color 01.05.04, 00:04 przez jednych wymarzonej, przez innych opluwanej ciekawe co nam teraz przyniesie kazdy kolejny dzien ? to bylem ja... jarzabek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
color Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 01.05.04, 00:44 wlasnie na pl.pilsudskiego odspiewano hymn w kolejnosci zwrotka 1,2,3,5 szkoda ze zapomnieli o 4 i 6 (chyba zapomnieli jaki byl tego sens): Niemiec, Moskal nie osiędzie, Gdy jąwszy pałasza, Hasłem wszystkich zgoda będzie I ojczyzna nasza Na to wszystkie jedne głosy: Dosyć tej niewoli Mamy racławickie kosy, Kościuszkę, Bóg pozwoli. Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 01.05.04, 01:40 no wiesz!!!! teraz trzeba tylko o kwiatach elizejskich pól i o jasnościach które wszystko zaćmią, wszysycy ludzie będą braćmi i w ogóle miód w uszy a ty tu takie wsteczne i nieprawomyślne idee szerzysz)) Odpowiedz Link
fanta-girl Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 02.05.04, 17:23 A skundys wrociles? Ja pierwszego maja odswietowalam w Modlinie. nie wiem jak to bedzie z ta unia, narazie zmian nie widze. Flagi nowej jeszcze nie mam. Dzis sadzilam w donice kwiatki, ale zamierzony efekt mial byc bialo-zolto- rozowy, a nie bialo -czerwono -niebieski. I pewnie dzis wlacze tiwi coby jakies wiadomosci obejrzec. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 02.05.04, 17:25 A juz widze skad wrociles... A kupiles sobie niebieski w gwiazdki balonik ? Odpowiedz Link
color Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 02.05.04, 17:33 fanta-girl napisała: > A kupiles sobie niebieski w gwiazdki balonik ? czy myslisz o TYM baloniku ? Odpowiedz Link
color Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 02.05.04, 17:38 fanta-girl napisała: > Ja pierwszego maja odswietowalam w Modlinie. a powiem ci ze nawet wypatrywalem twych blond wlosow - bo w "tiwi" krotka zajawka byla na ten temat. niestety inne blondyny mialy okazje wypowiedziec sie przed reporterem (chyba w jakiejs mazdzie mx3 o ile sie nie myle). a tak na marginesie - startowalas ? jakies miejsce zajelas ? moze masz jakies fotoreportarze z tego zajscia (wlasciwie zajechania) ? Odpowiedz Link
fanta-girl Re: wrocilem... i witam w unii - jeszcze jedno 02.05.04, 17:44 Nie... ja nie Ale popatrzylam jak jezdza inni. Odstalam w kolejce 2,5 godzinnej po hot-doga, spalilam sobie nos na czerwono od slonca i tyle. A tiwi kamer nie widziala... Szkoda, bo bym stala i machala! A blondyn to tam wiela bylo.... A balonik (TAKI BALONIK w gwiazdki unijne masz? Moze jeszcze w ciemnosciach swieci? Odpowiedz Link
qubraq Re: Balonik z gwiadkami! 03.05.04, 22:09 Cześć, Ty piękna blondynko piszesz o baloniku w gwiazdki a mnie się przypomniało, że już 18 lat temu przylepiłem sobie na tylnej szybie mojego najwspanialszego na świecie samochodzika przywiezioną 10 lat wcześniej z Francji niebieską plakietkę z wiankiem złotych gwiazdek (chyba ich jest mniej niż 12!)i hasłem "L'Europe - No.1". Może dlatego mój dorosły już Maluch tak sie długo trzymał żeby mi pokazać kto tu od dawna już należy do "Zjednoczenia Węgla i Stali"... Odpowiedz Link
brruno kwiecie elizejskich pól 04.05.04, 02:01 a wiesz, też się obudziłam pierwszego dnia w Jewrosojuzie i nic: ani bogatsza, ani mądrzejsza, ani nawet młodsza. Zebraliśmy z sąsiadami 8 x 60 litrów śmieci do wora na pobliskich ogólnodostępnych górkach, żeby zwierzyna sobie łap na spacerach nie raniła, a potem również sadziłam na parapecie kwiatki (w kolorach aideologicznych; takie, co to je lubię). Chyba sami musimy sobie UE zrobić dookoła kamienicy, choćby śmieciami i kwiatkami właśnie, inaczej dupa zbita, żadne elizejskie pola nie pomogą. Odpowiedz Link
michamina Re: kwiecie elizejskich pól 04.05.04, 08:52 brruno napisała: > > aideologicznych; takie, co to je lubię). Chyba sami musimy sobie UE zrobić > dookoła kamienicy, choćby śmieciami i kwiatkami właśnie, inaczej dupa zbita, > żadne elizejskie pola nie pomogą. Chyba masz rację. Mi UE też w domu nie posprzątała, sami musimy sobie radzic ))) Odpowiedz Link
3axap Re: wrocilem... i witam w unii 03.05.04, 14:16 Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumiczy, teraz prawdziwych nowych Europejczyków! W związku z tym z calego serca życzę wszystkiego najlepszego w nowym związku unijnym, szybkiego poprawienia Waszego nastroju, zdrowia, a szczególnie stanu kiszeni! Odpowiedz Link
fanta-girl Re: wrocilem... i witam w unii 03.05.04, 20:59 oj z tym stanem kieszeni to bardzo by bylo wskazane... Odpowiedz Link