15.04.06, 22:32
Poezia dla mocnych glow, albo dla twardych, albo dla...
W kazdym razie nie dla slabonerwnych.
irteniev.msk.ru.mastertest.ru/index.php3
irteniev.livejournal.com/
Obserwuj wątek
    • metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 22:49
      Czyli co? Lepiej na noc nie czytać? Bo nie wiem,otwierać te stronki teraz czy
      lepiej jutro....? smile
      • yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:02
        metelica napisała:
        > Czyli co? Lepiej na noc nie czytać? Bo nie wiem,otwierać te stronki teraz czy
        > lepiej jutro....? smile

smile Zawsze lepiej dzis niz zawsze jutro.
        • metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 23:35
          Zaryzykowałam smile i otworzyłam drugi link....................................
          Czy pierwszy też w tym stylu?...smile
          • yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:42
            smile
            Tak, tylko pierwszy prowadzi do rozbudowanego serwisuautorskiego, a drugi do rozpoczetego blogu.
            A jak Twoi wrazenia? smile
            • metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 23:49
              Pierwszy link jeszcze nie patrzyłam, a od przeczytanego wiersza z drugiego
              linka muszę dojśc do siebie ...................smile)
              Nie wiem,co na mnie więcej zrobiło wrażenie: sam wiersz, czy zaskoczenie,ze
              czytasz takie wiersze smile)
              • yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:56
                smile Nie jestem jego fanem. poprostu dzis znalazlem info o jego sajcie na lenta.ru i wkleilem.
                Jakby tam ni bylo, a on jest osobistoscia i nie da sie na takim watku opuscic watek takiej strony jezyka rosyjskiego.

A w swoim zawodzie mam znacznie mniejsze opory na rysowanie tych czesci ciala, ktore szokuja w jego tekstach smile
                • metelica Re: Irten'ew 16.04.06, 00:14
                  Teraz czytam wierszy z pierwszego linka i powiem,że podobają mi się.
                  Możliwe,ze dzisiaj własnie taki humor mam.........smile)

A co do wiersza z drugiego linka...patrząc na уровень культуры smile,
                  naprzyklad, naszej estrady, autor,wedlug mnie,wcale nie przesadził z wyrazami smile
                  • yigor Re: Irten'ew 16.04.06, 00:22
                    metelica napisała:
                    > naprzyklad, naszej estrady, autor,wedlug mnie,wcale nie przesadził z wyrazami

Niestety estrada nie cieszy, to prawda.
                    • metelica Re: Irten'ew 16.04.06, 00:39
                      Dałam te linki do Ulubionych, jeszcze jutro poczytam smile...hmmm...raczej już
                      dzisiaj smile

Dobranoc i....Wesołych Świąt! smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka