yigor 15.04.06, 22:32 Poezia dla mocnych glow, albo dla twardych, albo dla... W kazdym razie nie dla slabonerwnych. irteniev.msk.ru.mastertest.ru/index.php3 irteniev.livejournal.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 22:49 Czyli co? Lepiej na noc nie czytać? Bo nie wiem,otwierać te stronki teraz czy lepiej jutro....? Odpowiedz Link
yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:02 metelica napisała: > Czyli co? Lepiej na noc nie czytać? Bo nie wiem,otwierać te stronki teraz czy > lepiej jutro....? Zawsze lepiej dzis niz zawsze jutro. Odpowiedz Link
metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 23:35 Zaryzykowałam i otworzyłam drugi link.................................... Czy pierwszy też w tym stylu?... Odpowiedz Link
yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:42 Tak, tylko pierwszy prowadzi do rozbudowanego serwisuautorskiego, a drugi do rozpoczetego blogu. A jak Twoi wrazenia? Odpowiedz Link
metelica Re: Irten'ew 15.04.06, 23:49 Pierwszy link jeszcze nie patrzyłam, a od przeczytanego wiersza z drugiego linka muszę dojśc do siebie ...................) Nie wiem,co na mnie więcej zrobiło wrażenie: sam wiersz, czy zaskoczenie,ze czytasz takie wiersze ) Odpowiedz Link
yigor Re: Irten'ew 15.04.06, 23:56 Nie jestem jego fanem. poprostu dzis znalazlem info o jego sajcie na lenta.ru i wkleilem. Jakby tam ni bylo, a on jest osobistoscia i nie da sie na takim watku opuscic watek takiej strony jezyka rosyjskiego. A w swoim zawodzie mam znacznie mniejsze opory na rysowanie tych czesci ciala, ktore szokuja w jego tekstach Odpowiedz Link
metelica Re: Irten'ew 16.04.06, 00:14 Teraz czytam wierszy z pierwszego linka i powiem,że podobają mi się. Możliwe,ze dzisiaj własnie taki humor mam.........) A co do wiersza z drugiego linka...patrząc na уровень культуры , naprzyklad, naszej estrady, autor,wedlug mnie,wcale nie przesadził z wyrazami Odpowiedz Link
yigor Re: Irten'ew 16.04.06, 00:22 metelica napisała: > naprzyklad, naszej estrady, autor,wedlug mnie,wcale nie przesadził z wyrazami Niestety estrada nie cieszy, to prawda. Odpowiedz Link
metelica Re: Irten'ew 16.04.06, 00:39 Dałam te linki do Ulubionych, jeszcze jutro poczytam ...hmmm...raczej już dzisiaj Dobranoc i....Wesołych Świąt! Odpowiedz Link