tynia 17.06.08, 17:57 A ja czekam i czekam na ten film: www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=39351 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sedona Re: "Wichry Kołymy" 13.09.08, 22:32 Hej, ktos cos o tym wie? Bo to i Kolyma, i Ginzburg, i Watson. Odpowiedz Link
qubraq Re: "Wichry Kołymy" 13.09.08, 22:56 sedona napisała: > Hej, ktos cos o tym wie? Bo to i Kolyma, i Ginzburg, i Watson. Jeśli Cię interesuje Kołyma to może poczytasz ksiązke mojego kuzyna o swoich wczasch nad Kołymą po Powstaniu Warszawskim; "wczasował" tam na łonie natury 9 lat...a potem pod goźbą powrotu na kołymskie wczasy nie wolno mu było o tym komukolwiek opowiadać Odpowiedz Link
qubraq Re: "Wichry Kołymy" 13.09.08, 23:00 panda12 napisała: > www.yetifilms.com/ dlaczego zabezpieczenia mojego komputera odmawiają otwarcia Twojego linku? Odpowiedz Link
panda12 Re: "Wichry Kołymy" 14.09.08, 00:18 nie mam pojęcia, u mnie sie otwiera normalnie, to jest strona producentów.... lo siento..... Odpowiedz Link
qubraq Re: "Wichry Kołymy" 14.09.08, 17:44 panda12 napisała: > nie mam pojęcia, u mnie sie otwiera normalnie, > to jest strona producentów.... > lo siento..... rzeczywiscie - dzisiaj poszlo gładko! Odpowiedz Link
sedona Re: "Wichry Kołymy" 14.09.08, 14:14 Czyli niedlugo powinno wejsc na ekrany. Ciekawe co to za YUMA? Nic konkretnego nie napisali o tym. A tez w kregu moich zainteresowan. Kubraq - a jaka to ksiazka? Bo o Kolymie to wszystko jak najbardziej Odpowiedz Link
qubraq Re: "Wichry Kołymy" 14.09.08, 17:42 sedona napisała: > Kubraq - a jaka to ksiazka? Bo o Kolymie to wszystko jak > najbardziej U mnie ją zobaczysz , leży na wierzchu... Co ze spotkaniem z Małą-Muu...? Przyjdziesz? Odpowiedz Link