Dodaj do ulubionych

KLUB NOCNYCH MARKOW 87

21.01.05, 23:40
Obserwuj wątek
    • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:04
      Wywrotku, wczoraj jechalam na Goclaw do mamy. Plynela jak zwykle. Nie
      przeniesli, ani Aquaparku z niej nie zrobili. Czyli po lodzie sie nie da smile)
      • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:11
        A już myślałam, że jak za dawnych, dobrych czasów na butach się poślizgamsmile
        Instant, jak praca nad dziełem???
        w weekend odpuszczasz czy drążysz temat smile)
        • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:36
          Na razie tylko wykonalam prace techniczne, od ktorych pogorszyl mi sie tylko
          moj lokiec tenisisty. Ale baza juz zrobiona i teraz tylko ja trza opracowac smile)
          Barbut chory, jakies bakcyle ma w gardle, ale serdecznie Cie pozdrawia i
          oczywiscie w srode bedzie smile)
          • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:48
            Alez delikatniusi Barbucik smile
            Cos za słabo ostatnio go odkaziłaś smile))
            Albo za gośno krzyczy na Twoje wybrykismile))
            Pozdrów chorowitka smile
            Jak masz bazę to o nadbudowę chbya nie trudno smile)
            • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:56
              Bo ja wiem, czy on krzyczy akurat na wybryki? Nazarl sie jakichs bakcyli i
              zamiast solidnie sie odkazic czyms zacnym teraz musi antybiotykiem smile)
              Baze to ja juz zrobilam w zeszlym roku, a nadbudowa to 4 razy tyle roboty. Ale
              to juz robota "z gorki" smile)
              • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:02
                Tak to jest jak opiekunki pod ręką nie ma smile)
                UUU leniuszku, długo z tą nadbudową zwlekałaś wink)
                Ale ważne, ze ruszyłaś smile
                MOja solenizantka wóciła nareszcie z koncertu w KOngresowej,
                który się skończyl o 22.00smile)
                Tip topkiem pewnie wracała smile
                • instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:13
                  Nie zwlekalam, czekalam, az ktos to zechce wydac. Przeca nie dla siebie to
                  robie, ino ludzkosc chce uszczesliwic smile))
                  A widzialas Ty kiedy chlopa, co w chorobie dalby sie soba opiekowac? smile) Bo ja
                  nie.
                  I z tym retorycznym pytaniem porzucam Cie, Matko turbo-corki na dzis.
                  Siusiu, paciorek (ooops) i spac (czego i Tobie zycze w dowolnej kolejnosci) smile)
                  • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:25
                    Uszczęśliwiaj, uszczęśliwiaj!!!
                    Oby tylko nie na siłę wink)
                    Śpij grzecznie, bezgrzesznie wink
    • jutka1 Sobota (jeszcze...) :-) 22.01.05, 23:53
      dobrywieczorbardzo wink))

ucznia wykonczylam, odpelznal spac i przegryzac zagwozdki dzis zapodane wink

J.smile
      • wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:13
        A gdzie litość i miłosierdzie ???
        Bardzodobrywieczór smile)
        • jutka1 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:20
          Czesc Wywrotko smile)))

Litosc i milosierdzie? Blagal, zebym byla bezlitosna, to sie zastosowalam... Masochista czy jak?
          smile)))

Co slychac?
          Tu bialoooooo smile
          • wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:34
            Pilny uczeń, tylko chwalic, nawet jak masichistyczne ciągotki w nim wink
            U mnie bialo-szarosad
            Śnieg pozostal tylko na trawnikach i czubkach drzew sad
            a tak wogóle to supersmile
            Cały dzień siedzial technik od telefonówwink
            Musial wymienic wszystkie kable bo w czasie kiedy byl bąbelek ponadgryzał po
            troszeczkę i dlatego neostrada mi tak mulilawink
            • jutka1 Re: Sobota (jeszcze...) --- Niedziela (juz... :-) 23.01.05, 00:39
              Wywrotko, czyli kable i neostrada dzialaja? zazdroszcze...
              Ja dopiero po powrocie z Hameryki bede miec stale lacze. Strasznie skomplikowana operacja z
              tego wyszla, ale trudno. Net bedzie narzedziem pracy i nie ma mowy, zebym dlugo na modemie
              pociagnela (wczoraj rachunek z TPSA przyszedl i sie zalamalam...)

teraz juz powiem dobranoc, kolorowych snow, i do jutra wink)

J. smile
              • wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) --- Niedziela (juz... :- 23.01.05, 00:51
                Nareszcie ruszyła tak jak powinna juz 3 miesiące temu smile
                Na modemie jestem na wsi sad
                Tragiczne rachunki sad
                Super nocki w objęciachsmile)
                • skynews KNM 23.01.05, 23:50

Czy KNM będzie dzisiaj otwarty?
                  • ada296 Re: KNM 24.01.05, 00:02
                    witaj Sky
                    dawno Cię nie widziałam
                    • skynews Re: KNM 24.01.05, 00:20

Witaj Ada,
                      byłem ostatnio troszkę zajęty i trochę podróżowałem.
                      • ada296 Re: KNM 24.01.05, 00:23
                        a kartki z podróży znowu nie dostałam sad
                  • ibiskus45 Re: KNM 24.01.05, 00:29
                    Kłaniam się w tą Noc Ciemną ... smile)
                    • mammaja Re: KNM 24.01.05, 00:33
                      Ja tez poszukiwalam dzisiaj Sky w watku "potrzebna pomoc komputerowa", ale
                      jakos mloda sobie poradzila smile
    • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:04
      Ależ tu ruch jak w Rzymie sad
      Jeden śpi a drugi drzymie smile))
      Mimo to witam i pozdrawiam smile)
      • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:13
        Kłaniam się w urokach pełni Księżycowej ... za chmurami skrytej ...
        smile)
        • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:21
          Aż wstałam, żeby zobaczyć ta pełnię i nic sad(
          Nie po tej stronie sż okna sad
          Powiedz mi czy zapodano tutaj jakowąś miksture, ze większość straciła
          aktywność smile)
          Dygam unizenie smile
          • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:29
            Hmmm ,,, być może to mikstura zimowych wieczór działa nasennie ... w cieple
            pościelowych pieleszy ...
            • wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:45
              Jakby nie patrzec źlewink
              W zimie miało byc aktywniej bo długie wieczory i późne poranki smile
              I co?? I to samo co w lecie smile

Avast krzyknął, ze mam wirusa sad
              Znowu dodatkowa robota smile
              Nie wiem kiedy się uporam, więc
              do zobaczenia smile
              • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:50
                Wywrotko, wytrzeb wirusa ale juz!!

Tak tylko na chwilke wpadlam, Wywrotce dobrounoc, Hibi dobry wieczor smile))
                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:59
                  Witam uniżenie ... smile)
                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 01:22
                    Czesc Hibi smile

Cos ty ostatnio w nastroju poetycko-rzewnym?... czy mi sie wydaje?... smile)
                    • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:18
                      Czyżby mrozem powiało i tutaj ?
                      Kłaniam się wszystkim nieobecnym ...
                      smile)
                      • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:24
                        Ja jestem obecna choc powinnam juz byc gdzie indziejsmile)) Ale mi sie niechce
                        ruszyc...Kran.
                        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:29
                          Czyżbyś powabne wdzięki sennych pieleszy miała na mysli ?
                          wink)
                          • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:32
                            Jawohl. Do pieleszy dzieli mnie 10 minut na piechote w pieknych okolicznosciach
                            przyrody.
                            Kran.
                            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:36
                              Az 10 i tylko 10 ... i wiele się zdarzyć może ... smile)
                              • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:43
                                Bardzo duzo moze sie zdarzyc. Dlatego sie ociagam.

Slisko jak cholera wiec po pierwsze moge sie wywalic. Moja fabryka lezy w
                                dolince czyli sie trzeba wspiac zeby wyjsc i to porzdnie.
                                Po drodze mijam gorski strumyk i mostek moze sie zalamac.
                                Nastepnie wychodze do cywilizacji , ktora przejawia sie w postaci ulicy,
                                niebezpiecznej o tej porze w piatek. Kran.
                                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:50
                                  Hmmm ,,, myślisz pesymistycznie ...
                                  A czy nie warto spodziewać się czegoś przyjemnego ...
                                  wydaje się to byc znacznie milszą perspektywą w szarości dnia codziennego ...
                                  Nie wspomnę o szarości nocy ... wink)
                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 01:19
                                    Ja nie mysle pesymistycznie tylko realistycznie...Kran
                                    • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:13
                                      Chylę głowę w powitaniu ... z chmur w realizmu szary świat spoglądając ...
                                      smile)
                                      • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:14
                                        jestem smile
                                        i jest fajnie smile
                                        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:19
                                          To be or not to be
                                          That is a question (Shakespeare)
                                          smile)
                                        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:35
                                          ... po "burzach" dnia dzisiejszego nastała cisza i spokój ... nocną porą ...
                                        • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:35
                                          ... i jest fajnie ... smile)
                                          • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:42
                                            jest fajnie smile
                                            i już smile
                                            • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:50
                                              widać Nocnym jest fajnie kiedy śpia ... smile)
                                              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:54
                                                kiedy nie śpią też czasem fajnie jest smile)
                                                • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:00
                                                  Tylko czasem ?
                                                  A nie przyjemniej by było gdyby było zawsze ... ?
                                                  wink)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:02
                                                    zawsze...
                                                    fajnie ale nie realnie....
                                                    idę spać i już smile
                                                    realnie spać idę smile)
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:04
                                                    Dlaczego wszystkie kobiety tak za realnością optuję ... ?
                                                    Czasem też warto trochę w obłokach pobujać ... smile)
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:06
                                                    bujam w obłokach smile
                                                    ale czasem przebudzenie bywa bolesnesad
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:08
                                                    Może nie warto się wtedy budzić ?
                                                    Przeciez tak mało przyjemności nas oczekuje ...
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:10
                                                    Ibi smile
                                                    toż się nie budzę smile
                                                    śpię i już smile
                                                    i żebyśmy zdrowi byli smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:18
                                                    Żebyśmy ...
                                                    Więc w sen zapadnij ... fajny ... bez przebudzenia ... wink)
                                                    Muskam policzek Twój ... na Dobranoc ... i tego Ci życzę ...
                                                  • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:19
                                                    też muskam Twój policzek smile
                                                    i już
                                                    mimo spania smile
                                                    Dobranoc smile
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:03
                                                    Cisza jak po "burzy" ...
                                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:26
                                                    ja jestem nocniesmile)) Kran.
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:29
                                                    Witam w tę noc cichą !!!
                                                    smile)
                                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:47
                                                    Dzisiaj sobie posiedze , bo kolezanka ma nocna szychtesmile)) Moge uzywac kompa
                                                    fabrycznego do woli i od czasu do czasu wyskoczyc na papierosa w milym
                                                    towarzystwiesmile)) Kran.
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:53
                                                    To jeszcze miłego towarzystwa do pogawędek wirtualnych potrzeba i ... przwie
                                                    pełnia szczęścia ...
                                                    A dlaczego tylko nocna porą "szychta" Ci wypada ??
                                                    smile)
                                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:02
                                                    Ja skonczylam pracowac i teraz sie rozrywamsmile))
                                                    Nigdy nie klikam jak pracuje , bo sie nie da.
                                                    Czasem pracuje w nocy ale rzadko .
                                                    Siedzac teraz na kompie malo gawedze wirtualnie a raczej probuje przeczytac
                                                    zaleglosci na roznych forach . Kran.
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:08
                                                    Oj to lektura zapewniona na noc całą ... smile)
                                                    Toć nie będę przeszkadzał w pasjonującym czytactwie ...
                                                    I oddalę się cichaczem to swych zajęć ...
                                                    Śląc usmiech zalotny na nocy miłej czas ... smile))
                                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:26
                                                    Etamsmile) Pogadac tez moge od czasu do czasusmile))

Ale jak masz zajecia inne to rozumiem oddalenie.
                                                    Ciekawe zreszta co mozna robic o tej porze? Chyba ze jestes z innej sfery.
                                                    Czasowej. Kran.
                                                  • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 23:44
                                                    Oj ... o tej porze to dużo różności robić można ...
                                                    lecz ja prozaicznie ... popracować nocną porą w zaciszu domowym się udałem ... sad(
                                                  • jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 01.02.05, 00:11
                                                    Zycze milego markowania smile)) Ja zaraz lece do domu nienawistny papier wypelnic
                                                    a potem sie zdrzemne tycio , tyciutenko sad((( K.
              • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:55
                I tak źle i tak niedobrze ... ani zimą ani latem ... sad(

Oj! lubią Cię wirusy i inne bakterie ...
                bez "adoratorów" obejść się nie możesz ... wink)

Skłaniam głowę cmokając w policzek na miłej nocy porę ...
                Pa !!!
          • ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:43
            ... słów igranie w nocną porę stworzy czasem metaforę ... wink)

Werbalizm zapewne dość rzadki,
            Yeti zdziwiłby się nawet,
            W noc ników objawia się czasem,
            Retoryk z niejednym wyrazem,
            Odkrywa ciemności o zmroku,
            Tętniące w myśli potoku.

PS. ... poszukaj o czym mowa ... smile)
    • omeri Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 04:35
      Tej nocy markuję, ktos jeszcze? A moze juz rankuję?
    • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 00:55
      Niesamowite! Ten watek byl chyba jedynym od wiekow, ktory byl zawsze
      uaktualniany co noc?

Hop hop!
      • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:00
        No i dzisiejki - codziennie! Wlasnie wpadlam zobaczyc "co slychac" !
        • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:07
          No to tradycyjnie pozdrawiam wszystkie Nocne Marki smile))
        • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:10
          No to masz dużo do oglądania, mammajosmile
          Cóż...jako osobnica taka bardziej "z doskoku" powstrzymam się od komentarzy.
          • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:11
            Milo ze jednak ktos smile

Ktos przemily (i to poznany wlasnie dzieki temu forum!) przeslal mi niedawno
            DVD z filmem "Dzien Swira", z komentarzem, ze jest to przesmieszny film. Moze
            pod wplywem takiej opinii nastawilem sie na niezla zabawe i skonczylo sie tak
            jak sie skonczylo; mialem "dola" przez pare dni. Scene, ktora zrobila na mnie
            najwieksze wrazenie byla "Modlitwa". Jezeli rezyser jedynie nasmiewa sie z
            reali zycia codziennego, to mozna zrozumiec wiele rzeczy - to forum tez.
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:22
              Nie wiem...coś mi się ostatnimi czasy porobiło z poczuciem humoru. Współczesne
              komedie umiarkowanie mnie bawią...Chociaż są...ciekawe.
              • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:40
                Ja swietnie sie bawie przy filmach animowanych; Szrek, Niesamowici (czy jakos
                tak to bedzie po naszemu) a polecam ostatni film Ogon Rekina - absolutny bajer.
                Gwarantuje, ze Twoje poczucie humoru wroci i to szybciutko smile
                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:49
                  "Ogon rekina"??? Może mi umknęło - a może nie na czasie jestem...
                  A powiedz mi, Marku - wymieniłeś Shreka - ty, jako osobnik posługujący się na
                  co dzień obcym langłydżem - oglądałeś go w wersji oryginalnej, czy też z naszym
                  dubbingiem? Biegły w anglolangłydżu, zaprzyjaźniony Młody Człowiek stwierdził,
                  że w oryginalnej wersji film jest jeszcze śmieszniejszy. A dla mnie Osioł z
                  głosem Stuhra jest nie do pokonania...
                  • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:55
                    smile)) nie, ten "Dzien Swira" byl pierwszym w naszym jezyku jaki ogladalem od
                    wiekow. Ciekawe byloby porowanie glosu Stuhra do Eddie Murphy smile)
                    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 02:07
                      Oj, Mark..Proszę cię...zrób to kiedyś..Obejrzyj Shreka z polskim dubbingiem!smile
                      Koniecznie. Biedny Stuhr - obrusza się od dłuższego czasu, że go ludzie
                      zapamiętają nie za role dramatyczne, tylko za Osła w Shreku. To jest po
                      prostu...mistrzostwo...Chociaż. ..może to taki szowinizm...
    • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 02:29
      Powiem szczerze - ciekawa jestem, jak będzie wyglądało Jutro...Część tam, a
      część tu..Albo odwrotnie.
      Szkoda....
      • maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 05:11
        Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz.
        Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40-
        letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych to juz przeszlosc.
        • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 03:13
          Szkoda dziecięcia, no ale dla niektórych...i tak dalej...więc co - dobić -
          niech się nie męczy? Chyba z tą agonią to kapeńkę przesadziłaś, maryno.
          Zwłaszcza, że co poniektórzy deklarują chęć uczestnictwa na obu forach. Co nie
          jest dziwne - ludzie się poznali, polubili...a że zaistniały pewne rozbieżności
          w pojmowaniu niektórych spraw...to jeszcze nie oznacza, że przestaną lubić swe
          towarzystwo. Tak, jak w życiu...
          Naprawdę wydaje Ci się, że Mark wpadł na pomysł, że sam jeden, heroicznie,
          pociągnie całe forum, tak z sentymentu - byle nie padło? Bez przesady.
          • maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 03:37
            Pozwolisz, ze bede stala przy swoim podejrzeniu. Skad taka ogromna aktywnosc
            zalozyciela jakiej nie bylo od poczatku mojego istnienia na forum, ale moge
            sie mylic. Ja tam nie jestem taka wspanialomyslna, jak wszyscy deklaruja ( a
            potem pod zmienionym nickiem pisza na siebie najbardziej knajackie teksty) i
            wolalabym, zeby nowe forum bylo bardziej interesujace. Naturalne, tam chce
            znalezc swoje wieczorne wytchnienie. Zycie pokaze. A najbardziej bym wolala,
            zeby takie moje straszliwe pragnienie a zarazem cierpienie od wielu lat w realu
            wreszczie sie skonczylo. To wirtualne zycie to namiastka , przynajmniej moich,
            trosk. Powinien powstac film o zyciu forumowym.
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:07
              Pozwolę, niech tam..Stój sobie smile Powiem szczerze - zdziwiłabym się, gdybym
              cię przekonała. Aktywność założyciela od pewnego czasu jest...nieprzewidywalna.
              Pojawia się, zagada...i znika - stawia na real...bo to ów REAL jest
              najważniejszy - i słusznie. Jedni żyją intensywnie i tu i tam, drudzy - wolą
              się koncentrować na jednej rzeczywistości. Mark nie pojawił się wczoraj czy
              przedwczoraj przypadkiem - ale wątpię, by się poczuwał do jakiejś misji
              ratunkowej. To moje zdanie...i już!smile Jest raczej realistą.
              I nie wiem, jak mogłoby być bardziej interesujące forum, które istnieje od
              kilkudziesięciu godzin. Bardziej interesujące - to znaczy jakie? Jakieś
              fajerwerki pomysłów i tematów? Przecież tworzą je ci sami ludzie, którzy
              tworzyli to forum również. Jasne jak słońce, że to będzie jakaś forma
              powielania - mimo inaczej brzmiących tematów wątków.
              Dajcie sobie wszyscy czas.
              Celowo piszę "dajcie" - mną aż takie emocje nie targają. Ja jestem
              jedynie...zadziwiona. Ale ja nie włożyłam kawałka duszy w tworzenie tego forum.
              Po prostu...zaglądam. I pasożytuję..smile
              Pozdrawiam!
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:08
              Pozdrawiam!
            • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:11
              Pozdrawiam!
              • monia.i Re: KLUB...P.S. 06.02.05, 04:13
                Przepraszam. Nie chciało się wysłać...no a jak zechciało - to wyszło w
                nadmiarze.
                • jutka1 Re: KLUB...P.S. 06.02.05, 04:39
                  Moooniaaa.... smile

o tej porze buszujesz?nonono.....
                  smile
        • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:38
          maryna04 napisała:

> Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz.
          > Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40-
          > letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych
          to juz przeszlosc.
          przepraszam maryno, jakiej agonii?
          jesli dla niektorych to przeszlosc, to so be it.

Forum, ktore ma ponad 80 tys. wpisow ma zniknac dlatego, ze pare nikow sie
          poklocilo?
          Nie sadze...

Jutka
          • maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:57
            No to obydwie panie przepraszam, za uzycie niewlasciwego slowa agonia. Mam
            dzisiaj refleksyjny dzien z realu, wiec dodam, ze nigdy nie wiadomo, czy cos
            nie jest juz agonia. W jakis sposob jednak jest to dla mnie agonia forum.
            Przestalam pisac w polowie grudnia, przeciez nie bede klamac, ze nie zagladalam
            na to forum, zagladalam. Poniewaz nie naleze do osob, ktore latwo zawieraja
            znajomosci, opowiadaja o sobie na biezaco, sa swobodne (moze z obawy, ze nie
            jestem wystarczajaco kolorowa i nikt by mnie wysluchal, a moze dlatego, ze mi
            sie nie chce) i oprocz dwoch watkow - obydwa podniesione przez josarne, to nie
            mialabym do czego sie podlaczyc w ramach dyskusji. Jak na poltora miesiaca to
            malo. W ramach dzisiajkow nastapila ostatnio wymiana zdan na temat Oswiecimia
            znaczy sie Auschwitz i nastapilo rozbicie forum. Czy monia tez pisze zza wody,
            bo jak na warunki zza wody, to godzina wczesna, ale jak na warunki z
            Polski..... to tez wczesna - poranna. Jutko - jutro ide na Producera, znaczy
            sie musical, ale rowniez warto obejrzec w tv i w barach i na pustych ulicach
            zjawisko kulturowe Ameryki - Super Bowl. Jakie rewelacyjne reklamy, a jakie
            byly po 11 wrzesnia, komercja polaczona z patriotyzmem w najwyzszym wydaniu.
            Niezapomniana reklama Budweisera w polaczeniu... no nie napisze szczegolow, bo
            sie oburzysz. Jutro ostatni dzien zakupow bez taxu, ale to w N.Y.
            • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:13
              > Jutko - jutro ide na Producera, znaczy
              > sie musical, ale rowniez warto obejrzec w tv i w barach i na pustych ulicach
              > zjawisko kulturowe Ameryki - Super Bowl. Jakie rewelacyjne reklamy, a jakie
              > byly po 11 wrzesnia, komercja polaczona z patriotyzmem w najwyzszym wydaniu.
              > Niezapomniana reklama Budweisera w polaczeniu... no nie napisze szczegolow, bo
              > sie oburzysz. Jutro ostatni dzien zakupow bez taxu, ale to w N.Y
              Czy masz na mysli nowea produkcje the Producers, kiedys przeswietnie zrobiona
              przez Mel Brooks'a?
              Super Bowl znam
              • maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:41
                No, moze w Waszyngtonie wogole nie ma taxu od zakupow. w NY, nie bylo przez
                wiele lat za towary do 100dol. po 11 wrzesnia wprowadzili znow 8,25%. Od czasu
                do czasu, np. przed wakacjami, poczatkiem roku szkolnego, teraz, robia tydzien
                bez taxu. Szalenstwo w sklepach, sama kupilam sobie 2 pary butow (oszczednosc
                11 dol...hm...) oraz telefon, na ktory ulgi, bo nie odziez nie bylo. ale co,
                jak szalet to szalet. Reklama Budweisera sprzwed 3 lat : wiele par poteznych
                koni pociagowych z rozwianymi grzywami na zwolnionych obrotach ciagna
                platforme - przyczepe. wszystko we mgle, w dali po drugiej stronie widac, we
                mgle tez, jakies ruiny, dymy w pewnym momencie konie staja deba i zatrzymuja
                sie , w rogu pojawia sie malenki napis Budweiser. Jeeeeesu jakie to bylo pikne,
                a potem Britney S, reklamujaca juz nie wiem, czy coca czy cola, a w zeszlym
                roku cyc Janet Jackson. Ale z tymi koniami to naprawde bylo piekne. Na wlasnie
                tego "Producera" ide, latwo bylo o bilety, ze wzgledu na Super Bowl.
                • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:52
                  Jasne, ze w DC metropolitan area jest sales tax
                  Czyli, dni bez podatku od sprzedazy sa po prostu przecena o [xx] procent?...

na opis reklamy sie nie oburzylam, tylko nos zmarszczylam na "fuj"...

enjoy the show..smile

ok, ide spac - przetrzymalam do prawie szostej rano mojego czasu, i postaram sie
                  zlapac z 6-7 godzin snu.
                  za jakies 3 dni powinnam sie juz przestawic.

do jutra, dobranoc.
        • jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:20
          maryna04 napisała:

> Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz.
          > Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40-
          > letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych to juz przeszlosc.

Mylisz sie; faktycznie - cos okolo trzech watkow - jeden zalozylem a w dwoch
          pozostalych rozmawialem z Monia; w pierwszym o psie, a w drugim o filmach. W
          sumie 21 wpisow od 31 grudnia 2004 (plus dwa w forum alternatywnym). Nie sadze
          aby to wygladalo na cos innego niz zwykle pogaduchy a co do 40+ to moze dla co
          niektorych przeszlosc, ale na pewno nie koniec istnienia tego forum.
    • em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:29
      witam "nocnie" - mam mocną przymuszoną wolę nie zmrużyć dziś oka
      zaraz udaję się po dopalacze
      • mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:45
        och, em_em ko nie przesadzaj! Zdrowie najwazniejsze! Ale jak wroce z Kurnika,
        gdzie wieczorna partyjke literakow sobie ucinam z corka (w ten sposob jestesmy
        blizej siebiesmile) to napewno zajrze!
        • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:06
          witam wink

wlasnie wrocilam z zakupow, nalalam sobie winka i moge troche pomarkowac, jesli
          nie za pozno...

smile)))
          • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:16
            Witaj, Włóczyjutko smile
            "Właśnie wróciłam z zakupów..." - to brzmi nader ciekawie.Intrygująco. Co
            kupowałaś?smile
            • lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:24
              Witajcie , o to samo chciałam zapytać , ale nie śmiałam.
              • ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:26
                witajcie smile
                buziaki od gwiazdki dla Moni
                Jutka ale Ci zazdroszczę tego szaleństwa zakupowego smile
                • monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:29
                  He he...szaleństwa smile A za moment się okaże, że Jutka marchewkę i pietruszke
                  do rosołu kupowała smile)))
                  Monia rewanżuje się gwiazdce serdecznym całusem smile
                  • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:38
                    czesc Markowiczki smile))

kupilam. telefon na karte. aparat cyfrowy Canon costam wink))
                    2 pary kozakow
                    1 pare sandalow
                    2 pary spodni
                    2 sweterki
                    1 sukienke (sexy wink))))))
                    kope indyjskich przypraw

uffff
                    musze dac sobie na wstrzymanie, bo sie piniondz skonczy i co wtedy? smile))

cmok cmok
                    Wloczyjutek smile)))))
                    • oqo Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:48
                      włóczyjutek , nie przysparzasz sobie przyjaciół pisząc co chwila z innego
                      miejsca - zazdrość to rzecz straszna i nie do wyplenienia ....ale po
                      pewnych rozterkach wybaczam Ci ja i pewnie nie tylko....
                      • jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 07.02.05, 00:01
                        oqo napisał:

> włóczyjutek , nie przysparzasz sobie przyjaciół pisząc co chwila z innego
                        > miejsca - zazdrość to rzecz straszna i nie do wyplenienia ....ale po
                        > pewnych rozterkach wybaczam Ci ja i pewnie nie tylko....
                        wiesz, to moja ostatnia taka podroz na jakis czas, i moj prezent dla siebie z
                        okazji zmiany zycia, chwilowego bezrobocia i powrotu do Polski. po 18 latach
                        emigracji..
                        Skladalam na te podroz od jakiegos czasu..
                        Zazdroscic.? Nie umiem sie zidentyfikowac z zawiscia.

Bardzo ci Oczko dziekuje za wybaczenie smile)))))))))))))
              • marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:27
                Nie wiem,gdzie sie obwieszcza dobranoc????
                Tak,czy owak udaje sie spac!
                ml
                PS.Na wszelki wypadek prosze pamietac o kolejnosci watkow!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka