rosyjska 06.12.09, 21:27 26.02.2010 zapowiada się spore wydarzenie ! Lube wystąpi w Sali Kongresowej w Warszawie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosyjska Re: LUBE w Polsce 07.12.09, 23:30 Niedługo będą bilety w sprzedaży i informacje. Odpowiedz Link
hajota Re: LUBE w Polsce 08.01.10, 10:56 Już można kupić bilety, m.in. tu koncertyyy.pl/koncert/Lube+Warszawa/5913/ Odpowiedz Link
hajota Re: LUBE w Polsce 08.01.10, 12:40 Daleko i z boku. Kliknij na "kup bilet", a potem "zamawianie z mapy obiektu", a pokaże się plan Kongresowej z miejscami, którymi dysponuje ten konkretny dystrybutor. Ale można poszukać u innych, np. e-bilet. Odpowiedz Link
hajota Re: LUBE w Polsce 20.01.10, 22:15 A najlepiej jednak kupić w kasie przy Kongresowej (czynna bodajże od 12:00). Bilety są od 70 zł, a pulę miejsc mają chyba największą. Odpowiedz Link
stynka Re: LUBE w Polsce 04.02.10, 17:18 Coraz bliżej koncertu. Idziecie może większym gronem? Kurczaki, mam ochotę! Tylko co miałabym zrobić z najmniejszym człowiekiem??!!! Odpowiedz Link
qubraq Re: LUBE w Polsce 04.02.10, 20:36 Stysiu, szkoda najmniejszego czlowieka, będzie cierpieć bez mamy, Lube bedzie jeszcze nie raz ... Pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Do Andrzeja 05.02.10, 11:40 Andrzeju, nie masz racji. Zwykle jest 15-18-20 koncertów jakiejkolwiek rosyjskiej grupy/artysty/shaw i 1 (oby, bo zwykle wcale nie ma) w Polsce. Więc trzeba szukać innych rozwiązań. NAjmniejszych ludzie zawsze od czasu do czasu zostawiano z innymi - większymi a nie bedącymi mamą. Odpowiedz Link
qubraq Od Andrzeja: 05.02.10, 15:29 Wybacz Natalio, chcialem dobrze ale skoro Kaska sama sie zglasza do pilnowania Bereniki przez JUF'a no to sie poddaję ) Odpowiedz Link
qubraq Re: do Andrzeja: 06.02.10, 15:38 Oj tak tak, zagapiłem sie Tosiu, to pewnie chodzi o tego najmłodszego czlowieka; pamietałem o tym co mi wspominał Berek podczas naszych z Hajotą odwiedzin u niej jesienią ale nie byłem pewny czy czegos nie pokrecilem... tak tak masz rację... Odpowiedz Link
stynka Re: do Andrzeja: 13.02.10, 22:37 Najmłodszy w dniu koncertu będzie miał 2 miesiące i 8 dni Ciągle myślę, co by tu zrobić. Najgorsze, że mieszkamy pod Warszawą i trzeba dodać po godzinie (jak nie lepiej w piątek...) w każdą stronę na dojazd. Do tego pogoda taka... Ale ciągle z mężem kombinujemy. A co do Bereniki - ona w Lubiercach urodzona jest Odpowiedz Link
qubraq Re: do Andrzeja: 15.02.10, 15:19 Stysia, straciłem Twój e-adres pozagazetowy - napisz koniecznie do mnie na tlen czyli o2 albo na GW Andrzej Odpowiedz Link
stynka Re: do Andrzeja: 15.02.10, 21:11 Andrzejku, ja Twojego też nie mam, odkąd straciłam outlooka! Ale korzystam z gazetowej, więc pisz śmiało Odpowiedz Link
sedona Re: LUBE w Polsce 05.02.10, 10:08 A moze podrzucisz do mnie? Ja ide na koncert, ale maz zostaje z malymi. Odpowiedz Link
stynka Re: LUBE w Polsce 13.02.10, 22:39 Dzięki za propozycję, sedona, ale moja sfora liczy 3 sztuki! 9 lat, 20 miesięcy i 7 tygodni... Mąż chyba by osiwiał! Odpowiedz Link
sedona Re: LUBE w Polsce 16.02.10, 09:54 9 lat i 20 miesiecy spoko, ale to najmlodsze to jednak za mlode. HEj, a w ktorym kierunku mieszkasz pod Warszawa? Bo ja na zachod, ale niedlugo bedzie po wschodniej stronie. Odpowiedz Link
stynka Re: LUBE w Polsce 16.02.10, 15:14 My w północno-wschodnim kierunku odjechaliśmy. Wyszków. Wbrew pozorom to 20-miesięczne jest najgorszym tajfunem ze wszystkich Odpowiedz Link
sedona Re: LUBE w Polsce 20.02.10, 20:50 O, to ja moze za rok bede na pld od Ciebie - trasa lubelska, niedaleko Goraszki samolotowej. Mozna robic spotkania tudziez popijawy Odpowiedz Link
gotrek Re: LUBE w Polsce 20.01.10, 20:55 Fajnie, fajnie - poprzedni koncert był naprawdę udany. A "Kombat"'a nie było, bo jak stwiedził Andriucha, "wojna się skończyła". Odpowiedz Link
eta Re: LUBE w Polsce 02.02.10, 14:09 Bardzo żaluję, że nie mogę być na koncercie. mam pytanie: Po koncercie można zdobyć autograf? I czy ktoś pomoże Odpowiedz Link
sedona Re: LUBE w Polsce 02.02.10, 14:19 A ja, dzieki Hajociedobremuczlowiekowi, ide PLUS bede w pierwszym rzedzie. Tak, chcialabym isc po podpis. Moze sie uda? Dla kogo Eto? Na czym? Odpowiedz Link
czeget Re: LUBE w Polsce 15.02.10, 23:00 Ciesze sie, ze komus w Polsce podoba sie patriotyczna popsa w wykonaniu Lube, chociaz osobiscie nie przepadam. Ale moze Kola teraz jako posel Jedynej Rosji zmienil repertuar?.. Odpowiedz Link