mammaja 05.09.04, 22:25 Przyjmuje tylko mile listy i dobre wiadomosci! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada296 do wszystkich 05.09.04, 22:28 czy ktoś do mnie napisze ?? na odpowiedź raczej proszę nie liczyć bo mam lenia od paru miesięcy i raczej nie odpisuję specjalne całuski dla Instant - jesteś wielka Odpowiedz Link
ada296 do wszystkich 07.09.04, 01:28 podnoszę wątek bo gdyby do mnie nie napisał TEN KTOŚ WAŻNY dla mnie to zero odzewu by było i bym sie zapłkała Odpowiedz Link
instant Re: do wszystkich 07.09.04, 01:36 ada296 napisała: > specjalne całuski dla Instant - jesteś wielka Fakt, mać natura nie poskapila mi rozmiarow i wymiarow ) Pisze do Ciebie Ado, na razie tu, bo juz pozno. Nie wiem, czy jestem tym Waznym Ktosiem, ale w zakresie caluskow dopuszczam sie dzialan odwetowych ! ) Odpowiedz Link
axsa Sorto 06.09.04, 07:32 Informuję: otrzymałam od Ciebie pocztę. Co ja mam myśleć? skoro, jak piszesz, nie od Ciebie otrzumałam ten e-list, który nie ma nic wspólnego z korzeniem się. Napisałaś w nim że przez niedopatrzenie źle zinterpretowałaś mój post i w złości popełniłaś błąd reagujac na niego tak impulsywnie i złośliwie- Jeśli nie Ty, to kto jest jego autorem??? Ja przeprosiny przyjęłam i wysłałam do Ciebie odpowiedź, w której wyraziłam nadzieję na normalne wspóistnienie na forum. Ale powtarzam - skoro to nie Ty - to nawet dziwić mi sie nie chce niezależnie od tego czy to Ty do mnie napisałaś, czy ktoś tak "wspaniale się bawi. Pozdrawiam Anka. Odpowiedz Link
sorta Re: Sorto 19.09.04, 23:34 No nie. Ja chyba w koncu zdenerwuje sie na powaznie. Axso, dlaczego uwazasz, ze warta jestes tego abym musiala poswiecac Tobie moj cenny czas ? Mnie na zgodzie akurat z Toba nie zalezało, nie zalezy i zależec nie będzie. Umysł mam sprawny, posty interpretuje prawidłowo. I nie cofam zadnego slowa, ktore wtedy napisalam, moge tylko jeszcze dolozyc w wolnej chwilce w razie potrzeby. I zrobie to z pełna premedytacja jesli nie odczepisz sie ode mnie na wieki wieków. Jakies wyrazne szalenstwo widze w tych wypocinach, mowie to z przykroscia niestety. " Czasem zaszczytniej jest stac pod pregierzem , niz na cokole " Odpowiedz Link
ada296 Jutka :-) 08.09.04, 16:33 chyba tak sobie Ciebie wyobrażałam namiary na telefon dasz jakieś ? zazdroszczę Ci piegów Odpowiedz Link
kanoka Re: oczywiście do Lx 13.09.04, 20:25 Jak kupisz tego lub innego pieska i stwierdzisz, "że to właśnie on, właśnie on'. Bo to jeżeli się sprawdza,to po okresie próbnym Będzie pies i doświadczenie osobiste - to popukam w te klawisze.... A może sprawdź sama, żeby nie trafić jak kulą w płot i dobrać sobie pieska akurat do psychiki i temperamentu.... Bo bywaja wybory nietrafione, a wtedy męczy się i właściciel i pies. I nieważne jest, o którym piesku myślisz "jaki piękny....." Z psami (bez względu na ich płeć), to tak jak z facetami(tu płeć ważna!!) - nie patrz tylko na wygląd - patrz na charakter) Mnie najbardziej z urody(psy) podoba sie chart Borzoj - i dopiero bym się ubrała.... Z "panów" podobają mi się blondyni w typie nordyckim, a jestem żoną faceta o aparycji(fascynującej mnie od 30 lat)egzotycznego Persa.... Odpowiedz Link
lablafox Re: oczywiście do Lx 13.09.04, 20:37 Ależ Kanoko , mój wybór nie jest moim wymysłem . Znam te psy. Wybór jest najtrafniejszy. Wogóle jestem pisiara. Poprzednie psy , które odchodziły od nas w wieku 16/17 lat też były białe i kudłate. Odpowiedz Link
kanoka do Lx 13.09.04, 21:14 Ok, Lx , jak wybór przemyślany i faktycznie ma być to West Highland White Terier, a nie inny biały,mały i kudłaty, wklepię Ci jutro na priv ) Odpowiedz Link
lablafox Re: Axso-poczta 17.09.04, 10:36 lablafox napisała: > Axso - poczta wróciła. Już wiem dlaczego , popełniłam błąd w adresie. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Skrytka pocztowa nr 6 18.09.04, 20:02 skynews, masz poczte... jeszcze raz dziekuje, J. Odpowiedz Link
mammaja Re: Edeko - przeczytałaś pocztę? 20.09.04, 20:54 Pare dni temu napisalam.Pozdro.Mm Odpowiedz Link
em_em do Wędrowca 20.09.04, 22:49 dopiero otworzyłam - przepraszam temat mnie nie wystraszył, niektóre wyrazy tak, a "dysmutaza" pogrążyła w depresji )) już odpisuję Odpowiedz Link
skynews Re: Sky, czy doszedl moj mail? 20.09.04, 23:11 Tak doszedl. Zaraz sie tym zajme i przepraszam ze tak pozno. Odpowiedz Link
instant Re: Sky, czy doszedl moj mail? 20.09.04, 23:33 Nic nie szkodzi. Jeszcze jedna informacje dosylam. Odpowiedz Link
skynews Re: Sky, czy doszedl moj mail? 21.09.04, 00:21 Odpisalem na pierwszy,zaraz odpisze na drugi. Zaden klopot. Odpowiedz Link
marialudwika Do Axsy 21.09.04, 13:05 Odpowiedzi na moje posty na forum umieszczaj na forum,jako,ze dotycza calego forum. ml Odpowiedz Link
ada296 Sky 22.09.04, 00:06 czy mogę coś zrobić, żeby mi się te okropne reklamy na Onecie i innych stronach nie pokazywały ? nie cierpię tego zwłaszcza że krzyżyk od wyłączania za każdym razem jest w innym roku reklamówki tfuj pozdrawiam Odpowiedz Link
ada296 Sky 22.09.04, 00:26 nie mów do mnie w "przeglądarce" !!! bo to znaczy, że gdzie ? ja głupek jestem Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 22.09.04, 00:36 Dziewczyny, mam na mysli Internet Explorer - tam gdzie wpisujecie adresy stron www. - to jest wlasnie przegladarka. Tam we wlasciwosciach jest opcja Blokuj okna Popup,ktora nalezy zaznaczyc. Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky 22.09.04, 00:48 jeszcze głupsza się czuję ale i tak będę spać spokojnie Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 22.09.04, 01:04 No to do zobaczenia jutro,a wlasciwie dzisiaj za kilka godzin. Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky 22.09.04, 01:51 nawet nie wiesz jak bym chciała wiele osób z forum naprawdę zobaczyć ale do zobaczenia jutro a właściwie za kilka godzin Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 22.09.04, 20:46 też chciałbym wiele osób z forum usciskać. A co z ustawieniami Internet Explorer'a? Na czym wczoraj stanęło? Odpowiedz Link
ada296 Sky 22.09.04, 21:03 gdzie są te właściwości co w nich mam zablokować Popup ? gdy wchodzę przez opcje we właściwości to mi się dwie zakładki pokazują: ogólne i skrót gdy wchodzę przez narzędzia do opcji internetowych to mam zakładki pt.: połaczenia, programy, zaawansowane, ogólne, zabezpieczenia, prywatność i zawartość ale tutaj niczego godnego uwagi nie znalazłam mam XP no i )) pozdrawiam Odpowiedz Link
lablafox Re: Sky 22.09.04, 21:04 Ado , nie mogę się do Ciebie dodzwonić, wejdź na gg proszę. Odpowiedz Link
skynews Ada 22.09.04, 22:03 Blokada okienek Popup jest w opcji "prywatność". www.microsoft.com/poland/windowsxp/using/web/sp2_popupblocker.mspx Ada, a zrobiłaś aktualizacje - Service Pack 2 dla systemu Windows XP. Obawiam się że niestety nie! www.microsoft.com/poland/windowsxp/sp2/default.mspx Odpowiedz Link
ada296 Re: Ada 23.09.04, 00:08 ja mam zawsze pod górkę nie chce mi się pack zainstalować niby cały się pobrał i stanął przeszło godzina ściągania na marne próbuję drugi raz ale system od 10 minuta szuka dostępnych lokalizacji wszystkie strony chodzą szybko a strona z windows update jak czołg robali w komputerze raczej nie mam niech to diabli wezmą może jutro spróbuję jeszcze raz ale i tak dziękuję Ci bardzo Sky Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sky... 23.09.04, 00:22 Dzisiaj dostałam komunikat o SP2, ale jak czytam na innych forach na jego temat, to mam wątpliwości Instalowac czy nie??? Sorry, za off.. ))) Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky... 23.09.04, 00:24 g...wno nie SP2 zawiesza mi się strona z update pojawia mi się komunikat o javascript ależ jestem zła nie potrafię znieść myśli, że mi się nigdy nic nie udaje JESTEM ZŁA i bluzgam i już Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sky... 23.09.04, 00:32 Ado, daj na luz )) Za dużo osób pewnie ściaga SP ) Odpuść na moment I nie pitulaj, ze się nic nei udaje, bo faktycznie ściagniesz fatum )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky... 23.09.04, 00:34 dobry uczynek dla kompa - przefiltrowany dwoma programami antywirusowymi kurcze - a może Ty Sky bywając tyle w świecie przejeżdżasz czasem przez okolice Poznania ? Wywrot a kiedy wpłynie kasa ? )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sky... 23.09.04, 00:37 Własnie czekam na odpowiedź)) Pokazała się na GG twarzyczka-dłużniczka)) Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky... 23.09.04, 00:44 jejka instaluje mi to paskudztwo coś inwentaryzuje jednak jak trochę pojazgam to jest efekt ten mój komputer jest jak facet Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: Sky... 23.09.04, 00:46 Gdy przekroczysz czterdziestkę, życie wymaga pośpiechu! Ja bym powiedziala,ze trzeba zwolnic..... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: przyjaciółko ... 23.09.04, 00:59 W żadnym wypadku) Szkoda każdej chwili )) Nie wiadomo czy jutro czas się nie zatrzyma )) Odpowiedz Link
przyjaciolka1 Re: wywrot53 23.09.04, 01:05 A nawet jak sie zatrzyma.....Czas delektowac sie kazda chwila - a do tego trzeba ciszy i spokoju.A juz napewno nie pospiechu.) Z ta cisza i spokojem to jeszcze pobozne marzenie,ale spieszyc to ja sie juz nie spiesze.Ale moze wynika to tylko z mojego flegmatyzmu ? )) Odpowiedz Link
ada296 wywrot53 23.09.04, 01:07 a ja nie wiem z jednej strony chcę wiele i to biegiem żeby się nasycić prędko jednym i już następnego próbować z drugiej strony delektować też się trzeba przystanąć na chwilę chłonąć całym jestestwem a po trzecie - wracajcie do KNM Odpowiedz Link
skynews Dziewczyny! 23.09.04, 00:57 Service Pack 2 dla systemu Windows XP trzeba zainstalowac,to nie podlega zadnej dyskusji. Na forach jest duzo bzdur na ten temat. Podobno problemy maja ci,ktorzy korzystaja z nielegalnych wersji XP,ale to nie zostalo ostatecznie potwierdzone. To jest duzy plik (75MB) i sciaganie oraz instalacja troche trwa(ponad dwie godziny). Zwlaszcza instalacja - wyglada to niekiedy jakby komputer sie zawiesil,ale on robi swoje.Trzeba troche cierpliwosci. Najlepiej kliknac na srart - programy - windows update i komputer automatycznie znajdzie odpowiednia strone i aktualizacje odpowiednia dla waszych systemow w necie. Tymczasem mozecie zainstalowac szybsza i lepsza o Internet Explorer'a przegladarke internetowa,ktora tez znakomicie blokuje wszystko co nieptrzebne: firefox.pl/ Mozna miec obie przegladarki:Internet Explorer oraz Firefox 0.9.2. Instalacja Firefox'a jest dziecinnie latwa i jak ktos jest niezadowolony to program daje sie bez problemu usunac. Ado, zaluje,ale no niestety,nie bede w niedalekiej przyszlosci w okolicach Poznania,chociaz mam tam bliska rodzine,ktora wypadalo by odwiedzic Odpowiedz Link
ada296 Sky 23.09.04, 01:05 no właśnie widzę, że ta instalacja będzie jeszcze trwać i trwać a ponieważ sama sobie lubię robić na złość to spać mi się zachciało i ledwie patrzę na oczy ale pocierpię byle mieć to już za sobą i masz szczęscie, że się instaluje bo bym Cię siłą ściągnęła do zaktualizowania mojego laptopa )) pozdrawiam jak zawsze wdzięczna Odpowiedz Link
skynews Re: Sky 23.09.04, 01:29 Wiedzialem ze sobie poradzisz,jestes bardzo madra dziewczynka,a jak bys mnie ściągnęła to kto wie co z tego by moglo jeszcze wyniknac. Odpowiedz Link
ada296 Re: Sky 23.09.04, 02:03 no to ściągnę Cie i zobaczymy co z tego wyniknie )) masz jak w banku zainstalowane i zablokowane )))) hurra a na jaki poziom ustawić prywatność dla strefy internetowej ? mam na drugiej kresce od dołu a tych kresek jest sześć dziękuję Ci jeszcze raz i dobranoc Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Wedrowiec 23.09.04, 16:24 Nie smiej się z kaleki. Nie każda kobieta, z racji istniejącej skomplikowanej wady wzroku, może pozwolić sobie na ładne, modne, cienkie, delikatne oprawki do okularów. Odpowiedz Link
marialudwika Do wszystkich 23.09.04, 16:33 Moja poczta nie dziala,awaria providera,na szczescie czesciowa.Dlatego nie odpowiadam na listy!! ml P.S.Poczty gazetowej staram sie nie uzywac. Odpowiedz Link
skynews Re: Wedrowiec 23.09.04, 22:24 Nie śmieję się. Co Ci przyszyszło do głowy? Uważm tylko że nie istnieją problemy nierozwiązywalne. Okulistyka i optyka zrobiły w ostatnich latach ogromne kroki do przodu. Odpowiedz Link
skynews Ada 23.09.04, 22:35 Zapowiada się interesująco. Prywatność dla strefy internetowej ustaw na domyslną(trzecia kreska od dołu),lub czwartą kreskę od dołu. Odpowiedz Link
skynews Re: Ada 27.09.04, 02:16 Doszla,ale nie czytalem. Jak kliknalem na wiadomosc od Ciebie to pojawila sie wiadomosc "serwer chwilowo niedostepny". Odpowiedz Link
instant Re: Skynews 27.09.04, 17:41 Poczta do Ciebie, z ciekawostka o SP2. Jak chcesz to dokonaj skrotow i opublikuj na forum, bo ja nie wiem, gdzie przyciac ) Odpowiedz Link
skynews Re: Skynews 27.09.04, 21:45 Dzieki, przeczytalem z zainteresowaniem. Zastanawiam sie wlasnie czy nie rozpoczac nowego watku o WindowsXP Service Pack 2. Mysle ze niektorych z nas to zainteresuje. Odpowiedz Link
instant Re: Skynews 27.09.04, 22:41 A pewnie , ze tak! Czyń zatem Waśc swa powinnosc ) Odpowiedz Link
ada296 Instant i Skynews 27.09.04, 23:38 gdy zainstalowałam firewalla z linku Instant moja neostrada zaczęła kaprysić nie chciała mnie łączyć z netem wywaliłm to tak profilaktycznie czy zone alarm mógł mi zakłócić pracę neostrady czy to był zbieg okoliczności ? pozdrawiam mądrzejszych Odpowiedz Link
instant Re: Instant i Skynews 27.09.04, 23:52 Nie wiem, Ado, nie mam neostrady, tylko marne SDI (tez Telekompromitacja), ktore z Zone Alarmem nie robilo mi problemow. A moze sie kloci z firewallem wbdowanym w Windows XP? Ale to tylko moje spekulacje. Niech ten najmadrzejszy sie wypowie )) Odpowiedz Link
ada296 Re: Instant i Skynews 27.09.04, 23:59 wiesz - ja myślę, że to była kwestia wpisania czegoś gdzieś i by działało ale ja raptus jestem i WON od razu Mądrzejszy śpi pewnikiem lub pracuje nad nowym wątkiem Odpowiedz Link
ada296 Re: Ada 28.09.04, 00:53 skynews napisał: > > Zapowiada się interesująco. > > Prywatność dla strefy internetowej ustaw na domyslną(trzecia kreska od dołu),lu > b > czwartą kreskę od dołu. > dziękuję Odpowiedz Link