatach i w Amsterdamie,Starociach,Wspomnieniach Szkolnych.Najchetniej bym to tak zostawilla,jak jest bo sa to albumy tematyczne i mile do ogladania calosciowo. Ale dostosuje sie do innych.Jesli bedzie MUS.Ale niechetnie. Po wytlumaczeniu Wedrowca pojelam migiem,mam nadzieje,ze nie zapomne )) Bo pamiec mam dobra ,ale krotka! ml Odpowiedz Link
ada296 Instant i Sky 26.09.04, 22:57 niniejszym składam podziękowania za trud włożony w moje wykształcenie ) faktycznie - musiałam coś zainstalować ale trud Wasz i mój został nagrodzony pozdrawiam ps. na pewno się spotkamy Instant Odpowiedz Link
instant Re: Instant i Sky 26.09.04, 23:07 No przeciez wiedzialam od poczatku, ze dasz rade ! ) P.S. A pewnie, ze sie spotkamy ) Odpowiedz Link
no_no Re: Ada 26.09.04, 20:34 marialudwika napisała: > To hasla mozna odczytac? > ml ===== Można, i to bardzo łatwo. Wystarczy poznać numer IP twojego komputera, by wejść z buciorami do twego domu, i twoich tajemnic...Można wszystko zrobić z twoim komputerem (i moim teżz dowolnego miejsca na kuli ziemskiej. Wystarczy kilkanaście minut. Można czytać, co piszesz, przeglądać twoją pocztę, zdjęcia...jednym słowem - wejść w twój intymny mały świat. Internet, to wspaniały wynalazek dla normalnych ludzi. Ale kto powiedział, że wszyscy muszą być normalni? Zawsze znajdą się tacy, którzy zechcą zajrzeć ci do łóżka i pod, poznać twoje myśli, dowiedzieć się, kto, z kim, dlaczego, etc. Gdy pisałem ten post, dwukrotnie widziałem na swoim kompie, jak jakiś chory osobnik, usiłuje dostać się do moich "tajemnic") Może to ktoś z forum 40+? Jeśli tak, to pozdrawiam i polecam zajrzenie w swoje cztery litery. No Odpowiedz Link
jowoj Re: Ada 26.09.04, 23:26 Nie wiem, czy masz zainstalowany program www.idg.pl/ftp/pc_4130/Ad.Aware.SE.Personal.1.03.html Warto go mieć. On Ci dopiero pokaże, ile programów instaluje się podczas sesji w sieci bez naszej wiedzy. Odpowiedz Link
instant Re: Ada 26.09.04, 23:31 Jowojtku, Ada instalowala celowo. Taka "wrzutnie" fotek do Albumu ) A Ad Aware faktycznie warto miec. A jeszcze lepiej Pest Partol Odpowiedz Link
ada296 Re: Ada 26.09.04, 23:33 Ad Aware mam i często korzystam z niego nawet umiem pobrać aktualizacje Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ada 26.09.04, 23:43 A jak sie TOTO instaluje,moze ktos mnie uswiadomi laskawie? ml Odpowiedz Link
instant Re: ML 26.09.04, 23:55 Nie wiem, o co pytasz, bo gadamy o trzech roznych rzeczach: "wrzutni" fotek do albumu, ktora juz masz, skoro wrzucasz tam fotki, Ad Aware, czyli programie antyszpiegowskim, do ktorego linka podal Jowoj i firewallu, ktorych istnieje cala masa roznych ) Odpowiedz Link
ada296 Instant ML 26.09.04, 23:58 skoro już tak mądrze piszesz co to firewall ? ale tak jak głupiemu odpowiedz Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ada 26.09.04, 23:37 Jak to mozliwe,ze widziales?Pewnie nas straszysz!!! ml Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ada 27.09.04, 00:00 Idzie mi o Ad ware!! Nie wiem jak to sie instaluje ml Odpowiedz Link