Dodaj do ulubionych

www.mosfilm.com

27.08.03, 17:25
Bardzo polecam ta strone!!
W rozdziale audio mozna posluchac prawie kazdej plyty, a w video
poogladac "otrywki" z filmow!!
Mam nadzieje ze sie przyda!!
Obserwuj wątek
    • gale Re: www.mosfilm.com 27.08.03, 19:35
      Sekundke, taka strona nie istnieje. Owszem, jest przekierowanie do jakiegos
      sklepu.
      • elenuke Re: www.mosfilm.com 27.08.03, 21:02
        i oczywiscie
        www.rbcmp3.com/store/ i mosfilm.com
        to to samo, ja poprostu lepiej pamietam ten adres
        a wszytko inne dziala bez zarzutu, wejdz w audio, lub video, pozniej wybierz interesujaca Ciebie pozycje i jezeli na koncu stronki o tej plycie, czy video, bedzie "click here to listen..bla blabla.." to sluchaj sobie ile chcesz
        ja polecam Chicherina smile
        tutaj : www.rbcmp3.com/store/product.asp?dept%5Fid=23209&sku=28456
        pozdrawiam
        • gale Re: www.mosfilm.com 28.08.03, 08:00
          Masz racje, ten adres mosfilmowy lepiej sie pamieta smile

Siedzialem tam wczoraj po Twoim poscie dobra godzine, frustrujac sie do
          nieprzytomnosci - znalazlem kilkadziesiat albumow, ktore musze miec, a moge je
          jedynie odsluchac... Bo wydanie srednio 10 dolarow za jedna plyte, gdy chce sie
          ich kupic ze 20 to porazka. Podobno na Stadionie Dziesieciolecia w Warszawie
          jest stoisko, na ktorym mozna kupic _legalne_ uzywane plyty z muzyka rosyjska
          za calkiem przyzwoite pieniadze.
          • niech Re: www.mosfilm.com 28.08.03, 11:06
            Utwory na tej stronie sa slabej jakosci, mozna posluchac (co z przyjemnoscia
            robie), ale nawet jak sciagniesz to masz tylko ersatz. Nadal w sieci sa oferty
            rosyjskich piratow wysylajacych plyty zgrane do mp3-jek - w cenie 1$ za plyte.
            Ale trzeba by miec odbiorce w Rosji.
            • gale Re: www.mosfilm.com 28.08.03, 18:26
              Niechu, ja sobie moge posciagac kawalki po Kazi czy innych p2p ale to nie o to
              chodzi. Mam jakies takie atawistyczne pragnienie posiadania legalnych plyt.
              • kola32 Re: www.mosfilm.com 30.08.03, 01:30
                Mam radę dotyczącą rosyjskich płyt. Dla mieszkańców Warszawy i okolic. Na
                stadionie dziesięciolecia jest rosyjska biblioteka - sklep. Można kupić płyty,
                kupić - pożyczyć masę filmów, kupić - pożyczyć książki. Miejsce urocze a
                atmosfera fantastyczna. dla zainteresowanych adres i kontakt do
                przedsiębiorczych włascicieli biblioteki (można się dowiadywać o konkretne
                rzeczy) ROSYJSKA BIBLIOTEKA NA STADIONIE 503 480 463, 504 838 278, sektor 38i25
          • elenuke Re: www.mosfilm.com 28.08.03, 14:20
            no coz, ja sobie wlaczam co chce i kiedy chce do odsluchania, manii kolekcjonowania plyt nie posiadam, wiec mnie ta stronka w zupelnoscu zadowala, a niektore filmy, bajki mozna ogladac PRAWIE w calosci, z czego ogromnie sie ciesze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka