verbena1 Re: Życzenia 22.12.13, 17:01 Piekne zyczenia Joujou. Zycze Wam wszystkim aby sie spelnily. Zycze rowniez aby te Swieta byly takie jak zapamietane z dziecinstwa, pelne oczekiwania na pierwsza gwiazdke i prezenty , ze stajenka, Jezuskiem i Trzema Krolami. Odpowiedz Link
felinecaline Re: Życzenia 22.12.13, 18:33 Fedo, trafilas w "10", dla mnie wlasnie spokoju Jak narazie brocze krfiom mom z 4 opuszkow rozplatanych przez zlosliwa dynie. Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Życzenia 22.12.13, 21:35 Dziecinko, rzuć te cholerną robotę !!! Dynie urodzą się i w przyszłym roku. Zestawienie kolorystyczna może i ładne ale opatrz FACHOWO paluszki i8 do łóżeczka. Pamiętaj by raczyna była uniesiona ku gorze ! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Życzenia 22.12.13, 22:08 Dzieki, skarbie; raczyna zupelnie nie-fachowo nieopatrzona tylko wysuszona z posoki zdazyla juz zrobic pare innych rzeczy "Do wesela sie zagoi"- to zawsze slyszalam bedac dzieckiem, kiedy mi sie przydarzylo jakies "ziazia". A "do gory...uszy, to i d..a musi" na dodatek Zdrowych Swiat, duzo radosci w zeremiu zycze. Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Życzenia 23.12.13, 20:13 Życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia – niech nowonarodzony Chrystus będzie dla Was i Waszych rodzin balsamem dla duszy i ciała, nadzieją w codziennym życiu, niech umocni Waszą wiarę w jego nieskończoną Miłość i w to, że naprawdę „przyszedł na świat, aby owce miały życie i aby miały je w obfitości”. A obfitość ta kojarzona z bogactwem materialnym zapewne nie musi taką obfitością być i najważniejszą wcale w życiu nie jest. Aby ta materialna nie warunkowała Waszego poczucia szczęścia. Bądźcie radośni i dobrzy dla ludzi - nie zapominając o sobie. Niech pachnie świeżym świerkiem i piernikami, cieszcie się pysznościami i błyszczącymi światełkami na choince, śpiewajcie kolędy i tulcie Wasze dzieci i Waszych rodziców tak długo jak są z Wami! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Życzenia 23.12.13, 21:05 Życzę Wam zdrowych , spokojnych , szczęśliwych Świąt spędzonych w radości i Najbliższymi )) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Życzenia 24.12.13, 04:05 Spokojnych i bezpiecznych Swiat i wszelakiej pomyslnosci z Nowym Rokiem dla wszystkich Panstwa! Uklony - Mark Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Życzenia 24.12.13, 11:28 lablenka_x napisała: > Życzę Wam pięknych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia – niec > h nowonarodzony Chrystus będzie dla Was i Waszych rodzin balsamem dla duszy i c > iała, nadzieją w codziennym życiu, niech umocni Waszą wiarę w jego nieskończoną > Miłość i w to, że naprawdę „przyszedł na świat, aby owce miały życie i a > by miały je w obfitości”. A obfitość ta kojarzona z bogactwem materialnym > zapewne nie musi taką obfitością być i najważniejszą wcale w życiu nie jest. A > by ta materialna nie warunkowała Waszego poczucia szczęścia. Bądźcie radośni i > dobrzy dla ludzi - nie zapominając o sobie. Niech pachnie świeżym świerkiem i > piernikami, cieszcie się pysznościami i błyszczącymi światełkami na choince, śp > iewajcie kolędy i tulcie Wasze dzieci i Waszych rodziców tak długo jak są z Wam > i! Matko, przeczytałam dzisiaj te moje wczorajsze zyczenia i stwierdzam,że "nabeblałam " jak w pijanym widzie , aż sie sama zdziwiłam.Co to znaczy przedświateczne zmęczenie Zawsze, ilekroć uśmiechasz się do swojego brata i wyciągasz do niego ręce, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy milkniesz, aby wysłuchać, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy rezygnujesz z zasad, które jak żelazna obręcz uciskają ludzi w ich samotności, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy dajesz odrobinę nadziei "więźniom", tym, którzy są przytłoczeni ciężarem fizycznego, moralnego i duchowego ubóstwa, jest Boże Narodzenie. Zawsze, kiedy rozpoznajesz w pokorze, jak bardzo znikome są twoje możliwości i jak wielka jest twoja słabość, jest Boże Narodzenie. Zawsze, ilekroć pozwolisz by Bóg pokochał innych przez ciebie, zawsze wtedy, jest Boże Narodzenie. (Matka Teresa z Kalkuty) Teraz się zrehabilituję, życzę w Święta zdrowia dla Całej Rodziny, bo ono jest najważniejsze i radości z rzeczy najdrobniejszych. Nowy 2014 Rok niech będzie dla Was rokiem życzliwym, dającym nadzieję i wiarę w dobrych ludzi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Życzenia 24.12.13, 09:29 Wszystkiego Wam najlepszego! Zdrowia, spokoju, uśmiechu, dobrobytu i dobrostanu! )) Odpowiedz Link
en.ej Re: Życzenia 24.12.13, 12:04 PO tak pięknych życzeniach wypada się tylko przyłączyć Kochani, wszystkiego ale to wszystkiego naj.... najlepszego zdrowia najpiękniejszej choinki najwykwintniejszych i najsmaczniejszych dań wigilijnych najświętszego spokoju itd...... Feline, rzuć robotę nie rób sobie krzywdy --- Palenie jest szkodliwe i naganne, niewątpliwie. Szkoda, że bezinteresowna złośliwość nie jest aż tak tępiona, mimo swej szkodliwości...(Monia) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Życzenia 24.12.13, 13:06 Dobrego nastroju przy dużej/małej choince, za suto/umiarkowanie zastawionym stołem. I oby w Waszym świątecznym menu nigdy nie zabrakło miłości na przystawkę i radości na deser! życzą zawsze pamiętający Mantra, Nokata i reszta bandy Odpowiedz Link
monia.i Re: Życzenia 24.12.13, 12:51 Wszystkim życzę spokojnych i miłych Świąt Uściski! Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Życzenia 24.12.13, 13:11 Powtarzamy za wszystkimi - - zdrowia zdrowia, pomyślności wszelakiej i przyjaciół wiernych Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Życzenia 24.12.13, 14:44 Życzę Wam Spokojnych świąt i oby Wam nie zabrakło przy stole ciepła od bliskich Odpowiedz Link
bbetka Re: Życzenia 24.12.13, 17:10 Myślę o Was choć za chwilę zaczną się zbierać goście i będziemy świętować Życzę wszystkim zdrowia i spokoju oraz odrobiny szaleństwa tym którzy potrzebują! oraz więcej spotkań forumowych w realu! Odpowiedz Link
bbetka Lablenko 24.12.13, 17:11 Twoje życzenia -w obu wersjach-są przepiękne! Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link
mammaja Re: Lablenko 24.12.13, 17:40 Kochani - serdeczne Życzenia - choinka ze z archiwum, ale nowa już stoi i nowe zyczenia dla was - ale takie same wspaniałe jak co roku - tylko juz nie zdążę wszystkich wypowiedziec bo zaraz przyjdą "kolędnicy" - wybierajcie sobie co kto chce z mojego gorącego serducha Odpowiedz Link
no_no Re: Życzenia 24.12.13, 23:01 Zdrowia i czego tam (nie tylko od święta), uczestnikom i czytelnikom forum 40+ życzy pamiętliwy no_no Najserdeczniej. Jest taki dzień, zwykły dzień www.youtube.com/watch?v=t23hYMFslVs Odpowiedz Link
felinecaline Re: Życzenia 24.12.13, 23:14 Ja tez Ci zycze - aby spelnily Ci sie wszystkie Twoje zyczenia. I by zdrowie dopisywalo, pogoda ducha nie odstepowala . Odpowiedz Link
dado11 Re: Życzenia 25.12.13, 17:54 Wszystkiego Dobrego, Moi Mili Dużo Zdrowia, Radości i Szczęścia przy pięknych choinkach i na cały nadchodzący Nowy Rok! ps. przepraszam, że tak późno, ale "zarobiona" jestem... Odpowiedz Link
mammaja Re: Życzenia 30.12.13, 23:46 Piekne życzenia en.ejko, niech by sie sprawdzily ! Odpowiedz Link
joujou Re: Życzenia 31.12.13, 16:57 >Oby nam się! No_no,fajnie,że dałeś znak życia Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Odpowiedz Link
felinecaline Re: Życzenia 31.12.13, 20:03 Przesylam wszystkim +40 troche tego, co tradycyjnie zwyklo stanowic o specyficnym charakterze dzisiejszego wieczoru i jednoczesnie byc dobra wrozba na nastepne wieczory - juz w 2014 Nowym Roku. [img@fotoforum.gazeta.pl/photo/3/mf/ji/cvpa/fSBx2exyfCJVmBy3ZB.jpg[/img] Zycze Wam - jak sie niegdys mawiac zwyklo "Dosiego Roku", cokolwiek by to znaczyc mialo , byle oczywiscie dobrego. Niech kazda z Was (kazdy) temu slowu przypisze to, co dla niego najwazniejsze. Caluje Was wirtualnie i sobie zycze, , zeby wreszcie nasze spotkanie w realu doszlo do skutku wraz z realnymi calusami. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Życzenia 31.12.13, 20:12 Wszystkiego najlepszego z nadchodzącym rokiem !!! Jak co roku w Sylweste oglądamy TO : www.youtube.com/watch?v=b1v4BYV-YvA Odpowiedz Link
mammaja Re: Życzenia 31.12.13, 20:19 Bawcie sie doskonale przez caly roczek - dzisiaj do rana - tylko bez petard ! Odpowiedz Link
witekjs Re: Życzenia 31.12.13, 21:59 Życzę Wam i Waszym Najbliższym, wiele Nieoczekiwanych, Pięknych Chwil w 2014r. Witek Odpowiedz Link
alfredka1 Re: Życzenia 31.12.13, 23:07 My też się dołączamy do Witkowych zyczeń ) wodnikostwo z Wędrówką Odpowiedz Link
lablenka_x Re: Życzenia 01.01.14, 11:46 Wraz z Nowym Roczkiem życzę by był tak piękny, jak coroczny Koncert Noworoczny z Wiednia, ktorego własnie słucham i oglądam. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Życzenia 01.01.14, 11:54 Wszystkiego naj Wam życzę. Niech 2014 będzie lepszy od poprzednika. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 13:28 Wychylam się z różnych odmętów, żeby Wam życzyć lepszego Nowego Rku 2014. Lepszego niz te, które minęły albo przynajmniej lepszego niż 2013. Niech się Was trzymają dobre nastroje (nie naSroje), dobra karma i dobrzy ludzie. Odezwę się jak wyjdę ze stanu świetnie oddanego przez Bobbecka na poniższym obrazku. A na razie szykuję się do jutrzejszych 37 stopni. Czego Wam nie życzę Luiza-w-Ogrodzie Mówił Kon Fu Tse: Chcesz być szczęśliwy kilka chwil? Upij się. Kilka lat? Ożeń się. Całe życie? Załóż ogród... Odpowiedz Link
jan.kran Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 15:39 Tym którzy sobie życzą lepszego Nowego niż Poprzedni życzę tego samego. Ja natomiast uznaję 2013 za bardzo udany i wystarczy żeby 2014 był takiż))) Odpowiedz Link
dado11 Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 21:21 Dużo Szczęścia, Zdrowia i tego co Małpka życzyła A toksyczni na Madagaskar d. Odpowiedz Link
monia.i Re: Lepszego Nowego Roku 2014 01.01.14, 21:52 Spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Lepszego Nowego Roku 2014 02.01.14, 12:26 Chociaż z trzynastą w końce nie mogę narzekać na stary rok. Ciekawe jaki będzie ten nowy parzysty. Jeszcze raz życzę Wam wszystkiego najlepszego. Pozdrawiam też Mantrę, która przy okazji świąt o nas pamiętała Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Lepszego Nowego Roku 2014 02.01.14, 22:24 Pomimo problemów ze zdrowiem nie mogę narzekać na rok ubiegły. Zresztą, ja nie z tych narzekających jestem W nowym, 2014, życzę wszystkim zdrowia i radości życia. I jak najwięcej kontaktów bezpośrednich. Przepraszam ze milczenie, ale mnie praca "wsiąkła". Dopiero teraz odreagowuuę końcówkę roku. Odpowiedz Link
ada296 Najepszego Nowego Roku 2014 04.01.14, 21:00 wszystkim, którzy mnie znają i tym, którzy mnie nie znają spóźnione ale serdeczne życzenia najlepszego Nowego Roku (żeby nie był gorszy od poprzedniego życzę ja Odpowiedz Link
mammaja Re: Najepszego Nowego Roku 2014 05.01.14, 09:34 Aduniu, pojawiaj sie częściej ! Usciski Odpowiedz Link