jr1000 01.06.04, 17:13 Druzja! macie może dojścia do jakichś niedrogich kwater w Moskwie? A może znacie jakieś fajne strony w Internecie, gdzie coś takiego można namierzyć? Będę b.b.b.b.b. wdzięczna za pomoc! ) --- это только присказка, сказка впереди Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania1117 Re: Jest' wopros!! 05.06.04, 13:47 Cześć!Nie wiem czy łatwo będzie szybko znależć dobrą ofertę. Można spróbować przez Internet. Według mnie dobra strona -www.yandex.ru. Można szukać w następujący sposób: москва + аренда квартиры (+несколько дней. Tylko wszystko kosztuje drogo/bardzo drogo: można sprawdzić: arendakvart.narod.ru/ Powodzenia! Odpowiedz Link
3axap Re: Jest' wopros!! 05.06.04, 14:41 podejrzewam, że niedrogich kwater w Moskwie juz nie ma od długiego czasu. ogólny side: www.izrukvruki.ru z niego: www.realty-photo.ru/db/topic.htms?UID=guest&SID=195620&TST=MOSK&START=1000&END=1560&QTOP=1100&RUB=1110 a może akademiki? czy jakieś hoteli branżowe? Na przykład niedaleko metra "Dmitrowskaja" na skrzyżowaniu ulic Rustawelli i Dobrolubowa jest hotel chyba "Sojuza Pisatelej", tam nie powinno być drogo. Odpowiedz Link
qubraq Re: Jest' wopros!! 05.06.04, 15:52 Kiedyś regularnie sypiałem w Hotelu "Jarosławskaja" w 6 korpusie. Czy ten hotel jeszcze funkcjonuje? Andrzej Odpowiedz Link
3axap Re: Jest' wopros!! 05.06.04, 16:41 wiem, gdzie to jest, ale nie wiem czy działa, bo nie potrzebuję hotelu Odpowiedz Link
kontrkultura Re: Jest' wopros!! 05.06.04, 19:42 Przede wszystkim uwazaj na oszusci. Jesli widzisz niezdrowo niskie ceny, uciekaj puki masz cos w portfelu, najlepiej nic nie podpisuj co jest niebezposrednie i nic nie wplacaj, az sie nie upewnisz, ze to powazna oferta. Gdzie wytrzasnac tanie kwatery? Nie mam pojecia, sam chcialbym wiedziec. Zasada druga: nawet nie szukaj niczego w centrum, choc i na takie chetnych i tak wiecej niz propozycji... Odpowiedz Link
jr1000 Re: Jest' wopros!! 08.06.04, 16:31 Kochani, wielkie dzięki! W końcu zatrzymam się u znajomych za darmo, ale szukałam trochę i znalazłam sporo ofert dot. rozmaitych kwater na kilka dni (ew. godzin!). Zadzwoniłam pod parę numerów i - delikatnie mówiąc - żaden głos nie wzbudził mojego zaufania. Tak czy owak, kwatery to była ostateczność, na szczęście nie musze z tego korzystać. Czego i Wam życzę ) --- это только присказка, сказка впереди Odpowiedz Link
fanta-girl szarowyje opory 07.06.04, 16:59 wopros z troche innej dziedziny.Ktos wie, co to? Czy to chodzi o fotele kubelkowe w aucie czy jakis element karoserii? Odpowiedz Link
3axap Re: szarowyje opory 07.06.04, 19:53 to jest napewno element zawieszenia, wiem co to jest, ale nie wiem, jak to brzmi po-polsku, bo nigdy tego nie wymieniałem Odpowiedz Link
fanta-girl Re: szarowyje opory 07.06.04, 20:09 dzienks wielki Wkleilam juz foty z tej strony na takie auto-foum na jakim jestem i niech oni mi podopowiedza, bo ja tez nie wiem: szto et' takoje... Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: szarowyje opory 07.06.04, 21:28 a czy ktoś wie może jeszcze jak jest po rosyjsku oporopowrotnik?Bo mi ktoś kiedys mówił ale nie pamiętam Odpowiedz Link
fanta-girl Re: szarowyje opory 07.06.04, 22:30 ja bym powiedziala, ze oporopoworotnik to bardzo z rosyjska brzmi , wiec pytanie tylko co to po polsku znaczy.......... Odpowiedz Link
stary.prochazka Re: szarowyje opory 09.06.04, 16:54 po polsku to jest jakaś część armaty albo inne wojennoje coś, wydaje mi się, o bliżej mi nieznanym przenaczeniu. A pamiętacie odcinek "Rosyjskiego atlasu piosenki" o częściach samochodowych?To był meksyk Odpowiedz Link
stary.prochazka jest oporopowrotnik!!!:))) 09.06.04, 17:10 Jest oporopowrotnik i to po rosyjsku! "protiwotkatnoje ustrojstwo" niestety dalej nie wiadomo co to jest Odpowiedz Link
tuliak Re: jest oporopowrotnik!!!:))) 11.06.04, 02:11 Witajcie! Zaloze sie ze Qbraq wie co to skoro sformulowanie "sprzet osobisty", szlak H. i napalm o poranku nie jest mu obce . Powiem tak: jak strzelasz z armaty to odrzuca ja do tylu, prawda? i aby to zamortyzowac to musi tam byc oporopowrotnik zamontowany na lufie i mocuje ja do "podwozia". Odpowiedz Link
3axap dla informacji 09.06.04, 16:14 myślę,że też można skorzystać w razie potrzeby: swts.mohctp.vps.rusonyx.ru/faq/index.php Odpowiedz Link