jowoj Re: Przepraszam 04.02.05, 22:55 No to niech tak zostanie. Lubie Was wszystkich. I juz. A to,ze mamy inne poglądy? Tak powinno być. Inaczej nuda nas zje ) ****************** Carthaginen delendam esse Odpowiedz Link
glodn_y Re: Przepraszam 04.02.05, 22:48 jowoj napisał: > Czy tu biją? Nie Tylko podkładaja ,co mi zrobisz jak mnie zlapiesz. Odpowiedz Link
maari_etta Re: Przepraszam 05.02.05, 20:42 Weszłam bez pozwolenia i przepraszam . Mam nadzieje,ze nikt nie wezmnie mi tego za złe. Teraz znów na jakis czas sie przyczaję. Odpowiedz Link
mammaja Re: Przepraszam 05.02.05, 21:01 Tutaj niepotrzebujesz pozwolenia - wystarczy sie przedstawic Odpowiedz Link
em_em Re: Przepraszam 05.02.05, 21:11 dobrze jest jeszcze wypełnić ankietę "ktogdziejak" Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam 05.02.05, 21:06 ja moge zbic, dyzurnie, jakby co )) chcesz Wojciechu torebka bezlep?? )))))) Odpowiedz Link
oqo Re: Przepraszam 05.02.05, 21:13 jutka , za 50 lat Ci się oświadćzę jak będziesz wolna (i ja ) Odpowiedz Link
verbena1 Re: Przepraszam ze pytam - do Jutki 05.02.05, 21:20 Jutko, kobieto wedrowna, gdzie teraz przebywasz? Opowiedz ,jestem ciekawa twoich przygod w szerokim swiecie. Pozdrawiam ....Verbena Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam ze pytam - do Jutki 06.02.05, 04:49 verbeno... jestem w Waszyngtonie, konkretniej w Aleksandrii drugi wieczor z roznica czasu, trzymam sie dzielnie przygod jeszcze nie mialam oprocz dzisiejszych zakupow- buty, ciuchy, etc. Jutro troche zakupow, odwiedziny u przyjaciol, zalatwianie telefonu/numeru komorkowego... W piatek jade do nowego Jorku.. pojde do nowootwartej MOMA, spotkam sie z osobami o nickach bliskich sercu (po przyjacielsku z forum obok )) Potem na 10 dni do los Angeles. potem do Waszyngtonu, Pennsylwanii, Zachodniej Wirginii. Podobno na narty mnie w tej ostatniej wsadza?..... Takie tournee po miejscach, gdzie kiedys mieszkalam, spotkania z przyjaciolmi i znajomymi, odpoczynek. J. ))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam --- Oqo ;-) 06.02.05, 04:41 za 50 lat bede albo wsrod aniolow albo wsrod potepiencow, tylko nie wiem, czy wolna bede... )))) Odpowiedz Link
jowoj Re: Przepraszam 05.02.05, 23:22 A dlaczego właśnie ja tą torebką? Witaj Jutka Właśnie wróciłem z dalekiej podrózy Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam --- Wojciechu 06.02.05, 04:50 jak to dlaczego??? A kto zalozyl watek i zapytal czy tu bija??? Kto zniknal wczesniej??? (ok ok ok nieobecnosc usprawiedliwiona ) A poza tym: why not? ))) Odpowiedz Link
emerytus Re: Przepraszam 06.02.05, 08:01 Wlasciwie to ciekawosc mnie popchnela do tego wpisu.Sprawdzam czy bija. Czy pozwola pisac. emerytus Odpowiedz Link
mammaja Re: Przepraszam 06.02.05, 10:44 Ech, Jutka - wspaniala podroz cie czeka - tylko zazdroscic siedzac przy kawie z widokiem na osniezone swierki. Pamietaj o nas! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam 06.02.05, 14:22 Dzieki Mm ) Podroz rzeczywiscie zapowiada sie wspaniale. Ciesze sie na spotkania z ludzmi dawno - albo jeszcze - niewidzianymi. Ciesze sie na odwiedzanie starych katow w DC i LA. Ciesze sie na poznawanie nowych miejsc. Na dniach kupie sobie cyfrowy aparat, i bede pstrykac Podziele sie w Albumie. J. ) Odpowiedz Link
em_em Re: Przepraszam 06.02.05, 11:06 emerytus napisał: > Wlasciwie to ciekawosc mnie popchnela do tego wpisu.Sprawdzam czy bija. > Czy pozwola pisac. wbrew krążącym pogłoskom - tu bije tylko Jutka - bezłep - i to tylko wybranych )) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam -- em em :-) 06.02.05, 14:32 em_em napisała: > wbrew krążącym pogłoskom - tu bije tylko Jutka - bezłep - i to tylko > wybranych )) ********** Em_em, nie to, ze wybranych... Jak kogos nie "znam" dlugo, to sie krepuje tak wprost bezlep walnac... )) Odpowiedz Link
jowoj Re: Przepraszam -- em em :-) 06.02.05, 15:16 Nie odcinaj się tak gwałtownie Jutka Odpowiedz Link
jutka1 Re: Przepraszam -- em em :-) 06.02.05, 15:18 Ja sie odcinam? od czego, od paska od torebki?? ))) czesc Wojciechu Odpowiedz Link
marialudwika Re: Przepraszam -PYTANIE 06.02.05, 17:53 Czy piszac ,czasem na Alternatywach ,mam prawo i tu bywac??? Jakie reperkusje "groza" za bywanie i tu i tam???? Bo ,pomalu CALOKSZTALT zaczyna mnie delikatnie mowiac irytowac! ml Odpowiedz Link
em_em Re: Przepraszam -PYTANIE 06.02.05, 17:57 ML - daj spokój - nie podgrzewaj atmosfery Odpowiedz Link