tosia_sru 18.05.10, 21:13 Właśnie odpisywałem na ten , jakże ciekawy post. Odpowiedź była gotowa a tu taka niespodzianka: MODERATOR INFORMUJE: Nie możesz odpowiedzieć na ten wątek ponieważ on nie istnieje (coś w tym stylu.... Cholera, a tyle się opisałem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosia_sru Re: Demka 18.05.10, 21:20 E tam...Jeśli jeszcze dopiszę że nawiązałem do Króliczych Oczu to żałuj że tekst nie został opublikowany....Byłem w Nich (K.O.) przedwczoraj.... Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Demka 18.05.10, 21:29 ##Zdaje się, że trzeba pisać w wordzie - a potem tylko wklejać - by samemu chociaz wiedzieć, co się napisało! tosia_sru napisał: > E tam...Jeśli jeszcze dopiszę że nawiązałem do Króliczych Oczu to > żałuj że tekst nie został opublikowany....Byłem w Nich (K.O.) > przedwczoraj.... Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Demka 18.05.10, 21:44 demka napisała: > > (K.O.) > a co ma piernik do wiatraka? ##W/g mojej teorii: w wiatraku mle się mąkę, z której (po zajrzeniu do pobliskiej pasieki) piecze się pierniczki! Odpowiedz Link
tosia_sru Re: Demka 18.05.10, 21:51 No ma, bo siedziałem na kanapie w lewym rogu przy wejściu Odpowiedz Link
demka Re: Demka 18.05.10, 22:04 Hm..nadal nie kumam..ale podobno rozum nie jest mi dany. Ja znam kanapę w prawym rogu przy wejściu (patrząc od wejścia) Odpowiedz Link
myga Re: Demka 19.05.10, 09:02 demka napisała: > Hm..nadal nie kumam..ale podobno rozum nie jest mi dany. _____________ Ale mimo wszystko, moze qmasz, co to priv? Odpowiedz Link
demka Re: Demka 19.05.10, 09:09 A Ty kumasz co to nie wtrącanie się w rozmowy, które Ciebie nie dotyczą i nie zabieranie głosu kiedy się nie ma nic konkretnego do powiedzenia? Odpowiedz Link
myga Re: Demka 19.05.10, 09:23 demka napisała: > A Ty kumasz co to nie wtrącanie się w rozmowy, które Ciebie nie > dotyczą i nie zabieranie głosu kiedy się nie ma nic konkretnego do > powiedzenia? ________________ To jest forum tematyczne, wiec jezeli chcesz prowadzic prywatne rozmowy, nic nie wnoszace do tematyki, licz sie z tym, ze kazdy ma prawo zabrac glos. Stad mojforum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gife pytanie, czy wiesz, co to priv? Bo nie odpowiedzialas. Odpowiedz Link
mis_w_sieci.by Re: Demka 19.05.10, 09:38 myga napisała: ________________ > To jest forum tematyczne, wiec jezeli chcesz prowadzic prywatne > rozmowy, nic nie wnoszace do tematyki, licz sie z tym, ze kazdy ma > prawo zabrac glos. Stad > mojforum.gazeta.pl/i/16/forum/wyslijBtn.gife pytanie, czy > wiesz, co to priv? Bo nie odpowiedzialas. ##A pokaz sfoje ostatnie vypofiedzi na temat tematu tego forum! Odpowiedz Link
myga Re: Demka 19.05.10, 09:26 demka napisała: > A Ty kumasz co to nie wtrącanie się w rozmowy, które Ciebie nie > dotyczą i nie zabieranie głosu kiedy się nie ma nic konkretnego do > powiedzenia? ___________ Ale widze, ze adrenalinka rosnie To cos, co lubisz, ach te emocje Odpowiedz Link
demka Re: Demka 19.05.10, 09:58 Ano rośnie dzięki, że zechciałaś zadbać o moje dobre samopoczucie Odpowiedz Link