robespier 30.03.06, 16:20 Amercom zapowiada kolejny numer: "Kradzież obligacji za milion dolarów" oraz "Ekspres do Plymouth" Niestety nie będzie to powieść. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violarte Re: Kolejny numer Agathy 30.03.06, 16:42 ja to przypuszczam ze jak sie skończy seria z Marple ( jeszcze 2 filmy zostały, amercom zapowiadał 8) to na przemian będzie wydawany serial z powieściami Poirota :) czyli co tydzień swieży Wąsik Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Kolejny numer Agathy 30.03.06, 18:14 Beznadziejnie :( Byłem przygotowany na powieść, bądź to Styles a może nawet jakąś nową z czterech obiecywanych już od dawna, a tu znowu opowiadania. Jak 14 numer również będzie "bezpowieściowy" to zacznę się niepokić już na całego o te ekranizacje... Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
kindov Re: Kolejny numer Agathy 30.03.06, 19:24 Szkoda... :( No, ale cieszmy się, że jednak co tydzień coś wydają... ;) pozdrawiam, kindov :) Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Kolejny numer Agathy 02.04.06, 22:20 Gwoli ścisłości, nowy numer ukaże się w środę, 5. kwietnia, a nie jak zapowiadał wcześniej Amercom- 4. (wtorek). Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
robespier Re: Kolejny numer Agathy 02.04.06, 22:25 a już myślałe, że to ja mam coś z głową... bo wydawał mi się, że na stronie było 4 kwietnia. A teraz jest 5.04.2006 Na szczęście moja głowa jest O.K :-) Odpowiedz Link
damian.pisula Re: Kolejny numer Agathy 03.04.06, 20:39 Nie po raz pierwszy Amercom podmienia sobie daty na stronie. Jestem już na to po prostu wyczulony :) Pozdrawiam Damian Odpowiedz Link
nchyb Re: Kolejny numer Agathy 04.04.06, 15:14 >>Nie po raz pierwszy Amercom podmienia sobie daty na stronie. A ja się zastanawiałam, dlaczego dziś w żadnym kiosku nie było... Odpowiedz Link
ancza7 Re: Kolejny numer Agathy 07.04.06, 08:39 A ja wczoraj nabyłam - byle do wieczora, to obejrzę! Rzeczywiście nie jest to powieść a "Kradzież obligacji za milion dolarów" oraz "Ekspres do Plymouth". Też dobrze! Czy po obejrzeniu kolejnego odcinka czytacie książkę? Ja tak robię i przeważnie się złoszczę. "Lepsze" jest wrogiem dobrego Odpowiedz Link
nchyb Re: Kolejny numer Agathy 07.04.06, 09:23 ja też wczoraj, ale jeszcze nie miałam czasu na oglądanie. W weekend nadrobię... Odpowiedz Link