jutka1 Re: Dobranoc ...) 26.01.05, 01:31 Na mnie tez juz czas - pozno sie zrobilo.. do jutra, ooops - do dzisiaj )) Odpowiedz Link
ewapf Re: Dobranoc ...) 26.01.05, 22:05 Senność, gesta, jak snieg i krążaca jak śnieg.. Zasypuje śnieżnemi płatkami sennemi... Dobranoc.... Jutro .. ostatni wykład.... Cos musze z sensem powiedziec) Nie.. jak Kazio na mękach... Spijcie... spokojnie... Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Dobranoc ...) 26.01.05, 22:07 ewapf napisała: > > > Senność, > gesta, jak snieg > i krążaca jak śnieg.. > > Zasypuje śnieżnemi płatkami sennemi... > > Dobranoc.... > > Jutro .. ostatni wykład.... A ja jak durna siedzę i tworze nowe wykłady, bo ministerstwo program zmieniło na bardzo idiotyczny(( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 26.01.05, 23:44 Ja rowniez pojde w objecia - jutro wczesnie wstaje, pakowac sie musze Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link
glodn_y Re: Dobranoc ...) 28.01.05, 23:03 Spacer przed snem to jest TO! Bawcie się ..... ja spać idę i już) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 29.01.05, 22:28 Z racji ciezkiej atmosfery w wirtualnym swiecie, kiepskiego samopoczucia i temperatury w realnym ciele zbieram obolale gnaty, nafaszeruje sie aspiryna i mowie wszystkim, bez wzgledu na poglady, dobrej nocy Pozdr. D Odpowiedz Link
omeri Re: Dobranoc ...) 29.01.05, 22:51 Dado11, kolorowych snów i szybkiego zwalczenia gorączki. Ide w Twoje slady i poprzedniczek. Odpowiedz Link
kanoka Re: Dobranoc ...) 01.02.05, 23:30 Dobranoc. Spokojnej nocy, pięknych snów, miłego jutrzejszego dnia.... Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dobranoc ...) 02.02.05, 23:03 Dano mi delikatnie do zrozumienia, że czas kończyć. Więc kłaniam się wszystkim i dobrej nocy życzę. Ze mną jak z dzieckiem: za rączkę i do łóżka. )) Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 03.02.05, 00:10 Dobranoc ML Wlasnie zjadlam dwie gorace muffiny, takie sobie, przyznam szczerze... No to sobie juz pojde...Jutro szykuje sie dziwny dzien, wiec pospac trzeba... Pozdr. D Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 04.02.05, 23:11 ...eeee tam, mialo byc fajnie, a wyszlo jak zwykle Mam dosyc problemow w realu, by martwic sie jeszcze o czyjs wirtualny stolek. Dobrej nocy zycze wszystkim, i proponuje wlaczyc zdrowy rozsadek na noc Mam jednak cicha nadzieje, ze jutro bedzie do kogo gebe otworzyc??? Pa. D. Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dobranoc ...) 04.02.05, 23:24 I ja wybywam na razie. I mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Ja w każdym razie tak szybko nie zmieniam zdania. Tym bardziej na rzecz kogoś o tak bezpłciowym nicku. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 06.02.05, 23:59 ide spac .... wkurzona(((( pewnie, czasem tez tak musi byc... do chrzanu ale i tak, dobrych snow..... D. Odpowiedz Link
mammaja Re: Dobranoc ...) 07.02.05, 01:04 Cobranoc wszystkim - i nich bedzie jutro dobry dzien! Odpowiedz Link
bodzio49 Re: Dobranoc ...) 07.02.05, 22:24 Pożegnam się już. Bardzo ciężki dzień miałem a jutro nie lepszy. Dodatkowo żona śmiała się kiedy szczepionkę na grypę brałem a teraz leży jak naleśnik i każe się obsługiwać. Dobranoc. Odpowiedz Link
verbena1 Re: Dobranoc ...) 07.02.05, 23:13 Dobranoc wszystkim. Duzo emocji dzisiaj bylo, ide spac. Bodzio, szczepionka na grype dobra rzecz, jak do tej pory (odpukac) grypa i przeziebienie mnie sie nie ima. Milych snow. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 08.02.05, 06:11 po polnocy czasu lokalnego... w PL po szostej rano... pomimo roznicy czasu etc. trzymam sie do teraz, ale pora pasc na tzw. pysk dobranoc i dzien dobry Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 08.02.05, 23:49 No jak tam Jutko dobrze sie spalo??? Ja wgramole sie zaraz pod pierzynke, a Ty pewnie w droge??? Po sklepach, znajomych, koncertach, itp. swiatowe zycie... Oj, fajnie masz Ja za to pospie i pomarze, o radosciach, milosciach, niezwyklosciach tego swiata, i pomacham ci radosnie z rana, wyspana, po uszy, no i zobacze, czy moj swiat da sie jeszcze lubic)) Pewnie tak, bo przeciez innego nie mam.... Dobranoc, krokiem tanecznym.... D. Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc ...) 08.02.05, 23:51 śpijcie dobrze ja jeszcze przez chwilę poszaleję w necie Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) --- Dado :-) 09.02.05, 00:17 Spij dobrze ) ja sie wyspalam, zaraz zjem wczesna kolacje (spaghetti + specjalny sos roboty Gospodarza) plus salate z sosem vinaigrette mojej roboty ) Zakupy musze przyhamowac )) Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc ...) 09.02.05, 00:20 Jutka tesknisz ale Ci dobrze zazdraszczam opowiesz mi potem ze szczegółami wszystko Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 09.02.05, 00:26 Wszystko opowiem Dziwne, ale tesknie bardzo ...Hmmmm. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 10.02.05, 00:17 a ja pozbierac sily na jutrzejsza silownie Milych snow D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 10.02.05, 05:03 Dobranoc forumowiczom po tej stronie Wielkiej kaluzy... )) Dzien dobry Europie)) wszystkim pozdrowienia.... Jutka Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 10.02.05, 21:56 Dzis troche oczy spuchniete, noc czerwony, troszke glowa boli, ... malutka czastka naszej rodziny odeszla na wesole laczki(( Jakos chyba pojde sobie pospac, smutnawo mi... A wam zycze milych i dobrych snow D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 11.02.05, 05:26 tez sie pozegnam - Europa jeszcze spi, Ameryka juz spi.. tylko wywrot jak kometa przemknela... slodkich snow - i milego dnia ) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Dobranoc ...) 11.02.05, 05:33 Tez tuz przed snem; dzisiaj (u nas jeszcze) jest chinski Nowy Rok. Ciekawe co przyniesie Kogut. Na wszyslki wypadek wszystkim zycze Szczesliwego Nowego Roku i ze tez LX nic o tym co nas czeka? PS. Mam nadzieje na czestrze wizyty Wywrot i dziekuje za Marki - teraz to juz ML na pewno bedzie pilnowac zmiane licznika po kazdej setce )) Dobranoc Odpowiedz Link
lablafox Re: Dobranoc ...) 11.02.05, 22:55 Dobranoc , jakoś zmęczona jestem teraz , a potem nad ranem budzę się i spac nie mogę. Zaburzenia snu to powinna mieć Jutka, a nie ja. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 16.02.05, 21:56 Podnosze nasz ksiezycowy watek macham pozdrowienne chusteczki (biale) uciekam tym samym do lepszego swiata dobrej nocy wam zyczac Dobranoc D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 17.02.05, 23:15 Najwyrazniej moje poetyczne zrywy na nikim nie robia wrazenia Trudno... wiec calkiem po prostu, zycze Wam dobrej nocy i spokojnych snow (aczkolwiek barwnych i conajmniej nie nudnych pa, pa, pa...D. Odpowiedz Link
mammaja Re: Dobranoc ...) 18.02.05, 01:46 Doranoc, Dado Poetyckie zrywy sa piekne - tym samym poetycznych snow zycze Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 18.02.05, 23:30 no to spadam, czas poswiecic czas swemu cialu a ono polezaloby sobie na miekkim, z pior, materacu, bez skrepowania, pod ciepla puchowa kolderka, za granatowymi zaslonami, i slonce, nawet wczesne, nie przeszkodzi))) a roze zwiedle, w rogu pokoju, tylko wysmakowanych aromatow, powiewem ... Dobranoc....D. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 21.02.05, 23:34 To troszke dziwnie wyglada, ale to znowu ja)) Ale nie ma strachu, na jakis czas znikne((( A za 5 dni bylaby moja rocznica.... (wkroczenia na to pole minowe Jeden rok w zyciu homoluda, to kawal czasu... bezzwrotny... Naprawde bede tesknic ... Pozdr. D Acha, dobrej nocy... D. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 21.02.05, 23:46 Dado, zalatwiaj dostep do netu ale juz! (sprawdz internet radiowy, jest juz sporo firm w PL...) dobranoc... Odpowiedz Link
skaarby Re: Dobranoc ...) 21.02.05, 23:48 słodkich snów... ja to chyba kawkę sobie kolejną strzelę (szóstą? rachunki mi się pozajączkowały) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Dobranoc 22.02.05, 12:11 Jest po dziesiatej wieczorem. Pol godziny temu wrocilam z pierwszego meczu waterpolo. Nie wiedzialam ze w wodzie mozna sie spocic. Wszystko mnie boli. Jutro chyba bede pisac na klawiaturze nosem (nos nie boli). To powiedziawszy zmykam do sypialni. Dobranoc wszystkim... milych snow Luiza-w-Ogrodzie ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> .·´¯`·.. ><(((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><(((º> Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 23.02.05, 22:34 Gorrraaacych, radosnych, kosmatych snow, na jutrzejrzy wietrzny dzien D. Odpowiedz Link
no_no Re: Dobranoc ...) 24.02.05, 22:36 bo) ide se dzieś)...z kimś)... zapuszczam Lenny Williamsa...OH OH OH ... i... no_no) Odpowiedz Link
mammaja Re: Dobranoc ...) 24.02.05, 22:48 Chyba sie podziebilam, dzisiaj wialo w W-wie i przenikliwy ziab.Ide wczesniej lulu.Pa! Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 01.03.05, 23:25 Malpy w rzymskim ZOO dostaly dzis termofory, sweterki i koce, pies zewnetrzny jest juz calkiem wewnetrzny, zimno wszedzie, brama co raz to przymarza do podloza Starczy juz tej cholernej zimy... Ide snic o pieknych, okwieconych pagorkach, pachnacych mieta i rozmarynem, gdzie rod motyli przebiera w ofertach, jak w ulegalkach, i powietrze drga leciutko, jak letni skurcz na skorze)) a blado-biala koszulka na moich plecach sprawia wrazenie muslinu, zwiewnej ochrony nad polacia senna, tchnienia wilgotnego lasu... Dobrej nocy D. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Dobranoc ...) 01.03.05, 23:37 Piekne dobranoc Dado! A moje zwykle,no coz,trudno! ml Odpowiedz Link
ada296 Dobranoc ...) 03.03.05, 01:11 idę spać z czerwonymi nowymi włosami kolor spływa wraz z myciem włosów no więc będę je rzadko myła tak ino ino buziaki dla śpiących i tych nie śpiących a największe buziaki dla tych co wiedzą, że to dla nich wiecie ?? to dla Was Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 04.03.05, 07:04 Europejczykom dzien dobry, Ja dobranoc wreszcie mowie... Niestety na czasie kalifornijskim jestem, czyli tutaj 1 nad ranem, dla mnie 22:00.. Odpowiedz Link
dado11 Re: Dobranoc ...) 07.03.05, 23:11 Ciemny las Zlote serce Ciepla dlon zimny lod Mlody las glodny wilk wierny pies zloty wiek Mamy Cie, mamy Cie... zniknal czas, zniknal las trzeba w miekki opasc mech a gdy juz nie bedzie nas pozostanie po nas sen wielki, kwietny, dramatyczny, slodki, cieply, idylliczny... dobrej nocy...D. Odpowiedz Link
glodn_y Re: Dobranoc ...) 09.03.05, 00:19 Uffffffffffff Kto mnie rano obudzi/)) dobrej.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dobranoc ...) 09.03.05, 00:26 Glodny, moge ci rano maila wyslac - z trescia pobudka dobranoc Odpowiedz Link
jej_maz Re: hmmm 09.03.05, 01:51 Po co? Przeciez slowik to a nie skowronek CIe wzywa i spiewem napelnia trwozne ucho Twoje, a tylko grzeczne dziewczynki ida spac a pozostalem tam gdzie chca Odpowiedz Link
dado11 Dobranocki...:) 09.03.05, 02:18 Alez Ty dzisiaj, Marku, frywolno-romantyczny nastroj zlapales Taki nastroj, to jak miod na sen dziala, a sny po tym, hmmmm....fantastyczne Czego Ci zycze radosnie i wszystkim innym tez Dobranoc, pa, pa, D. Odpowiedz Link
fedorczyk4 Re: A niech Dobranoc ...) 10.03.05, 23:56 Nie wiedzialam ze to nie jest wszystko jedno, musi place frycowe,bo nie mam duzo doswiadczenia forumowego (forowego?). Spolegliwa jestem, wiec powtarzam dobranoc na wlasciwym, mam nadzieje, tym razem watku Odpowiedz Link