skynews 26.02.06, 14:55 brakuje watkow, chcialem dzisiaj odpowiedziec i nie widac wsystkich wpisow, np. w "rozwod" - wiadomo cos na ten temat ? Enjoy ! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankax5 Re: Admin... 26.02.06, 15:11 Chcesz, to zacznę. Będzie to trochę niepopularna opinia. Dobre, pozytywne doświadczenie. Z tym człowiekiem warto było przeżyć 16 lat. Odpowiedz Link
mantra1 Re: Admin... 26.02.06, 15:47 Nic nie kumam...przeciez watek o rozwodach jest tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=37165497 Ossochodzi??? ) Odpowiedz Link
ord Re: Admin... 26.02.06, 15:48 Ja jedynie odpowiadam na pytanie Sky; "brakuje watkow, chcialem dzisiaj odpowiedziec i nie widac wsystkich wpisow, np. w "rozwod" - wiadomo cos na ten temat ?" Tak wiadomo i to ja. Odpowiedz Link
skynews Re: Admin... 26.02.06, 15:54 )) pomieszalo mi sie, glowa boli - wczoraj byla karnowalowa sobota do bialego rana... Mialo byc: z watku "Rozwod zniknely wpisy, ktore czytalem i na ktore chce dzisiaj odpowiedziec - nie ma albo slepy jestem)) Odpowiedz Link
ankax5 Re: Admin... 26.02.06, 16:01 Jak dojdziesz do siebie , to chętnie odpowiem na pytania. Mój rozwód był wyjątkowy i nie czytając wcześniejszych, standardowych opinii... Zapytam...... A co Ty wiesz o rozwodach)) Odpowiedz Link
mantra1 Re: Admin... 26.02.06, 16:06 ankax5 napisała: > Jak dojdziesz do siebie , to chętnie odpowiem na pytania. Mój rozwód był > wyjątkowy i nie czytając wcześniejszych, standardowych opinii... Zapytam...... > > A co Ty wiesz o rozwodach)) **** tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12248&w=37165497 Odpowiedz Link
mantra1 Re: Admin... 26.02.06, 16:04 No wiem, ze Ty to Ty i, ze Admin, chociaz nie jej_maz ) Znaczy, ze wpisy usuniete, czy co? Kurcze, co sie dzisiaj z tymi ludziami dzieje. Naduzyli w ostania sobote karnawalu, czy to jakis ogolny forumowy trynd? Pozdrawiam, tez lekko zacmiona ) Odpowiedz Link
ankax5 Re: Admin... 26.02.06, 16:08 ??? No, pewnie to nikogo nie obchodzi, ale dziękuję za miłe podaguchy... odpadam,,,Szukałam czegoś innego... Odpowiedz Link
joujou Re:Sky... 26.02.06, 16:18 >Może nie powinnam się wcinać,ale z tego co widzę nie możecie się jakoś dogadać.Ktoś przemyślał swoją wypowiedż i chciał ją usunąć.Jak sądzę admin zrobił to na jego prośbę. Odpowiedz Link
kornikuno Re:Sky... 26.02.06, 17:06 ...nalezy czytac uwaznie: rowniez inne watki pozdrawiam IzaBella Odpowiedz Link
ord Re: Admin... 26.02.06, 17:37 Przepraszam; powinienem odpowiedziec calym zdaniem. A wiec tak - wiem o tym i to ja usunalem jeden wpis w watku o rozwodach. Odpowiedz Link
skynews Re: Admin... 26.02.06, 17:46 Mantra napisała: "Kurcze, co sie dzisiaj z tymi ludziami dzieje. Naduzyli w ostania sobote karnawalu, czy to jakis ogolny forumowy trynd? Pozdrawiam, tez lekko zacmiona )" Nie ma to jak dobrze sie bawic i to oboketnie tryn czy nie Juz jest lepiej z glowa: poplywalem godzinke, wygrzalem sie w saunie, krew sie przetoczyla, czlowiek jest jak nowo narodzony i...znowu gdzies go ciagnie)) Admin, chociaz nie jej_maz, ale admin - znaczy sie, ze wpisy usuniete, widac z tego, jego prawo Jak to usuniety ? To jak mam odpowiedziec jak usuniety ? Odpowiedz Link