marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 11.11.04, 23:49 Zdaje sie,ze na dolek to najlepszy sen!!Jutro bedzie lepiej,ale sie spac niezbyt chce ml Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 11.11.04, 23:51 Hej , dolki moje za 10 min bedzie nowy dzien i wszystko sie odmieni ... Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 11.11.04, 23:54 dołku mój 10 minut niczego nie zmieni Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:02 ada296 napisała: > dołku mój > 10 minut niczego nie zmieni Tak myslisz ? Wiesz ile rzeczy mozna zrobic w 10 min ? - ugotowac makaron - ogolic sie - wypic piwo - wygrac 6 w toto lotka - no i cos jeszcze , co statystycznemu Polakowi zajmuje 3,41 min ... )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:07 Wywrot natychmiast jest mi dobrze i szczęśliwie ) Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:12 Nie jestem statystycznym Polakiem. Dla mnie 1 min to za duzo Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:15 Anty czy my o tym samym rozmawiamy ? co dla Ciebie 1 min to za dużo ? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:16 i buziaka braciszkowi - netowemu ) cmok ) Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:21 Dziekuje slicznie za buziaka. Chociaz dany nie w tym miejscu co trzeba ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:22 Anty a w jakie miejsce mam buziaka posłać ???? Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:39 Buziak byl ok , w policzek . Siostrzyczkowy. Wpis byl w innym miejscu ) Dzisiaj zmykam juz. Jestem w Rzymie na weekend , jutro mam milego goscia z Polski do oprowadzania . Tak to juz jest , wykorzystuja jak moga. Dobranocka i cmok ognisty wawelski . Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:41 Anty a ja też chcę Cie wykorzystać pozwolisz ? ) i cmok ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:06 Ja sie zbiję(( Do jasnej ciasnej Anielki przestańcie w końcu dziewczyny dołować)) Czy macie chociaż jeden dzień w tygodniu bez tych dołków??? Nie wyobrażam sobie życia w takim wisielczym humorze ( Czy naprawdę to że żyjecie nie jest szczęściem??? Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:09 No Wywrot,siostro!! Nie tak ostro na nas,prosze Z nami dzis to trzeba delikatnie,troche humoru by sie przydalo A jak te maslaki? ml Odpowiedz Link
antyproton Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:15 Jest jeden braciszek . Jak na razie . Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:21 ML na dobrą sprawę to ja dzisiaj powinnam buczeć)) Umknęła mi kasa )) ta moja niby sierota haha oskubała mnie z trzynastki) Ale olac to Za miesiąc odda Sumienie w mojej skrzywdzonej minie go ruszy) A maślaki robię Kto zna jakieś jesinki czy podobna nazwa NIe płaszcze a grzyby)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:25 Obys z nerwow nie wlozyla zatrutych grzybkow do sloiczka!!! Ale Ty sie pewnie na grzybach znasz Ja moglabym niechcacy kogos otruc... ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:29 ML nigdy nie robię tego czego nie znam)) Do słoiczka ???W życiu !!! To kryminał)) Najwyżej do sosiku)) Do zupki odpada bo córka jada)) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:31 moja koleżanka zawsze twierdzi, że najlepszy sposób by pozbyć się męża..... grzybki i już ) ona nie zbiera i nie jada ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:41 KOleżanka dużo traci(( Ja bardzo lubie i zbierać i jeść)) A żeby się pozbyć natręta wcale nie potrzebne sa grzyby) Wystarczy pokazać prawdziwe oblicze) Bez oszukaństwa)) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:44 Cos w tym jest na rzeczy ))) Tym koncze i Ci dobranockam a grzybkow zazdroszcze ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:47 ML sama nie wierzyłam, że w listopadzie nazbieram oprócz zielonek jakiś innych grzybów)) A wychodzi na to, że gąski zielone będą w grudniu )) Dobranoc)) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 00:56 Pozdrawiam nocnomarkowo! Ostatnich gości przyodziałam i wyprawiłam, pozmywałam szklaneczki, talerzyki i inne takie...I teraz się cieszę, że jutro do pracy nie muszę się zrywać o świcie Fajnie jest! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 12.11.04, 01:58 No tak - poczytałam trochę - i widzę, że fajnie jest umiarkowanie...Dziewczyny w dołku a Wywrot z maślakami, które chciałaby jakoś zamarynować. Tez bym chciała - tyle, że u mnie w tym roku grzyby nie obrodziły....ja marynuję 1:2 - czyli jedna szklanka octu na dwie i kawałek wody. Wolę ciut ostrzejsze (ale żeby twarzy nie wykrzywiały). Sprawdzone - jadalne. Pozdrawiam - i oby nowy dzień Was rozchmurzył! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 13.11.04, 01:51 Szkoda - ale trudno! Śpij smacznie. Mam sporo do czytania. Wątek jan.kran właśnie wywraca mi wnętrzności...Niewygodne pytania...i cóż z nimi począć. Nasłuchałam się takich pytań w opór (( Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 13.11.04, 04:32 Moniu, podpowiedz biduli jak sobie z nimi poradziłaś) Nie powiem co ja bym odpowiedziała, bo w tak kulturalnym towarzystwie nie przystoi) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 00:40 witam mam nadzieję, że ktoś tutaj jest jeszcze Instant - nie umiem, nie potrafię, jestem głupek ale jutro się zawezmę i może się uda byłam na Kaberecie Moralnego Niepokoju śmiałam się półtorej godziny szkoda tylko, ze nie było jedynej reprezentantki płci ładniejszej ale wolę kabaret Ani mru mru Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 00:41 Wywrot neostrada dzisiaj mi znowu zniknęła musiałam od nowa ustanowić połaczenie jestem już tym zmęczona i bardzo zła Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 00:56 Witaj Ado! Jestem - chociaż pewnie lada moment się okaże, że ciebie już nie ma... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:02 ado mnie zniknęło połączenie dial up (( Za cholere nie mogę tego odtworzyć 3 raz system wgrany i kicha Sorry ale powiem dosłownie co myśle Pierd...taka firmę( przez tych skurwieli spieprzyłam komp), taki komputer, którym rzadza ciul wie kogo polecenia mam w głebokim poważaniu obsluge błekitnej linii Jestem wkurwiona na maksa (( no ,ulżyło a jak sie pozbędę tego rzęcha laptopa to juz wogóle będę w siódmym niebie )) A wszystko przez tą kur...ka neostrade (( Odpowiedz Link
ord Pomocy 14.11.04, 01:11 Kochani, przepraszam za skret ale mam emergency; potrzebuje natychmiast przepis na grzanca. Mam litr Chardonney, troche Valpolicella Masi i butelka Bardolino (tego bym nie chcial jednak uzywac). Mam w cholere przypraw ale zauwazylem ze zabraklo mi gozdzikow. Ktos cos wie? Nie moge nic znalesc na szybko w wyszukiwarce. Odpowiedz Link
ada296 Re: Pomocy 14.11.04, 01:16 pytanie z serii trudnych odpowiedź: b przykro mi ale się nie znam ale miło Cię widzieć Odpowiedz Link
ord Re: Pomocy 14.11.04, 01:25 Robi sie tylko bylo to tak dawno ze kompletnie zapomnialem - uzywalo sie zwykle jabole plus gozdziki... troche miodu... chyba... Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:25 Prędzej ta Valpolicella. No i przyprawy korzenne... Odpowiedz Link
ord Re: Pomocy 14.11.04, 01:23 Trudno... bedzie cos innego. Mam zapowiedzianych kilku znajomych i chcemy isc nad jezioro (piec minut spacerkiem) a zimno jak cholera (-5) a wiec by sie przydal. Nic to. Musze uciekac. Pa! Odpowiedz Link
ada296 Re: Pomocy 14.11.04, 01:26 Moniu bez gwoździków chyba się nie da ale mogę się nie znać Odpowiedz Link
ord Re: Pomocy 14.11.04, 01:29 Widzisz jak mi ciezko sie roztac? A kto to ten od bzika? Zazdrosc mnie zzera Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pomocy 14.11.04, 01:25 Ord, jesyna osobę, ktora moze pomóc to Jutka )) Gorzej, ze jej nie widać ( jak znasz jakiś kod, który ja moze ściągnąć to uzyj )) ja wynalazłam tyle Nie ma uniwersalnego przepisu na grzańca. Jego tradycja wzięła się z chęci ulepszenia smaku kiepskiego wina. Kwaśne cienkusze trzeba było przede wszystkim osłodzić. Do garnka trafiał więc miód. Reszta zależała od inwencji i możliwości gotującego. Tak jest i dzisiaj. Do kociołka z winem najczęściej wrzuca się pomarańcze i cytryny. Czasem w całości, czasem tylko skórkę albo sok. Na antypodach trafiają tam także kiwi, a nawet truskawki. Do tego odrobina brandy, cointreau, curacao. W Polsce obowiązkowo goździki, w Niemczech migdały. W wielu krajach korzenie nie trafiają bezpośrednio do wina. Wsypuje się je do specjalnego, lnianego woreczka i ten dopiero zanurza w gorącym płynie. W ten sposób możemy uniknąć kłopotliwego w towarzystwie wyciągania goździków spomiędzy zębów. Oczywiście najprostszym sposobem na grzańca jest kupno gotowej mieszanki w kolorowej butelce i podgrzanie jej zawartości. Trudno to jednak nazwać tryumfem wyobraźni. Spróbujcie więc z prostym, bułgarskim, lub węgierskim czerwonym winem. Podgrzejcie je w garnku dodając miód w ilości odpowiadającej indywidualnym gustom. Teraz czas na skórkę pomarańczową i sok z cytryny, do tego garść goździków, migdały i cynamon. Tuż przed podaniem grzańca wlejcie do niego trochę podgrzanej na osobnym palniku brandy. Podpalcie je i dla większego efektu zgaście światło... Dobrze przygotowany grzaniec to także znakomity napój na wszelkiego rodzaju zimowe pikniki i weekendowe wypady za miasto. Trzeba tylko zadbać o porządny termos i nie straszne nam szarugi, śniegi i mrozy. Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:26 Najlepszy byłby Krupnik - tyle, że to nie wino. No i raczej - nie na ciepło Odpowiedz Link
ord Re: Pomocy 14.11.04, 01:27 Hej - cos w tym jest; miod, kiwi, pomarancz, brandy... to wszystko mam, ale teraz jestem zbity z tropu tym komentarzem Moni o bialym winie. Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:30 Tyś mnie zbił z tropu tym tekstem o litrze Chardonney, Marku Z tego, co wiem, to jest białe wino - a ja grzańce tylko czerwone widywałam. No, ale ja w ogóle niewiele w życiu widziałam...)) Odpowiedz Link
ord Re: Pomocy 14.11.04, 01:35 Tak, ale ja pamietam tego jabola hmmm... chyba skonczy sie na samym brandy, ale dobry przepis przydalby sie tak czy inaczej; w koncu wchodzimy w sezon. Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:42 Mark - jabole są fajne jedynie we wspomnieniach A co do przepisu - najprościej jest zaopatrzyć się w gotową, korzenną mieszankę przypraw - sprzedają takowe! - oraz w przyzwoite - ale niekoniecznie najlepsze wino. Lub w gotowca - też sprzedają - takiego, co to tylko podgrzewasz - i już masz Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pomocy 14.11.04, 01:42 Ord troche inwencji )) Wpitol do gara co masz na zbyciu) Napewno bedzie super jak nie przesadzisz z przyprawami )) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pomocy 14.11.04, 01:47 Smacznego)) Tylko pijąc przemysl w któym momencie może cię walnąc o glebę)) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Pomocy 14.11.04, 01:53 Teoretycznie nie wypada Chociaz ja dzisiaj mam nagrzane jak sto piećdziesiąt Slucham 'konika na biegunach' to oznacza że jestem dobra)) Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:55 Jeśli jeszcze nie próbujesz się na nim bujać - nie jest źle...)) Odpowiedz Link
ada296 Re: Pomocy 14.11.04, 01:48 ale śmiesznie gdy pomyślę, że gdzieś tam nie ma nocki tylko imprezka za chwilę Odpowiedz Link
monia.i Re: Pomocy 14.11.04, 01:49 ord napisał: > Cicho bo wlasnie tak robie ))))))))))))) Oj, to napisz koniecznie jutro, lub kiedys tam, jak wyszło A - i w razie porażki - nie mów wszystkim, że to nasz tradycyjny napitek zimowy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Pomocy 14.11.04, 08:51 wywrot53 napisała: > Ord, jesyna osobę, ktora moze pomóc to Jutka )) > Gorzej, ze jej nie widać ( ********* Dzien dobry Wywrotko )) Melduje sie. Nie bylo mnie wczoraj wieczorem, towarzysko sie udzielalam, choc niezbyt przyjemnie, bo wiesci o ciezkiej cukrzycy przyjaciela, chowajacego glowe w piasek, nie bioracego lekow, i ogolnie udajacego, ze nic sie nie dzieje. Kolacja byla z jego zona, bez jego udzialu. Marku, pewnie juz za pozno. Ja bym dodala troche cukru, soku z cytryny i cynamon, jesli gozdzikow nie ma. J. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:51 Witam panie i panów. Jedni na imprezę, drudzy z imprezy. Ja to ten drugi Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:53 Woju co za impra była i czy było fajowo ? Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:54 Konik jest piosenką stadną sama spiewasz ? Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:58 Ado nie da się samemu Tylko 8 osób za plecami nadaje) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:00 osiem osób fajnie źle się spiewa samemu )) gdybyście się postarali to bym usłyszała dobranoc Ml Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:53 Cześć Wojciechu! Po imprezie? Jak się miewasz? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:56 Impreza była taka sobie. Urodziny kolegi. O swoich odczuciach będę mógł dopiero jutro coś powiedzieć. (syndrom dnia poprzedniego) Ale źle nie będzie. Markowałem jak zawsze. Sczególnie, że dziś walczy nasza Gołota. Muszę to widzieć Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:07 jowoj napisał: Sczególnie, że dziś walczy nasza Gołota. Muszę to > widzieć Też muszę. Osobisty ma mnie obudzić...Może nie będzie musiał...)) Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:09 Nie zamierzam spać. Będę pluł słonecznikiem na dywan, pił piwo, wymachiwał szalikiem, mówił wyrazy powszechnie uznawane za obelżywe, Będę typowym polskim kibicem. ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:09 a o której i na jakim kanale to dają ? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:15 Nadają na TVN. Słuchajcie, nowa katastrofa. Poszedłem wpuścić Kajtka do domu. (wchodzi przez okno pokoju Kolczykowej) Otwierając okno, położyłem na skraju biureczka Kolczykowej zapaloną fajkę.Zapomniałem o tym, wypadł ogień, i naruszył fornir. Teraz to koniec. Gdyby mnie nie było przez kilka dni, zawiadomcie policję. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:18 Może cię nie zabije, a jedynie poturbuje. Zyskasz kilka blizn...to doda ci takiego męskiego uroku... Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:20 Nie musi. I bez tego jestem uroczy. ( skromność mam w herbie) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:29 jowoj napisał: > Nie musi. I bez tego jestem uroczy. ( skromność mam w herbie) No to będziesz jeszcze bardziej uroczy. Fatalna sprawa - już całkiem się od wielbicielek nie opędzisz...Smutne Kurczę - nie przepadam za Gołotą, ale chciałabym, żeby wygrał. Matko...przecież ja nie znoszę boksu... Przygotowany jest dobrze. Oby się nie dał sprowokować. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:33 Nie mam wielbicielek. Niestety. Jestem bardzo trudnym facetem. ;-( Co do Gołoty. Aby walka była ładna. Przegrać można, styl się liczy Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:39 Masz rację. I dlatego też mam nadzieję, że nie da się sprowokować. Bo umiejętności posiada, możliwości też...Tylko z tą psychika różnie u niego bywało. Ale zrobił się chyba jakiś taki bardziej poukładany - sądząc po ostatniej walce...I szczerze mu życzę tej wygranej. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:41 Ja również mu tego zyczę. Zauważyłaś jak ten człowiek bełkocze? Mozg poobijany, niewiele mu trzeba aby został kaleką Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:49 Zauważyłam. Nie znoszę boksu - i nie pojmuję, jak ci ludzie mogą się przygotowywać miesiącami do tego, by jak najskuteczniej naprać rywala po pysku. Tak, by ten rywal padł i się nie podniósł. Nie pojmuję tego. Tym bardziej nie pojmuję swoich chęci kibicowania. Może to jakieś dziwaczne poczucie solidarności... Uwielbiam oglądać skoki. I spokojnego, skoncentrowanego Małysza. Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:52 To jest w nas. Jesteśmy pokryci cienką warstwą politury, a bestia wychodzi w takich przypadkach. Coż, piorą się po pykach za godziwe pieniądze. Takich pieniędzy jakie dostają za walkę niejeden z nas nie zarobi przez całe zycie. Małysza nie lubię. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:57 Nie lubisz Małysza? Cóż...tak podejrzewałam, że jakieś wady musisz mieć...)) Idę sobie! Miłego oglądania - i do...dzisiaj! Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:58 Jestem jedną wielką wadą Pa, do dziś Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:39 Spisz już? Co się dzieje. Wszyscy śpią, Jutki nie ma ;-( Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:43 Nie śpię - ale pewnie zaraz się oddalę. Dobre i trzy godziny... Wiesz...wszyscy śpią, bo i weekendy bywaja męczące Myślisz, że wysiedzisz do 5.30? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:45 Nie śpię. Czekam na walkę. Będę czytał. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:15 ada296 napisała: > a o której i na jakim kanale to dają ? Na TVN. Gala się zaczyna...nie no - juz się chyba zaczęła - a Endrju ma walczyć nie wcześniej, jak o 5.30. Mamy czas...)) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:56 Witaj Chyba jestem lepsza Od 3 dni staram się byc tą PO imprezie I za groma mi nie wychodzi)) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:57 Wywrot szalej i nie myśl co dalej )) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:58 Woju - Gołota przegra ? jak myślisz ? na imprezie u mnie byś nie miał prawa markować przyjmowania alkoholu Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:01 A cholera go wie. Jest dobrze przygotowany. Ale on zawsze bywa dobrze przygotowany i dostaje łupnia. Oby tylko nie uciekł z ringu Stawiam na remis Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:02 Nawet byś nie zauwazył markowania.Zresztą lepiej jak markuję. Po alkoholu bywam złośliwy Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:01 szaleć to będzie mój kacyk) Rano o 8 wypad w stronę chałupy) Zastanawiam się jak ja przeżyję te 180 km) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:03 Wywrot współczucia Ci ślę po koniku się można słabiej czuć Woju zakładam się o dobre wino, że Gołota wtopi Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:08 tupot białych mew w głowie jest niemiły a kot... bleeee a fajowo dla mnie gdy już będziemy razem pić to wino bo zakład przyjąłeś ? Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:04 Sczyt kaca. Facet leży na tapczanie i mówi do kota idącego po dywanie: nie tupać!! Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:12 Takiego szczytu jeszcze nei miałam Jestem chyba początkująca bo dla mnie kicanie królika to walenie młotem pneumatycznym Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 01:58 Witam i zegnam nocnie rozbawione towarzystwo!!! ml Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:19 Też uciekam))) Jeszcze przezyję białego misia i gonię towarzystwo Jutro będę współczuła mojej połowince Bidula nie pijuszczy bo robi za kierowcę) Dobranoc od całego zgromadzonego grona Odpowiedz Link
jowoj Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:22 Cześć Wywrot. Pozdrów swoją połowę osobistą Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW LXX 14.11.04, 02:22 Dobranoc Wywrot ja już padam jeśli Twoja ślubna Cię nie skasuje to Woju czekam na dobre wino ) pa ) Odpowiedz Link