instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:04 Wywrotku, wczoraj jechalam na Goclaw do mamy. Plynela jak zwykle. Nie przeniesli, ani Aquaparku z niej nie zrobili. Czyli po lodzie sie nie da ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:11 A już myślałam, że jak za dawnych, dobrych czasów na butach się poślizgam Instant, jak praca nad dziełem??? w weekend odpuszczasz czy drążysz temat ) Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:36 Na razie tylko wykonalam prace techniczne, od ktorych pogorszyl mi sie tylko moj lokiec tenisisty. Ale baza juz zrobiona i teraz tylko ja trza opracowac ) Barbut chory, jakies bakcyle ma w gardle, ale serdecznie Cie pozdrawia i oczywiscie w srode bedzie ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:48 Alez delikatniusi Barbucik Cos za słabo ostatnio go odkaziłaś )) Albo za gośno krzyczy na Twoje wybryki)) Pozdrów chorowitka Jak masz bazę to o nadbudowę chbya nie trudno ) Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 00:56 Bo ja wiem, czy on krzyczy akurat na wybryki? Nazarl sie jakichs bakcyli i zamiast solidnie sie odkazic czyms zacnym teraz musi antybiotykiem ) Baze to ja juz zrobilam w zeszlym roku, a nadbudowa to 4 razy tyle roboty. Ale to juz robota "z gorki" ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:02 Tak to jest jak opiekunki pod ręką nie ma ) UUU leniuszku, długo z tą nadbudową zwlekałaś ) Ale ważne, ze ruszyłaś MOja solenizantka wóciła nareszcie z koncertu w KOngresowej, który się skończyl o 22.00) Tip topkiem pewnie wracała Odpowiedz Link
instant Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:13 Nie zwlekalam, czekalam, az ktos to zechce wydac. Przeca nie dla siebie to robie, ino ludzkosc chce uszczesliwic )) A widzialas Ty kiedy chlopa, co w chorobie dalby sie soba opiekowac? ) Bo ja nie. I z tym retorycznym pytaniem porzucam Cie, Matko turbo-corki na dzis. Siusiu, paciorek (ooops) i spac (czego i Tobie zycze w dowolnej kolejnosci) ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 22.01.05, 01:25 Uszczęśliwiaj, uszczęśliwiaj!!! Oby tylko nie na siłę ) Śpij grzecznie, bezgrzesznie Odpowiedz Link
jutka1 Sobota (jeszcze...) :-) 22.01.05, 23:53 dobrywieczorbardzo )) ucznia wykonczylam, odpelznal spac i przegryzac zagwozdki dzis zapodane J. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:13 A gdzie litość i miłosierdzie ??? Bardzodobrywieczór ) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:20 Czesc Wywrotko ))) Litosc i milosierdzie? Blagal, zebym byla bezlitosna, to sie zastosowalam... Masochista czy jak? ))) Co slychac? Tu bialoooooo Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) :-) 23.01.05, 00:34 Pilny uczeń, tylko chwalic, nawet jak masichistyczne ciągotki w nim U mnie bialo-szaro Śnieg pozostal tylko na trawnikach i czubkach drzew a tak wogóle to super Cały dzień siedzial technik od telefonów Musial wymienic wszystkie kable bo w czasie kiedy byl bąbelek ponadgryzał po troszeczkę i dlatego neostrada mi tak mulila Odpowiedz Link
jutka1 Re: Sobota (jeszcze...) --- Niedziela (juz... :-) 23.01.05, 00:39 Wywrotko, czyli kable i neostrada dzialaja? zazdroszcze... Ja dopiero po powrocie z Hameryki bede miec stale lacze. Strasznie skomplikowana operacja z tego wyszla, ale trudno. Net bedzie narzedziem pracy i nie ma mowy, zebym dlugo na modemie pociagnela (wczoraj rachunek z TPSA przyszedl i sie zalamalam...) teraz juz powiem dobranoc, kolorowych snow, i do jutra ) J. Odpowiedz Link
wywrot53 Re: Sobota (jeszcze...) --- Niedziela (juz... :- 23.01.05, 00:51 Nareszcie ruszyła tak jak powinna juz 3 miesiące temu Na modemie jestem na wsi Tragiczne rachunki Super nocki w objęciach) Odpowiedz Link
skynews Re: KNM 24.01.05, 00:20 Witaj Ada, byłem ostatnio troszkę zajęty i trochę podróżowałem. Odpowiedz Link
mammaja Re: KNM 24.01.05, 00:33 Ja tez poszukiwalam dzisiaj Sky w watku "potrzebna pomoc komputerowa", ale jakos mloda sobie poradzila Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:04 Ależ tu ruch jak w Rzymie Jeden śpi a drugi drzymie )) Mimo to witam i pozdrawiam ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:13 Kłaniam się w urokach pełni Księżycowej ... za chmurami skrytej ... ) Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:21 Aż wstałam, żeby zobaczyć ta pełnię i nic ( Nie po tej stronie sż okna Powiedz mi czy zapodano tutaj jakowąś miksture, ze większość straciła aktywność ) Dygam unizenie Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:29 Hmmm ,,, być może to mikstura zimowych wieczór działa nasennie ... w cieple pościelowych pieleszy ... Odpowiedz Link
wywrot53 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:45 Jakby nie patrzec źle W zimie miało byc aktywniej bo długie wieczory i późne poranki I co?? I to samo co w lecie Avast krzyknął, ze mam wirusa Znowu dodatkowa robota Nie wiem kiedy się uporam, więc do zobaczenia Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:50 Wywrotko, wytrzeb wirusa ale juz!! Tak tylko na chwilke wpadlam, Wywrotce dobrounoc, Hibi dobry wieczor )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 01:22 Czesc Hibi Cos ty ostatnio w nastroju poetycko-rzewnym?... czy mi sie wydaje?... ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:18 Czyżby mrozem powiało i tutaj ? Kłaniam się wszystkim nieobecnym ... ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:24 Ja jestem obecna choc powinnam juz byc gdzie indziej)) Ale mi sie niechce ruszyc...Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:29 Czyżbyś powabne wdzięki sennych pieleszy miała na mysli ? ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:32 Jawohl. Do pieleszy dzieli mnie 10 minut na piechote w pieknych okolicznosciach przyrody. Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:36 Az 10 i tylko 10 ... i wiele się zdarzyć może ... ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:43 Bardzo duzo moze sie zdarzyc. Dlatego sie ociagam. Slisko jak cholera wiec po pierwsze moge sie wywalic. Moja fabryka lezy w dolince czyli sie trzeba wspiac zeby wyjsc i to porzdnie. Po drodze mijam gorski strumyk i mostek moze sie zalamac. Nastepnie wychodze do cywilizacji , ktora przejawia sie w postaci ulicy, niebezpiecznej o tej porze w piatek. Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 00:50 Hmmm ,,, myślisz pesymistycznie ... A czy nie warto spodziewać się czegoś przyjemnego ... wydaje się to byc znacznie milszą perspektywą w szarości dnia codziennego ... Nie wspomnę o szarości nocy ... ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 01:19 Ja nie mysle pesymistycznie tylko realistycznie...Kran Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:13 Chylę głowę w powitaniu ... z chmur w realizmu szary świat spoglądając ... ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:19 To be or not to be That is a question (Shakespeare) ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:35 ... po "burzach" dnia dzisiejszego nastała cisza i spokój ... nocną porą ... Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:50 widać Nocnym jest fajnie kiedy śpia ... ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 00:54 kiedy nie śpią też czasem fajnie jest ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:00 Tylko czasem ? A nie przyjemniej by było gdyby było zawsze ... ? ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:02 zawsze... fajnie ale nie realnie.... idę spać i już realnie spać idę ) Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:04 Dlaczego wszystkie kobiety tak za realnością optuję ... ? Czasem też warto trochę w obłokach pobujać ... ) Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:06 bujam w obłokach ale czasem przebudzenie bywa bolesne Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:08 Może nie warto się wtedy budzić ? Przeciez tak mało przyjemności nas oczekuje ... Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:10 Ibi toż się nie budzę śpię i już i żebyśmy zdrowi byli Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:18 Żebyśmy ... Więc w sen zapadnij ... fajny ... bez przebudzenia ... ) Muskam policzek Twój ... na Dobranoc ... i tego Ci życzę ... Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 30.01.05, 01:19 też muskam Twój policzek i już mimo spania Dobranoc Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:47 Dzisiaj sobie posiedze , bo kolezanka ma nocna szychte)) Moge uzywac kompa fabrycznego do woli i od czasu do czasu wyskoczyc na papierosa w milym towarzystwie)) Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 00:53 To jeszcze miłego towarzystwa do pogawędek wirtualnych potrzeba i ... przwie pełnia szczęścia ... A dlaczego tylko nocna porą "szychta" Ci wypada ?? ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:02 Ja skonczylam pracowac i teraz sie rozrywam)) Nigdy nie klikam jak pracuje , bo sie nie da. Czasem pracuje w nocy ale rzadko . Siedzac teraz na kompie malo gawedze wirtualnie a raczej probuje przeczytac zaleglosci na roznych forach . Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:08 Oj to lektura zapewniona na noc całą ... ) Toć nie będę przeszkadzał w pasjonującym czytactwie ... I oddalę się cichaczem to swych zajęć ... Śląc usmiech zalotny na nocy miłej czas ... )) Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 01:26 Etam) Pogadac tez moge od czasu do czasu)) Ale jak masz zajecia inne to rozumiem oddalenie. Ciekawe zreszta co mozna robic o tej porze? Chyba ze jestes z innej sfery. Czasowej. Kran. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 31.01.05, 23:44 Oj ... o tej porze to dużo różności robić można ... lecz ja prozaicznie ... popracować nocną porą w zaciszu domowym się udałem ... ( Odpowiedz Link
jan.kran Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 01.02.05, 00:11 Zycze milego markowania )) Ja zaraz lece do domu nienawistny papier wypelnic a potem sie zdrzemne tycio , tyciutenko ((( K. Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:55 I tak źle i tak niedobrze ... ani zimą ani latem ... ( Oj! lubią Cię wirusy i inne bakterie ... bez "adoratorów" obejść się nie możesz ... ) Skłaniam głowę cmokając w policzek na miłej nocy porę ... Pa !!! Odpowiedz Link
ibiskus45 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 26.01.05, 00:43 ... słów igranie w nocną porę stworzy czasem metaforę ... ) Werbalizm zapewne dość rzadki, Yeti zdziwiłby się nawet, W noc ników objawia się czasem, Retoryk z niejednym wyrazem, Odkrywa ciemności o zmroku, Tętniące w myśli potoku. PS. ... poszukaj o czym mowa ... ) Odpowiedz Link
omeri Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 29.01.05, 04:35 Tej nocy markuję, ktos jeszcze? A moze juz rankuję? Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 00:55 Niesamowite! Ten watek byl chyba jedynym od wiekow, ktory byl zawsze uaktualniany co noc? Hop hop! Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:00 No i dzisiejki - codziennie! Wlasnie wpadlam zobaczyc "co slychac" ! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:07 No to tradycyjnie pozdrawiam wszystkie Nocne Marki )) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:10 No to masz dużo do oglądania, mammajo Cóż...jako osobnica taka bardziej "z doskoku" powstrzymam się od komentarzy. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:11 Milo ze jednak ktos Ktos przemily (i to poznany wlasnie dzieki temu forum!) przeslal mi niedawno DVD z filmem "Dzien Swira", z komentarzem, ze jest to przesmieszny film. Moze pod wplywem takiej opinii nastawilem sie na niezla zabawe i skonczylo sie tak jak sie skonczylo; mialem "dola" przez pare dni. Scene, ktora zrobila na mnie najwieksze wrazenie byla "Modlitwa". Jezeli rezyser jedynie nasmiewa sie z reali zycia codziennego, to mozna zrozumiec wiele rzeczy - to forum tez. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:22 Nie wiem...coś mi się ostatnimi czasy porobiło z poczuciem humoru. Współczesne komedie umiarkowanie mnie bawią...Chociaż są...ciekawe. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:40 Ja swietnie sie bawie przy filmach animowanych; Szrek, Niesamowici (czy jakos tak to bedzie po naszemu) a polecam ostatni film Ogon Rekina - absolutny bajer. Gwarantuje, ze Twoje poczucie humoru wroci i to szybciutko Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:49 "Ogon rekina"??? Może mi umknęło - a może nie na czasie jestem... A powiedz mi, Marku - wymieniłeś Shreka - ty, jako osobnik posługujący się na co dzień obcym langłydżem - oglądałeś go w wersji oryginalnej, czy też z naszym dubbingiem? Biegły w anglolangłydżu, zaprzyjaźniony Młody Człowiek stwierdził, że w oryginalnej wersji film jest jeszcze śmieszniejszy. A dla mnie Osioł z głosem Stuhra jest nie do pokonania... Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 01:55 )) nie, ten "Dzien Swira" byl pierwszym w naszym jezyku jaki ogladalem od wiekow. Ciekawe byloby porowanie glosu Stuhra do Eddie Murphy ) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 02:07 Oj, Mark..Proszę cię...zrób to kiedyś..Obejrzyj Shreka z polskim dubbingiem! Koniecznie. Biedny Stuhr - obrusza się od dłuższego czasu, że go ludzie zapamiętają nie za role dramatyczne, tylko za Osła w Shreku. To jest po prostu...mistrzostwo...Chociaż. ..może to taki szowinizm... Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 02:29 Powiem szczerze - ciekawa jestem, jak będzie wyglądało Jutro...Część tam, a część tu..Albo odwrotnie. Szkoda.... Odpowiedz Link
maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 05.02.05, 05:11 Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz. Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40- letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych to juz przeszlosc. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 03:13 Szkoda dziecięcia, no ale dla niektórych...i tak dalej...więc co - dobić - niech się nie męczy? Chyba z tą agonią to kapeńkę przesadziłaś, maryno. Zwłaszcza, że co poniektórzy deklarują chęć uczestnictwa na obu forach. Co nie jest dziwne - ludzie się poznali, polubili...a że zaistniały pewne rozbieżności w pojmowaniu niektórych spraw...to jeszcze nie oznacza, że przestaną lubić swe towarzystwo. Tak, jak w życiu... Naprawdę wydaje Ci się, że Mark wpadł na pomysł, że sam jeden, heroicznie, pociągnie całe forum, tak z sentymentu - byle nie padło? Bez przesady. Odpowiedz Link
maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 03:37 Pozwolisz, ze bede stala przy swoim podejrzeniu. Skad taka ogromna aktywnosc zalozyciela jakiej nie bylo od poczatku mojego istnienia na forum, ale moge sie mylic. Ja tam nie jestem taka wspanialomyslna, jak wszyscy deklaruja ( a potem pod zmienionym nickiem pisza na siebie najbardziej knajackie teksty) i wolalabym, zeby nowe forum bylo bardziej interesujace. Naturalne, tam chce znalezc swoje wieczorne wytchnienie. Zycie pokaze. A najbardziej bym wolala, zeby takie moje straszliwe pragnienie a zarazem cierpienie od wielu lat w realu wreszczie sie skonczylo. To wirtualne zycie to namiastka , przynajmniej moich, trosk. Powinien powstac film o zyciu forumowym. Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:07 Pozwolę, niech tam..Stój sobie Powiem szczerze - zdziwiłabym się, gdybym cię przekonała. Aktywność założyciela od pewnego czasu jest...nieprzewidywalna. Pojawia się, zagada...i znika - stawia na real...bo to ów REAL jest najważniejszy - i słusznie. Jedni żyją intensywnie i tu i tam, drudzy - wolą się koncentrować na jednej rzeczywistości. Mark nie pojawił się wczoraj czy przedwczoraj przypadkiem - ale wątpię, by się poczuwał do jakiejś misji ratunkowej. To moje zdanie...i już! Jest raczej realistą. I nie wiem, jak mogłoby być bardziej interesujące forum, które istnieje od kilkudziesięciu godzin. Bardziej interesujące - to znaczy jakie? Jakieś fajerwerki pomysłów i tematów? Przecież tworzą je ci sami ludzie, którzy tworzyli to forum również. Jasne jak słońce, że to będzie jakaś forma powielania - mimo inaczej brzmiących tematów wątków. Dajcie sobie wszyscy czas. Celowo piszę "dajcie" - mną aż takie emocje nie targają. Ja jestem jedynie...zadziwiona. Ale ja nie włożyłam kawałka duszy w tworzenie tego forum. Po prostu...zaglądam. I pasożytuję.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:08 Pozwolę, niech tam..Stój sobie Powiem szczerze - zdziwiłabym się, gdybym cię przekonała. Aktywność założyciela od pewnego czasu jest...nieprzewidywalna. Pojawia się, zagada...i znika - stawia na real...bo to ów REAL jest najważniejszy - i słusznie. Jedni żyją intensywnie i tu i tam, drudzy - wolą się koncentrować na jednej rzeczywistości. Mark nie pojawił się wczoraj czy przedwczoraj przypadkiem - ale wątpię, by się poczuwał do jakiejś misji ratunkowej. To moje zdanie...i już! Jest raczej realistą. I nie wiem, jak mogłoby być bardziej interesujące forum, które istnieje od kilkudziesięciu godzin. Bardziej interesujące - to znaczy jakie? Jakieś fajerwerki pomysłów i tematów? Przecież tworzą je ci sami ludzie, którzy tworzyli to forum również. Jasne jak słońce, że to będzie jakaś forma powielania - mimo inaczej brzmiących tematów wątków. Dajcie sobie wszyscy czas. Celowo piszę "dajcie" - mną aż takie emocje nie targają. Ja jestem jedynie...zadziwiona. Ale ja nie włożyłam kawałka duszy w tworzenie tego forum. Po prostu...zaglądam. I pasożytuję.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:11 Pozwolę, niech tam..Stój sobie Powiem szczerze - zdziwiłabym się, gdybym cię przekonała. Aktywność założyciela od pewnego czasu jest...nieprzewidywalna. Pojawia się, zagada...i znika - stawia na real...bo to ów REAL jest najważniejszy - i słusznie. Jedni żyją intensywnie i tu i tam, drudzy - wolą się koncentrować na jednej rzeczywistości. Mark nie pojawił się wczoraj czy przedwczoraj przypadkiem - ale wątpię, by się poczuwał do jakiejś misji ratunkowej. To moje zdanie...i już! Jest raczej realistą. I nie wiem, jak mogłoby być bardziej interesujące forum, które istnieje od kilkudziesięciu godzin. Bardziej interesujące - to znaczy jakie? Jakieś fajerwerki pomysłów i tematów? Przecież tworzą je ci sami ludzie, którzy tworzyli to forum również. Jasne jak słońce, że to będzie jakaś forma powielania - mimo inaczej brzmiących tematów wątków. Dajcie sobie wszyscy czas. Celowo piszę "dajcie" - mną aż takie emocje nie targają. Ja jestem jedynie...zadziwiona. Ale ja nie włożyłam kawałka duszy w tworzenie tego forum. Po prostu...zaglądam. I pasożytuję.. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB...P.S. 06.02.05, 04:13 Przepraszam. Nie chciało się wysłać...no a jak zechciało - to wyszło w nadmiarze. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB...P.S. 06.02.05, 04:39 Moooniaaa.... o tej porze buszujesz?nonono..... Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:38 maryna04 napisała: > Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz. > Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40- > letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych to juz przeszlosc. ********** przepraszam maryno, jakiej agonii? jesli dla niektorych to przeszlosc, to so be it. Forum, ktore ma ponad 80 tys. wpisow ma zniknac dlatego, ze pare nikow sie poklocilo? Nie sadze... Jutka Odpowiedz Link
maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 04:57 No to obydwie panie przepraszam, za uzycie niewlasciwego slowa agonia. Mam dzisiaj refleksyjny dzien z realu, wiec dodam, ze nigdy nie wiadomo, czy cos nie jest juz agonia. W jakis sposob jednak jest to dla mnie agonia forum. Przestalam pisac w polowie grudnia, przeciez nie bede klamac, ze nie zagladalam na to forum, zagladalam. Poniewaz nie naleze do osob, ktore latwo zawieraja znajomosci, opowiadaja o sobie na biezaco, sa swobodne (moze z obawy, ze nie jestem wystarczajaco kolorowa i nikt by mnie wysluchal, a moze dlatego, ze mi sie nie chce) i oprocz dwoch watkow - obydwa podniesione przez josarne, to nie mialabym do czego sie podlaczyc w ramach dyskusji. Jak na poltora miesiaca to malo. W ramach dzisiajkow nastapila ostatnio wymiana zdan na temat Oswiecimia znaczy sie Auschwitz i nastapilo rozbicie forum. Czy monia tez pisze zza wody, bo jak na warunki zza wody, to godzina wczesna, ale jak na warunki z Polski..... to tez wczesna - poranna. Jutko - jutro ide na Producera, znaczy sie musical, ale rowniez warto obejrzec w tv i w barach i na pustych ulicach zjawisko kulturowe Ameryki - Super Bowl. Jakie rewelacyjne reklamy, a jakie byly po 11 wrzesnia, komercja polaczona z patriotyzmem w najwyzszym wydaniu. Niezapomniana reklama Budweisera w polaczeniu... no nie napisze szczegolow, bo sie oburzysz. Jutro ostatni dzien zakupow bez taxu, ale to w N.Y. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:13 > Jutko - jutro ide na Producera, znaczy > sie musical, ale rowniez warto obejrzec w tv i w barach i na pustych ulicach > zjawisko kulturowe Ameryki - Super Bowl. Jakie rewelacyjne reklamy, a jakie > byly po 11 wrzesnia, komercja polaczona z patriotyzmem w najwyzszym wydaniu. > Niezapomniana reklama Budweisera w polaczeniu... no nie napisze szczegolow, bo > sie oburzysz. Jutro ostatni dzien zakupow bez taxu, ale to w N.Y ************* Czy masz na mysli nowea produkcje the Producers, kiedys przeswietnie zrobiona przez Mel Brooks'a? Super Bowl znam Odpowiedz Link
maryna04 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:41 No, moze w Waszyngtonie wogole nie ma taxu od zakupow. w NY, nie bylo przez wiele lat za towary do 100dol. po 11 wrzesnia wprowadzili znow 8,25%. Od czasu do czasu, np. przed wakacjami, poczatkiem roku szkolnego, teraz, robia tydzien bez taxu. Szalenstwo w sklepach, sama kupilam sobie 2 pary butow (oszczednosc 11 dol...hm...) oraz telefon, na ktory ulgi, bo nie odziez nie bylo. ale co, jak szalet to szalet. Reklama Budweisera sprzwed 3 lat : wiele par poteznych koni pociagowych z rozwianymi grzywami na zwolnionych obrotach ciagna platforme - przyczepe. wszystko we mgle, w dali po drugiej stronie widac, we mgle tez, jakies ruiny, dymy w pewnym momencie konie staja deba i zatrzymuja sie , w rogu pojawia sie malenki napis Budweiser. Jeeeeesu jakie to bylo pikne, a potem Britney S, reklamujaca juz nie wiem, czy coca czy cola, a w zeszlym roku cyc Janet Jackson. Ale z tymi koniami to naprawde bylo piekne. Na wlasnie tego "Producera" ide, latwo bylo o bilety, ze wzgledu na Super Bowl. Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 05:52 Jasne, ze w DC metropolitan area jest sales tax Czyli, dni bez podatku od sprzedazy sa po prostu przecena o [xx] procent?... na opis reklamy sie nie oburzylam, tylko nos zmarszczylam na "fuj"... enjoy the show.. ok, ide spac - przetrzymalam do prawie szostej rano mojego czasu, i postaram sie zlapac z 6-7 godzin snu. za jakies 3 dni powinnam sie juz przestawic. do jutra, dobranoc. Odpowiedz Link
jej_maz Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:20 maryna04 napisała: > Otwieram 40+, jej maz otwieram jeden drugi, trzeci watek - jej maz. > Sympatycznie, ale cos czuje, ze to po to, azeby ratowac z agonii dziecie 40- > letnie.. Fakt, szkoda dzieciecia, ale dla niektorych to juz przeszlosc. Mylisz sie; faktycznie - cos okolo trzech watkow - jeden zalozylem a w dwoch pozostalych rozmawialem z Monia; w pierwszym o psie, a w drugim o filmach. W sumie 21 wpisow od 31 grudnia 2004 (plus dwa w forum alternatywnym). Nie sadze aby to wygladalo na cos innego niz zwykle pogaduchy a co do 40+ to moze dla co niektorych przeszlosc, ale na pewno nie koniec istnienia tego forum. Odpowiedz Link
em_em Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:29 witam "nocnie" - mam mocną przymuszoną wolę nie zmrużyć dziś oka zaraz udaję się po dopalacze Odpowiedz Link
mammaja Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 22:45 och, em_em ko nie przesadzaj! Zdrowie najwazniejsze! Ale jak wroce z Kurnika, gdzie wieczorna partyjke literakow sobie ucinam z corka (w ten sposob jestesmy blizej siebie) to napewno zajrze! Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:06 witam wlasnie wrocilam z zakupow, nalalam sobie winka i moge troche pomarkowac, jesli nie za pozno... ))) Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:16 Witaj, Włóczyjutko "Właśnie wróciłam z zakupów..." - to brzmi nader ciekawie.Intrygująco. Co kupowałaś? Odpowiedz Link
lablafox Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:24 Witajcie , o to samo chciałam zapytać , ale nie śmiałam. Odpowiedz Link
ada296 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:26 witajcie buziaki od gwiazdki dla Moni Jutka ale Ci zazdroszczę tego szaleństwa zakupowego Odpowiedz Link
monia.i Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:29 He he...szaleństwa A za moment się okaże, że Jutka marchewkę i pietruszke do rosołu kupowała ))) Monia rewanżuje się gwiazdce serdecznym całusem Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:38 czesc Markowiczki )) kupilam. telefon na karte. aparat cyfrowy Canon costam )) 2 pary kozakow 1 pare sandalow 2 pary spodni 2 sweterki 1 sukienke (sexy )))))) kope indyjskich przypraw uffff musze dac sobie na wstrzymanie, bo sie piniondz skonczy i co wtedy? )) cmok cmok Wloczyjutek ))))) Odpowiedz Link
oqo Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:48 włóczyjutek , nie przysparzasz sobie przyjaciół pisząc co chwila z innego miejsca - zazdrość to rzecz straszna i nie do wyplenienia ....ale po pewnych rozterkach wybaczam Ci ja i pewnie nie tylko.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 07.02.05, 00:01 oqo napisał: > włóczyjutek , nie przysparzasz sobie przyjaciół pisząc co chwila z innego > miejsca - zazdrość to rzecz straszna i nie do wyplenienia ....ale po > pewnych rozterkach wybaczam Ci ja i pewnie nie tylko.... ********* wiesz, to moja ostatnia taka podroz na jakis czas, i moj prezent dla siebie z okazji zmiany zycia, chwilowego bezrobocia i powrotu do Polski. po 18 latach emigracji.. Skladalam na te podroz od jakiegos czasu.. Zazdroscic.? Nie umiem sie zidentyfikowac z zawiscia. Bardzo ci Oczko dziekuje za wybaczenie ))))))))))))) Odpowiedz Link
marialudwika Re: KLUB NOCNYCH MARKOW 87 06.02.05, 23:27 Nie wiem,gdzie sie obwieszcza dobranoc???? Tak,czy owak udaje sie spac! ml PS.Na wszelki wypadek prosze pamietac o kolejnosci watkow! Odpowiedz Link