metelica Re: folk music 10.05.06, 11:11 Sorry..cos u mnie zle poszlo wkleil się tylko nazwa watku znalazlam ciekawy link: barynya.com/mp3/index.stm sa tam nasze rosyjskie piosenki. jest masa mp3...niektore tylko mają kilkadziesiąt sekund do posluchania..a niektore są w całosci... ja teraz slucham piosenki w wykonaniu Aleksandra Menshikowa "Russian folk songs" CD by singer Aleksander Menshikov ale razdę posluchac wszystko,co jest na tej stronce. klikając lewym przyciskiem, u mnie w Windows Media Player od razu leci muzyka **** DO OTKINA : jezeli czytasz ten watek, popatrz na nazwe piosenki w Russian Christmas Music Balalaika Album : Snowstorm (Russian folk song Metelitsa) ..no i gdzies ty widzisz Cнежный буран ?!?! SNOWSTORM = МЕТЕЛИЦА ! ! ! ) Odpowiedz Link
qubraq Re: folk music 10.05.06, 13:04 Jak sie mozna wczesniej zorientowac ktore są w całości a ktore tylko jako "przynęta-zajawki" Odpowiedz Link
metelica Re: folk music 11.05.06, 11:19 Napewno w całosci są piosenki z: "Beyond The Don River Russian folksongs" "Sergey Gusarov" Russian songs and balalaika music Album "Russian folk songs" CD by singer Aleksander Menshikov Rosjanom, ktorzy mają nostalgię, polecam posluchać piosenki w wykonaniu Aleksandra Menshikowa : "Ах, горька мне чужбинушка" и "Домой возвращаются птицы" Jak juz pisałam, nawet nie koniecznie sciągać te piosenki. Kliknąc lewym przyciskiem na wybrany utwór i w Windows Media Player to brzmi odrazu [mozliwe,jak kto ma słabe łącze,to będą problemy - nie wiem, nie znam sie na tym ] Popatrzcie na dole tej stronki RUSSIAN SOUVENIRS, GOODS AND GIFTS ) Odpowiedz Link
qubraq Re: folk music 11.05.06, 12:20 Jak oceniasz Zespół Fieoktistowa mam trzy czarne płyty z jego utworami, czy jest gdzies mp3 - ściągnąłbym sobie bo nie umiem przejść z gramofonu na CD; W ogóle jest problem co robic z czarnymi płytami - mam tego około 1300 szt! A. Odpowiedz Link