• verbena1 Re: Życzenia 22.12.13, 17:01
      Piekne zyczenia Joujou. Zycze Wam wszystkim aby sie spelnily.
      Zycze rowniez aby te Swieta byly takie jak zapamietane z dziecinstwa, pelne oczekiwania na pierwsza gwiazdke i prezenty , ze stajenka, Jezuskiem i Trzema Krolami.
      • fedorczyk4 Re: Życzenia 22.12.13, 18:21
        Zdrowia, spokoju, radosci, odpoczynku!
        • felinecaline Re: Życzenia 22.12.13, 18:33
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/5QMinMBYlwYyfojRRB.jpg
          Fedo, trafilas w "10", dla mnie wlasnie spokoju big_grin
          Jak narazie brocze krfiom mom z 4 opuszkow rozplatanych przez zlosliwa dynie.
          • alfredka1 Re: Życzenia 22.12.13, 21:35

Dziecinko, rzuć te cholerną robotę !!! Dynie urodzą się i w przyszłym roku.
            Zestawienie kolorystyczna może i ładne ale opatrz FACHOWO paluszki i8 do łóżeczka. Pamiętaj by raczyna była uniesiona ku gorze !
            • felinecaline Re: Życzenia 22.12.13, 22:08
              Dzieki, skarbie; raczyna zupelnie nie-fachowo nieopatrzona tylko wysuszona z posoki zdazyla juz zrobic pare innych rzeczy big_grin
              "Do wesela sie zagoi"- to zawsze slyszalam bedac dzieckiem, kiedy mi sie przydarzylo jakies "ziazia". A "do gory...uszy, to i d..a musi" na dodatek tongue_out
              Zdrowych Swiat, duzo radosci w zeremiu zycze.

• lablenka_x Re: Życzenia 23.12.13, 20:13
                Życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia – niech nowonarodzony Chrystus będzie dla Was i Waszych rodzin balsamem dla duszy i ciała, nadzieją w codziennym życiu, niech umocni Waszą wiarę w jego nieskończoną Miłość i w to, że naprawdę „przyszedł na świat, aby owce miały życie i aby miały je w obfitości”. A obfitość ta kojarzona z bogactwem materialnym zapewne nie musi taką obfitością być i najważniejszą wcale w życiu nie jest. Aby ta materialna nie warunkowała Waszego poczucia szczęścia. Bądźcie radośni i dobrzy dla ludzi - nie zapominając o sobie. Niech pachnie świeżym świerkiem i piernikami, cieszcie się pysznościami i błyszczącymi światełkami na choince, śpiewajcie kolędy i tulcie Wasze dzieci i Waszych rodziców tak długo jak są z Wami!
                • jan.kran Re: Życzenia 23.12.13, 21:05
                  Życzę Wam zdrowych , spokojnych , szczęśliwych Świąt spędzonych w radości i Najbliższymi smile))
                  • jej_maz Re: Życzenia 24.12.13, 04:05
                    Spokojnych i bezpiecznych Swiat i wszelakiej pomyslnosci z Nowym Rokiem dla wszystkich Panstwa!

Uklony - Mark
                • lablenka_x Re: Życzenia 24.12.13, 11:28
                  lablenka_x napisała:

> Życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia – niec
                  > h nowonarodzony Chrystus będzie dla Was i Waszych rodzin balsamem dla duszy i c
                  > iała, nadzieją w codziennym życiu, niech umocni Waszą wiarę w jego nieskończoną
                  > Miłość i w to, że naprawdę „przyszedł na świat, aby owce miały życie i a
                  > by miały je w obfitości”. A obfitość ta kojarzona z bogactwem materialnym
                  > zapewne nie musi taką obfitością być i najważniejszą wcale w życiu nie jest. A
                  > by ta materialna nie warunkowała Waszego poczucia szczęścia. Bądźcie radośni i
                  > dobrzy dla ludzi - nie zapominając o sobie. Niech pachnie świeżym świerkiem i
                  > piernikami, cieszcie się pysznościami i błyszczącymi światełkami na choince, śp
                  > iewajcie kolędy i tulcie Wasze dzieci i Waszych rodziców tak długo jak są z Wam
                  > i!

Matko, przeczytałam dzisiaj te moje wczorajsze zyczenia i stwierdzam,że "nabeblałam " jak w pijanym widziesmile , aż sie sama zdziwiłam.Co to znaczy przedświateczne zmęczeniesmile

Zaw­sze, ilek­roć uśmie­chasz się do swo­jego bra­ta i wy­ciągasz do niego ręce, jest Boże Na­rodze­nie. Zaw­sze, kiedy mil­kniesz, aby wysłuchać, jest Boże Na­rodze­nie. Zaw­sze, kiedy re­zyg­nu­jesz z za­sad, które jak żelaz­na obręcz ucis­kają ludzi w ich sa­mot­ności, jest Boże Na­rodze­nie. Zaw­sze, kiedy da­jesz od­ro­binę nadziei "więźniom", tym, którzy są przytłocze­ni ciężarem fi­zyczne­go, mo­ral­ne­go i ducho­wego ubóstwa, jest Boże Na­rodze­nie. Zaw­sze, kiedy roz­pozna­jesz w po­korze, jak bar­dzo zni­kome są two­je możli­wości i jak wiel­ka jest two­ja słabość, jest Boże Na­rodze­nie. Zaw­sze, ilek­roć poz­wo­lisz by Bóg po­kochał in­nych przez ciebie, zaw­sze wte­dy, jest Boże Na­rodze­nie.

(Matka Teresa z Kalkuty)

Teraz się zrehabilituję, życzę w Święta zdrowia dla Całej Rodziny, bo ono jest najważniejsze i radości z rzeczy najdrobniejszych. Nowy 2014 Rok niech będzie dla Was rokiem życzliwym, dającym nadzieję i wiarę w dobrych ludzi.
    • jutka1 Re: Życzenia 24.12.13, 09:29
      Wszystkiego Wam najlepszego! Zdrowia, spokoju, uśmiechu, dobrobytu i dobrostanu! smile))

http://i44.tinypic.com/10ct7yf.jpg
      • en.ej Re: Życzenia 24.12.13, 12:04
        PO tak pięknych życzeniach wypada się tylko przyłączyć smile
        Kochani, wszystkiego ale to wszystkiego naj....
        najlepszego zdrowia
        najpiękniejszej choinki
        najwykwintniejszych i najsmaczniejszych dań wigilijnych
        najświętszego spokoju
        itd......

Feline, rzuć robotę nie rób sobie krzywdy sad
        ---
        Palenie jest szkodliwe i naganne, niewątpliwie.
        Szkoda, że bezinteresowna złośliwość nie jest aż tak tępiona,
        mimo swej szkodliwości...(Monia)
        • mantra1 Re: Życzenia 24.12.13, 13:06
          Dobrego nastroju przy dużej/małej choince, za suto/umiarkowanie zastawionym stołem.
          I oby w Waszym świątecznym menu nigdy nie zabrakło miłości na przystawkę i radości na deser! smile

życzą zawsze pamiętający Mantra, Nokata i reszta bandy smile

https://oi43.tinypic.com/2igivqu.jpg
    • monia.i Re: Życzenia 24.12.13, 12:51
      Wszystkim życzę spokojnych i miłych Świąt smile Uściski!
      • alfredka1 Re: Życzenia 24.12.13, 13:11

Powtarzamy za wszystkimi -
        - zdrowia zdrowia, pomyślności wszelakiej i przyjaciół wiernych
        • ewelina10 Re: Życzenia 24.12.13, 14:44
          Życzę Wam Spokojnych świąt i oby Wam nie zabrakło przy stole ciepła od bliskich
          • bbetka Re: Życzenia 24.12.13, 17:10
            Myślę o Was choć za chwilę zaczną się zbierać goście i będziemy świętować smile
            Życzę wszystkim zdrowia i spokoju oraz odrobiny szaleństwa tym którzy potrzebują!
            oraz więcej spotkań forumowych w realu!
            https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/fa/ff/reof/SPUOQoAeNGbZRgnevB.jpg
            • bbetka Lablenko 24.12.13, 17:11
              Twoje życzenia -w obu wersjach-są przepiękne!
              Bardzo dziękuję!
              • mammaja Re: Lablenko 24.12.13, 17:40
                http://images39.fotosik.pl/1230/6014f34181401c27med.jpg

Kochani - serdeczne Życzenia - choinka ze z archiwum, ale nowa już stoi i nowe zyczenia dla was - ale takie same wspaniałe jak co roku - tylko juz nie zdążę wszystkich wypowiedziec bo zaraz przyjdą "kolędnicy" - wybierajcie sobie co kto chce z mojego gorącego serducha smile
    • no_no Re: Życzenia 24.12.13, 23:01
      Zdrowia i czego tam (nie tylko od święta),
      uczestnikom i czytelnikom forum 40+
      życzy pamiętliwy no_no
      Najserdeczniej.

Jest taki dzień, zwykły dzień
      www.youtube.com/watch?v=t23hYMFslVs
      • felinecaline Re: Życzenia 24.12.13, 23:14
        Ja tez Ci zycze - aby spelnily Ci sie wszystkie Twoje zyczenia. I by zdrowie dopisywalo, pogoda ducha nie odstepowala .

• dado11 Re: Życzenia 25.12.13, 17:54
      Wszystkiego Dobrego, Moi Milismile
      Dużo Zdrowia, Radości i Szczęścia przy pięknych choinkach i na cały nadchodzący Nowy Rok!

http://images55.fotosik.pl/194/8f4661d04d555584.jpg

ps. przepraszam, że tak późno, ale "zarobiona" jestem...wink
      • en.ej Re: Życzenia 30.12.13, 20:55
        https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/s261x260/1512669_449671415156383_498195299_n.jpg
        • mammaja Re: Życzenia 30.12.13, 23:46
          Piekne życzenia en.ejko, niech by sie sprawdzily !
        • joujou Re: Życzenia 31.12.13, 16:57
          >Oby nam się!

No_no,fajnie,że dałeś znak życia smile Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
          • felinecaline Re: Życzenia 31.12.13, 20:03
            Przesylam wszystkim +40 troche tego, co tradycyjnie zwyklo stanowic o specyficnym charakterze dzisiejszego wieczoru i jednoczesnie byc dobra wrozba na nastepne wieczory - juz w 2014 Nowym Roku.

[img@fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/fSBx2exyfCJVmBy3ZB.jpg[/img]

Zycze Wam - jak sie niegdys mawiac zwyklo "Dosiego Roku", cokolwiek by to znaczyc mialo , byle oczywiscie dobrego.
            Niech kazda z Was (kazdy) temu slowu przypisze to, co dla niego najwazniejsze.
            Caluje Was wirtualnie i sobie zycze, , zeby wreszcie nasze spotkanie w realu doszlo do skutku wraz z realnymi calusami.
            • felinecaline Re: Życzenia 31.12.13, 20:06
              https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/fSBx2exyfCJVmBy3ZB.jpg

Mam nadzieje, ze tym razem jest OK
              • jan.kran Re: Życzenia 31.12.13, 20:12
                Wszystkiego najlepszego z nadchodzącym rokiem !!!

Jak co roku w Sylweste oglądamy TO :

www.youtube.com/watch?v=b1v4BYV-YvA
                • mammaja Re: Życzenia 31.12.13, 20:19
                  Bawcie sie doskonale przez caly roczek - dzisiaj do rana - tylko bez petard !
                  https://fotoforum.gazeta.pl/photo/2/pg/fg/ib6s/2Rljg3aBggVNhAFzyB.jpg
                  • witekjs Re: Życzenia 31.12.13, 21:59
                    Życzę Wam i Waszym Najbliższym, wiele Nieoczekiwanych, Pięknych Chwil w 2014r.

Witek
                    • alfredka1 Re: Życzenia 31.12.13, 23:07

My też się dołączamy do Witkowych zyczeń smile)
                      wodnikostwo z Wędrówką
                      • lablenka_x Re: Życzenia 01.01.14, 11:46
                        Wraz z Nowym Roczkiem życzę by był tak piękny, jak coroczny Koncert Noworoczny z Wiednia, ktorego własnie słucham i oglądam.
                        • jutka1 Re: Życzenia 01.01.14, 11:54
                          Wszystkiego naj Wam życzę. Niech 2014 będzie lepszy od poprzednika. smile
    • luiza-w-ogrodzie Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 13:28
      Wychylam się z różnych odmętów, żeby Wam życzyć lepszego Nowego Rku 2014. Lepszego niz te, które minęły albo przynajmniej lepszego niż 2013. Niech się Was trzymają dobre nastroje (nie naSroje), dobra karma i dobrzy ludzie.

Odezwę się jak wyjdę ze stanu świetnie oddanego przez Bobbecka na poniższym obrazku. A na razie szykuję się do jutrzejszych 37 stopni. Czego Wam nie życzę wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/jb/ze/4zgn/ZrkUdLMRVE0eh0dv6B.jpg

Luiza-w-Ogrodzie
      Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród...
      • jan.kran Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 15:39
        Tym którzy sobie życzą lepszego Nowego niż Poprzedni życzę tego samego.
        Ja natomiast uznaję 2013 za bardzo udany i wystarczy żeby 2014 był takiżsmile)))
        • dado11 Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 21:21
          Dużo Szczęścia, Zdrowia i tego co Małpka życzyławink
          A toksyczni na Madagaskarwink
          d.
          • monia.i Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 21:52
            Spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego!!!
            • ewelina10 Re: Lepszego Nowego Roku 2014 02.01.14, 12:26
              Chociaż z trzynastą w końce nie mogę narzekać na stary rok. Ciekawe jaki będzie ten nowy parzysty.
              Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam też Mantrę, która przy okazji świąt o nas pamiętała smile
              • goskaa.l Re: Lepszego Nowego Roku 2014 02.01.14, 22:24
                Pomimo problemów ze zdrowiem nie mogę narzekać na rok ubiegły. Zresztą, ja nie z tych narzekających jestem smile W nowym, 2014, życzę wszystkim zdrowia i radości życia. I jak najwięcej kontaktów bezpośrednich.
                Przepraszam ze milczenie, ale mnie praca "wsiąkła". Dopiero teraz odreagowuuę końcówkę roku.
                • ada296 Najepszego Nowego Roku 2014 04.01.14, 21:00
                  wszystkim, którzy mnie znają i tym, którzy mnie nie znają spóźnione ale serdeczne życzenia najlepszego Nowego Roku (żeby nie był gorszy od poprzedniego życzę ja smile
                  • mammaja Re: Najepszego Nowego Roku 2014 05.01.14, 09:34
                    Aduniu, pojawiaj sie częściej ! Usciski smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka