lauralumaka 26.01.08, 21:00 www.tv4.pl/tv4_programWiecej_9674/Azazel.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacietis Re: serial "Azazel" w TV4 29.01.08, 12:05 A po 22 na 1TVP bedzie "Ochota na piraniju"!... Może to nie arcydzieło (aktorka przepiekna... (((-: ] - ale zawsze jaskółka (wiosny nie czyniąca). Wogóle cos w te środę polskie telewizje postanowiły zrobić "dzień filmu rosyjskiego"??? Azaziela widzaiłem w jednym kawałku jesienia na "Pierwym" - czy serial ma wiele wiecej wątków??? Odpowiedz Link
qubraq Polowanie na Piranie... 29.01.08, 12:57 www.tvp.pl/tvp1/programy/seria.html?dzial_name=polecamy&news_name=polowanie.na.piranie Odpowiedz Link
yigor Re: Polowanie na Piranie... 29.01.08, 14:14 w środe 30.01 o godz 18 w Ronik w Warszawie będzie film "Dom durakow" Konczałowskiego. Wstęp zadarmo. Czyli rzeczywiście wychodzi środa filmu rosyjskiego www.spotkanie.waw.pl/ Odpowiedz Link
qubraq Re: Polowanie na Piranie... 31.01.08, 00:02 Wczoraj "Powrót do Howard's End" dzisiaj "Polowanie na Piranię"... nie daje rady, za duzy kontrast - za stary jestem na takie zabawy... "wyszedlem z kina" po godzinie; Odpowiedz Link
lauralumaka Re: serial "Azazel" w TV4 29.01.08, 16:16 lacietis napisał: > A po 22 na 1TVP bedzie "Ochota na piraniju"!... Może to nie > arcydzieło (aktorka przepiekna... (((-: ] A ja dla odmiany z przeczytanych kiedyś rosyjskich recenzji zapamiętałam, że tylko dla gołego Maszkowa warto to obejrzeć Odpowiedz Link
lacietis Re: serial "Azazel" w TV4 30.01.08, 12:00 lauralumaka napisała: A ja dla odmiany z przeczytanych kiedyś rosyjskich recenzji > zapamiętałam, że tylko dla gołego Maszkowa warto to obejrzeć ###Co kto lubi... (((-: Maszkow dla kobiet, a inne płcie mogą woleć Светланy Антоновy... (((-: Pamietam ją z głupiego komedyjnego serialu "Ljubow moja" - głupi, ale smieszny a Antonowa wyglądała smakowicie... Odpowiedz Link
qubraq Re: serial "Azazel" w TV4... 30.01.08, 23:54 Nasza Ewa Szykulska gra Emmę Gottliebovną Pful... Odpowiedz Link
hajota Polowanie na piranię 31.01.08, 00:35 Aale jatka! Полковник спецназа такой молодой, Агент нелегальной разведки, В огне не сгорел, не пропал под водой, За две боевых пятилетки. Odpowiedz Link
yigor Re: Polowanie na piranię 31.01.08, 00:42 Połnyj abzac Rambo+Predator+Gussarskaja Ballada+StrażNocna na napisach... Sieczka aż miło popatrzeć, ale jednak wszystko jakieś wtórne. Odpowiedz Link
qubraq Re: serial "Azazel" w TV4 01.02.08, 17:40 Rosyjski tydzień trwa! Wczoraj o 23:35 na kanale TCM byl "Doctor Zhivago" z 1065 roku z Omarem Sharifem, Julie Christie i Geraldine Chaplin; Po wielu latach przerwy znow go obejrzalem pamietając nowego Żywago z 2002 roku z Kirą Najtli no i slynny 11-odcinkowy serial rosyjski... Mieszane uczucia... Odpowiedz Link
metelica Re: serial "Azazel" w TV4 01.02.08, 20:05 Na youtube jest fajny klip z widokami Rosji i muzyka z "Doktora Ziwago" [tego,co z Sharifem] www.youtube.com/watch?v=XC2Bk8f8plU Odpowiedz Link
qubraq Re: serial "Azazel" w TV4 01.02.08, 22:05 metelica napisała: > Na youtube jest fajny klip z widokami Rosji i muzyka z "Doktora > Ziwago" [tego,co z Sharifem] > www.youtube.com/watch?v=XC2Bk8f8plU dzieki ogromne! Potwierdzam to co napisalem o Tobie w tamtym archiwalnym wątku sprzed roku o Szostakowiczu... ) Odpowiedz Link
margala kto oglądał I odcinek? 02.02.08, 20:49 Niestety nie odbieram TV4. Kto z Was oglądał pierwszy odcinek? Jak wrażenia? Od znajomych słyszałem, że nudny był ten film. PozdrawiaM. Odpowiedz Link